Chomutov – Kometa Brno 4:5 (kon.) | Sparta – Zlín 5:2 (kon.) | Kladno – Pardubice 9:2 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Jihlava 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Třinec 5:3 (kon.)
Slavia – Olomouc 1:0 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 2:1 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
9:2 (1:1, 5:1, 3:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 08.09.2017, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ještě jeden zásah Rytířů! Trejbal zahrál hodně laxně před vlastní brankou, přišel o puk a KŘEŠIMIR SCHILDHABEL bez problémů zasunul kotouč mezi Kulichovy betony! Bez asistence.
     
    53:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A další branka domácích! S první střelou si Kulich ještě poradil, ale proti dorážce MICHALA KUČERY už neměl šanci! Asistence: Pavel Husarik a Štěpán Bláha.
     
    47:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují své vedení! Tentokrát ujížděl sám na branku KREŠIMIR SCHILDHABEL, který si roztáhl brankáře a následně zasunul puk mezi jeho betony.
     
    34:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují i v oslabení! ŠTĚPÁN BLÁHA dostal přihrávku do jízdy, dostal se do úniku a střelou na lapačku překonal hostujícího brankáře! Bez asistence.
     
    31:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a přidávají pátý zásah! PETR PATYK držel puk v rohu kluziště, vybruslil si na kruh a přesnou střelou do protějšího růžku rozvlnil síť! Asistence: Tomáš Vildumetz.
     
    28:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují o dvě branky! TOMÁŠ VILDUMETZ pláchl pardubické obraně a procedil kotouč za Vlkova záda! Asistence: Jakub Cibák a Michal Šíma.
     
    24:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se dostávají krásnou brankou zpět do vedení! PAVEL HUSARIK se uvolnil před brankoviště a bekhendovým blafákem nedal Vlkovi šanci! Asistence: Tomáš Vildumetz a Michal Kučera.
     
    21:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí bleskově vyrovnávají! TOMÁŠ VILDUMETZ zkusil střelu z kruhu stejně jako před chvílí Štefka a překonal hostujícího brankáře! Bez asistence.
     
    20:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají rychle do vedení! MATĚJ ŠTEFKA dostal puk na levý kruh, vypálil a prostřelil brankáře Stahla! Asistence: Michal Machač.
     
    14:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Kladenská obrana trochu zaspala, projel jí ONDŘEJ MATÝS a trefil se přesně na vzdálenější tyč! Asistence: Michal Pochobradský.
     
    11:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přece jen využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Štěpán Bláha rozjel útok po levé straně a vrátil před branku Michalu Kučerovi. Ten v obrovské možnosti zasáhl jen přesouvajícího se Vlka, ale následně se dobře zorientoval ve skrumáži PAVEL ŘEPKA a dorazil puk do sítě! Asistence: Michal Kučera a Štěpán Bláha.
    Marken.cz

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 12. Řepka (M. Kučera, Š. Bláha), 22. Vildumetz, 25. Husarik (Vildumetz, M. Kučera), 29. Vildumetz (Cibák, Šíma), 32. Patyk (Vildumetz), 35. Š. Bláha, 48. Schildhabel, 54. M. Kučera (Husarik, Š. Bláha), 58. Schildhabel – 15. Matýs (Pochobradský), 21. Štefka (Machač)


    Rytíři Kladno: Stahl (L. Svoboda) – Haspeklo, J. Kučera, Cibák, Klusáček, Šíma, Müller, Zelingr – O. Bláha, Patyk, Š. Bláha, Řepka, Schildhabel, Vildumetz, Husarik, Gnusin, M. Kučera, V. Svoboda
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (29. Kulich) – Trejbal, Pražák, Faltys, Zukal, Bučko, Mert, Javůrek – Voženílek, Hoskovec, Pochobradský, Petrus, Štefka, Machač, Černý, Kubišta, Matýs, Zídek, Veverka

    Rozhodčí: Svoboda, Sýkora – Jelínek, Pešek
    ocianews.com