Jekatěrinburg – Chabarovsk 8:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 2:4 (kon.) | Toljatti – Magnitogorsk 3:5 (kon.)
Čerepovec – Petrohrad 2:7 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 3:1 (kon.)
Riga – Barys 0:6 (kon.) | Viťaz – Ufa 2:4 (kon.) | HC Slovan – Nižněkamsk 3:4 (po pr.)
konec
CSKA Moskva
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Dynamo Moskva
Pátek 08.09.2017, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Troufám si říct, že je rozhodnuto a tato branka je poslední kapkou pro Dinamo! Ve skrumáži v předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval KIRILL KAPRIZOV, který nadvakrát překonává Bočarova a rozhoduje o výhře CSKA. Asistence: Maxim Šalunov.
     
    56:39
    A Dinamo si to samo komplikuje. Respektive Dmitrij Kazionov. Ten potáhl svého soupeře hokejkou a dostává menší trest za hákování.
     
    48:13
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Po přezkoumání videa je gól nakonec uznán! Po sražené přihrávce se vznesl kotouč do vzduchu, odkud jej na hranici vysoké hole sklepl Ivan Tělegin za pomoci Bočarova do brankoviště, kde jej za brankovou čáru zametl pohotový VALERIJ NIČUŠKIN. Asistence: Ivan Tělegin, Arťom Blažijevskij.
     
    47:00
    Další šance CSKA! Znovu se o to postaral Sergej Šumakov, který našel před bránou volného Kirilla Kaprizova, jenž z bezprostřední blízkosti Bočarova nepřekonal.
     
    41:49
    Hned v úvodu třetí periody mohli jít domácí znovu do vedení! Do prostoru pravého kruhu dostal přihrávku od Šumakova Petrov, ale střelou z první napálil jen přesunujícího se Bočarova.
     
    38:18
    Ani teď to není gól! Sergej Šumakov po chybě hostů vyslal do úniku Romana Ljubimova, který ale proti Bočarovovi selhal. Brankář Dinama proti šanci domácího útočníka nadvakrát skvěle zasáhl a drží tak nerozhodný stav.
     
    35:16
    A také domácí půjdou do tří. Bogdan Kiselevič zahákoval svého soka při úniku a dostává za to dvě minuty.
     
    33:24
    Početní výhodu si zahraje také Dinamo. Domácí lavička dostává menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    32:00
    Nechybělo mnoho a domácí znovu vedli. Vše za hosty zachránil jeden z jejich beků, který uklidil puk do bezpečí před hráčem CSKA, který měl před sebou prázdnou bránu.
     
    31:18
    Nikita Komarov pořádně zavařil svému celku. Dostává totiž dvě minuty za podražení a CSKA má možnost přesilovky 5 na 3.
     
    30:40
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Gleb Korjagin – 2 min., napadení).
    28:36 Andrej ALEXEJEV - 1:1
     
    28:36
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a srovnávají stav zápasu! Nádhernou přihrávku středem hřiště za obranu domácích vymyslel Ilja Nikulin. Kotouč na útočné modré přebral ANDREJ ALEXEJEV, který tváří v tvář Sorokinovi uspěl a kotouč poslal nad jeho vyrážečku. Asistence: Ilja Nikulin, Ivan Bočarov.
     
    27:28
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Bogdan Kiselevič – 2 min., krosček).
     
    19:48
    Domácí fanoušci už se radovali! Gólová světla už osvětlila branku. Kapitán CSKA Andronov zpracoval vyražený kotouč a Bočarov na poslední chvíli zareagoval ramenem proti střele do pravé spojnice!
     
    17:01
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Anton Zlobin – 2 min., sekání).
    15:18 Anton BURDASOV - 1:0
     
    15:18
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácím se to přece jen povedlo a využívají pomalu končící přesilovou hru! Michail Grigorenko našel na mezi kruhy volného Romana Ljubimova, jehož střelu z první vyrazil Bočarov levým betonem přímo k pravé tyči na čepel ANTONA BURDASOVA, který volný puk jen zasunul za brankovou čáru. Asistence: Roman Ljubimov a Michail Grigorenko.
     
    14:50
    V akci opět Kaprizov, který dostal nabito od modré čáry na vrch pravého kruhu. Bočarov se zakrytým výhledem jen vyrazil kotouč před sebe, kde byl přímo clonící Scott, jenž málem otevřel brankový účet!
     
    13:30
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Jegor Zajcev – 2 min., držení protihráče).
     
    13:08
    Šumakov se dostal až před Bočarova a když se chystal ke střele, tak mu kotouč sjel z čepele mezi kruhy, odkud z druhé vlny pálil Kaprizov! Bočarov si připisuje důležitý zákrok!
     
    07:40
    Velmi snadno se dostal Petrov od pravého hrazení až přes samotného Bočarova! Obrana Dinama naprosto zaspala a nechala křídlo CSKA dostat až k nebezpečné střele.

    Radomír Fukala

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 16. Burdasov (Ljubimov, Grigorenko), 49. Ničuškin (Tělegin, Blažijevskij), 59. Kaprizov (Šalunov) – 29. Alexejev (I. Nikulin, Bočarov)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – M. Robinson, Marčenko, Kiselevič, Nestěrov, Ožiganov, Blažijevskij, Makjejev, Naumenkov – Ljubimov, Grigorenko, Burdasov – Kaprizov, Šalunov, Šumakov – K. Petrov, Al. Popov, Scott – Ničuškin, Andronov, Tělegin.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Hietanen, D. Višněvskij, I. Nikulin, Solovjov, Korjagin, Kutějkin, J. Zajcev, Volkov – Tarasov, Boyd, Karsums – Zlobin, Dm. Kazionov, Arťuchin – Alexejev, N. Komarov, Brjukvin – Podšendjalov, J. Jakovlev, Markovin.
    thejrc.org