Kometa Brno – Třinec 5:4 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Zlín 1:2 (po pr.)
Chomutov – Olomouc 4:2 (kon.) | Plzeň – Litvínov 5:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:3 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 3:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
HC Sparta Praha
Pátek 08.09.2017, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 David TOMÁŠEK - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A možná nebude poslední, protože domácí pořádně dramatizují závěr utkání! Sacha Treille kroužil v útočném pásmu a hledal, komu by přihrál kotouč, až skrz Jacoba Cardwella našel DAVIDA TOMÁŠKA, který dokázal procedit kotouč za záda sparťanského brankáře! Asistence: Jacob Cardwell a Sacha Treille.
    50:39 Rhett HOLLAND - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přece jen se ale domácí dočkali svého prvního gólu v nové extraligové sezoně! Tomáš Vondráček poslal z rohu hřiště přesnou přihrávku mezi kruhy, odkud zacílil RHETT HOLLAND! Asistence: Tomáš Vondráček a Antonín Dušek.
    31:17 Jiří ČERNOCH - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané ovšem vlastní oslabení přetavili v další kotouč v pardubické síti! JIŘÍ ČERNOCH pláchl spolu s Dominikem Uherem dva na jednoho a po přihrávce do druhé vlny překonal Kacetla. Asistence: Dominik Uher a Richard Nedomlel.
    27:41 Robert ŘÍČKA - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta vede o dvě braky! ROBERT ŘÍČKA překvapil Ondřeje Kacetla nahozením od mantinelu, když kotouč pardubickému brankáři propadl až do sítě! Asistence: Tomáš Dvořák a Lukáš Klimek.
    09:10 Petr KUMSTÁT - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nakonec ale jako první udeřili Pražané a jdou do vedení! Andrej Kudrna zavezl kotouč do útočného pásma, obkroužil klec a předložil puk mezi kruhy PETRU KUMSTÁTOVI, jenž plácl z první do kotouče a překonal Kacetla! Asistence: Andrej Kudrna.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 51. Holland (Vondráček, Dušek), 60. Tomášek (Cardwell, Treille) – 10. Kumstát (Kudrna), 28. Říčka (Tomáš Dvořák, Klimek), 32. Černoch (Uher, Nedomlel)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Martin Růžička) – Cardwell, Wishart, Holland, Trončinský, Ščotka, Čáslava – Vondráček, Tomášek, Treille – P. Sýkora, Dušek, Rolinek – J. Sýkora, Poulíček, Quenneville – M. Kaut, Bojko, Perret – Beran.
    HC Sparta Praha: Aittokallio (Honzík) – Zámorský, Tomáš Dvořák, Kalina, T. Pavelka, Piskáček, Nedomlel – Reichenberg, P. Vrána, J. Hlinka – Kudrna, Pech, Kumstát – Forman, Klimek, Říčka – Černoch, Uher, Rousek.

    Rozhodčí: Hribik, Kubičík – Blümel, Rampír

    Diváci: 8 068
    thejrc.org