Jekatěrinburg – Chabarovsk 8:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 2:4 (kon.) | Toljatti – Magnitogorsk 3:5 (kon.)
Čerepovec – Petrohrad 2:7 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 3:1 (kon.)
Riga – Barys 0:6 (kon.) | Viťaz – Ufa 2:4 (kon.) | HC Slovan – Nižněkamsk 3:4 (po pr.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 08.09.2017, 18:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Vjačeslav SOLODUCHIN - 2:4
     
    59:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je to jasné, hostující celek tento zápas vyhraje. Po pěkné Kemppainenově přihrávce překonal domácího obránce VJAČESLAV SOLODUCHIN. Asistence: Joonas Kemppainen.
    47:48 Teemu HARTIKAINEN - 2:3
     
    47:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    To byla akce, to byla krásná akce. Linus Omark výborně naznačil střelu, obkroužil branku a přihrával zcela volnému spoluhráči. TEEMU HARTIKAINEN si sjel před branku, bez přípravy vypálil a překonal domácího brankáře. Asistence: Linus Omark.
     
    42:03
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Z kraje třetí třetiny se domácímu týmu podařilo vyrovnat. Hodně prostoru před brankou dostal ALEXANDR PANKOV, který si vybruslil do lepší střelecké pozice a poslal kotouč po ledě za padajícího brankáře. Ben Scrivens nedokázal zasáhnout, a tak inkasuje druhou branku. Asistence: Ivan Petrakov.
    28:26 Alexandr LOGINOV - 1:2
     
    28:26
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hostující celek se krátce před polovinou zápasu dostává do vedení. Ilja Zubov výborně přihrával před branku, kde byl zcela volný ALEXANDR LOGINOV. Jeho pohotové zakončení propadlo domácímu brankáři mezi betony až za čáru. Asistence: Ilja Zubov a Denis Kokarev.
    15:39 Linus OMARK - 1:1
     
    15:39
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno na 1:1. Snad poprvé v tomto zápase udělala domácí obrana drobnou chybu a hosté toho dokázali využít. Tvrdou ránou se od modré čáry prosazuje zkušený LINUS OMARK. Asistence: Joonas Kemppainen a Philip Larsen.
    08:01 Ivan PETRAKOV - 1:0
     
    08:01
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Aktivně hrající domácí celek se dostal do jednobrankového vedení. Arťom Vorošilo udělal kličku na střed a vypálil. Jeho pokus odrazil hostující brankář jen před sebe, kde byl zcela volný IVAN PETRAKOV. Ten už se zakončením problém neměl. Asistence: Arťom Vorošilo.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 9. Petrakov (Vorošilo), 43. Pankov (Petrakov) – 16. Omark (Kemppainen, Larsen), 29. Loginov (Zubov, Kokarev), 48. Hartikainen (Omark), 60. Soloduchin (Kemppainen)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (M. Birjukov) – Mozík, Golovkov, P. Lukin, Pautov, Gimajev, Voronkov, S. Romanov, Jepišin – Makejev, A. Nikulin, Afinogenov – Pankov, Kopejkin, D. Sjomin – Švec-Rogovoj, Kulagin, Vyglazov – Vorošilo, Gorochov, Petrakov.
    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (Karejev) – S. Garejev, Kuljaš, Arzamascev, Larsen, M. Osipov, Loginov, Panin, Petrišev – J. Bodrov, Lisin, I. Makarov – Omark, Kemppainen, Hartikainen – Kokarev, Zubov, Fjodorov – Soloduchin, A. Lazarev, Korotkov.
    thejrc.org