K. Vary – Kladno 6:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – Žďár n/S 8:2 (kon.)
Jihlava – Warriors Brno 11:2 (kon.) | Zlín – Vsetín 7:1 (kon.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 9:2 (kon.)
Salzburg – Olomouc 7:1 (kon.) | Vítkovice – Havířov 1:2 (po pr.) | Sparta – Letňany 7:1 (kon.)
po prodl.
HC Slavia Praha
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 08.09.2017, 15:00Extraliga staršího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    63:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec přece jen vítězí! Mladá Boleslav si vytvořila tlak v útočném pásmu, Novák přenechal puk SAMUELU DOTTEROVI, který následně mířil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Peter Novák.
     
    59:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná akce JAROSLAVA BROŽE! Ten si vzal puk v obranném pásmu a napoprvé se sice do útočného pásma nedostal, otočil se a zkusil to znovu! Postupně se zbavil jednoho protihráče, následně si obhodil druhého a kolem třetího bekhendovou střelou překonal Maška! Bez asistence.
     
    52:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po sérii nedůrazných soubojů ze strany sešívaných se hosté znovu ujímají vedení! JAKUB ŠÍPEK se dostal k volnému puku, skvěle se ho pokryl a přes faul Fialy dokázal prostřelit Málka! Asistence: Andrej Moravčík.
     
    32:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Hosté sice po buly vyhodili, sešívaní se ale rychle vrátili do útočného pásma a po prudké křižné přihrávce Klapky se z blízka prosadil ONDŘEJ HOLÝ! Asistence: Adam Klapka a Jaroslav Brož.
     
    27:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní snižují po rychlé akci! Vlček bekhendem obhodil obránce, díky čemuž poslal do velké příležitosti JAROSLAVA BROŽE! Je první střelu sice ještě Mašek zastavil, na dorážku už ale nestačil! Asistence: Šimon Vlček.
     
    23:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JAKUB ŠÍPEK si vzal volný puk po sérii odrazů, nabral rychlost, díky čemuž se dostal za obranu a přesnou ranou ke vzdálenější tyči navýšil vedení svého týmu! Bez asistence.
     
    14:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dvě vteřiny po vypršení trestu se hosté dostávají do vedení! Střela Dottera od modré čáry sice nebyla přesná, puk se od zadního mantinelu odrazil k MATĚJI HOUŠKOVI, který z dorážky doklepl kotouč do odkryté klece! Asistence: Samuel Dotter a Michal Čermák.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 28. Brož (Vlček), 33. Holý (Klapka, Brož), 60. Brož – 15. Houška (Dotter, Čermák), 24. Šípek, 53. Šípek (Moravčík), 64. Dotter (Novák)


    HC Slavia Praha: Málek (Pánek) – Štibingr, Holý, Macek, Antoš, Srdínko, Zderadička, Mareček, Fiala – Brož, Kižlin, Hradil – Křenek, Havrda, Vlček – Klapka, Hasil, Všetečka – Vaniš, Janča
    BK Mladá Boleslav: Mašek (Rylich) – Novotný, Dotter, Houška, Beneš, Červenka, Hovorka, Imlauf, Sýkora – Vasilev, Schulz, Šípek, Dobša, Novák, Moucha, Čermák, Jindra, Moravčík, Jelínek

    Rozhodčí: Jaroš – Svobodová, Kotlík
    thejrc.org