K. Vary – Kladno 6:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – Žďár n/S 8:2 (kon.)
Jihlava – Warriors Brno 11:2 (kon.) | Zlín – Vsetín 7:1 (kon.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 9:2 (kon.)
Salzburg – Olomouc 7:1 (kon.) | Vítkovice – Havířov 1:2 (po pr.) | Sparta – Letňany 7:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
7:1 (4:0, 1:0, 2:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 08.09.2017, 15:00Extraliga staršího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    45:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se přeci jen prosazuje. Hostům se totiž podařilo doslova procedit puk za záda zlínského brankáře, který tak dnes na čisté konto nedosáhne. Úspěšným střelcem je ROMAN PŮČEK. Asistence: Michal Matiaško
     
    45:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Chromému čisté konto dlouho nevydrželo, hned z první akce se prosazuje FILIP WEINTRITT. Asistence: Matěj Pröschl.
     
    44:49
    Zlín právě vstřelil branku!

    Po nahození do třetiny se k puku z ničeho nic dostal SEBASTIAN FAJKUS, který svižnou střelou zakončil. Asistence Matěj Pröschl.
     
    24:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Krásnou spolupráci dvou na jednoho zakončuje z protiútoku DAVID KOZUBÍK střelou do pravého horního rohu. Asistence: Matěj Pröschl, Sebastian Fakus.
     
    16:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín přeci jen zužitkoval svůj tlak a přidává ještě jednu branku. Lukáš Světlík našel nikým neobsazeného DOMINIKA LUŽU a ten potěšil místní diváky ještě jednou. Asistence: Lukáš Světlík.
     
    09:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak jako bych to přivolal, z vrcholu kruhů přišla přihrávka na nikým nehlídaného DAVIDA KOZUBÍKA u pravé tyče a ten do poloprázdné brány bez jakýchkoliv problému zasunul kotouč. Asistence: Michal Vítek, Matěj Pröschl.
     
    07:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani z ničeho nic přidávají další branku. Z levé strany se opět dostal puk do mezikruží, kde byl nyní připraven DOMINIK DVOŘÁČEK a bez obtíží přidal druhý gól svého týmu. Asistence: Robert Sedláček, Jiří Suhrada.
     
    02:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani využívají svého počátečního tlaku a ujímají se vedení. Přihrávku mezi kruhy obdržel JAKUB APOLENÁŘ a tváří v tvář gólmanovi nezaváhal. Asistence: Jiří Suhrada a Jiří Podešva

    Michal Janoštík

    Anna Mikulová

    Branky a nahrávky: 3. Apolenář (Suhrada, Podešva), 8. Dvořáček (Sedláček, Suhrada), 10. Kozubík (Vítek, Pröschl), 17. Luža (Světlík), 25. Kozubík (Pröschl, Fajkus), 45. Fajkus (Pröschl), 46. Wientritt (Pröschl) – 46. Půček (Matiaško)


    Berani Zlín: Kubík (Kořének) – Holík, Suhrada, Hamrlík, Jaroněk, Vítek, Janošek, Pavlas, Prchal – Rusler, Podešva, Dvořáček, Pröschl, Weintritt, Světlík, Apolenář, Luža, Sedláček, Kozubík, Fajkus
    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Mikulenčák, Fojtášek, Ondračka, Vávra, Žabčík, Lukačka, Kožený, Floriš – Klímek, Matiaško, Zetocha, Krupa, Petriska, Jenáček, Baďura, Vašenka, Půček, Pernický, Lašák

    Rozhodčí: Dědek, Kašík – Bryška, Novák
    thejrc.org