Banská Bystrica – Nitra 2:3 (po pr.) | Žilina – Poprad 1:2 (po pr.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.)
Košice – Detva 1:0 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 5:1 (kon.)
konec
HC Košice
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HK Detva
sk Pátek 08.09.2017, 18:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.
     
    Vážení športoví priaznivci, srdečne vás vítam pri prvom kole Tipsport ligy v sezóne 2017/2018. Z Košíc si dnes priblížime zápas medzi domácim tímom HC Košice a nováčikom z HC 07 Orin Detva.

    HC Košice vstúpi do novej sezóny poriadne motivovaný. Košičania totiž v uplynulej sezóne skončili už v štvrťfinále, keď bol nad ich sily MHC Martin. A na to nie sú fanúšikovia, realizačný tím a v neposlednom rade ani hráči v Košiciach zvyknutí. Aj preto sa počas leta udialo niekoľko významných zmien, či už v najvyšších kruhoch, alebo v kabíne. Košičania majú nové vedenie, novú trénerskú dvojicu a novú filozofiu, ktorá im do kabíny priniesla vôbec po prvýkrát hráča z Kanady či USA. V Košiciach bude rovnako pôsobiť jeden Fín a Švéd.

    Aj toto bude jeden z dôvodov, prečo sú Košice pred novou sezónou favorizované najviac. Favoritom budú domáci jednoznačne aj v úvodnom zápase proti Detve, do ktorého vkročia v netradičnom čase – 18:30. Domáci organizátori si totiž pre fanúšikov pripravili viacero prekvapení, spomenúť môžeme fanzónu so stánkami a koncertom priamo pred Steel arénou, videoprojekciu najväčších úspechov košického hokeja, ale aj laserovú šou priamo na štadióne.

    Aktuálna súpiska HC Košice:

    Brankári: Joakim Lundström, Vladislav Habal, Stanislav Škorvánek
    Obrancovia: Eduard Šedivý, Blake Kessel, Jere Pulli, Martin Dudáš, Martin Bača, Václav Čížek, Lukáš Matejka, Patrik Koch, Christián Michalčin
    Útočníci: Ladislav Nagy, Marek Hovorka, Jakub Suja, Jiří Bicek, Petr Kafka, David Pacan, Richard Jenčík, Tomáš Hričina, Peter Boltun, Tomáš Klíma, Dávid Šoltés, Patrik Koyš, Šimon Petráš, Filip Vrábeľ, Martin Novotný

    HC 07 Orin Detva je pre Košičanov vcelku neznámym tímom. Doterajší účastník 1. hokejovej ligy získal miestenku v Tipsport lige potom, čo MHC Martin nemohol z ekonomických dôvodov pokračovať a svoju Hokejovú činnosť musel presunúť o niekoľko úrovní nižšie. A hoci bude Detva v najvyššej hokejovej súťaži nováčikom, jej hráči sa ale do pozície fackovacích panákov dostať rozhodne nebudú chcieť. Podobne, ako svojho času Piešťany, tak môže patriť Detva medzi prekvapenia tejto sezóny.

    Aktuálna súpiska HC 07 Orin Detva:

    Brankári: Matt Larose, Adam Nagy, Vladislav Verbitsky
    Obrancovia: Graeme Strukoff, Miroslav Macejko, Daniel Gachulinec, Jozef Sládok, Michal Dvořák, Frederik Fekiač, Martin Šimon, Dominik Jendroľ, Martin Jendroľ, Denis Fedosov
    Útočníci: Ivan Zorvan, Igor Halás, Ladislav Ščurko, Dávid Videlka, Jakub Žilka, Matúš Chovan, Juraj Milý, Rastislav Gašpar, Michal Murček, Maroš Surový, Branislav Srnka, Nino Ondris, Patrik Huňady, Jakub Cíger
     
    Vážení priaznivci slovenského hokeja, dovoľte mi vás srdečne pozdraviť priamo z košickej Steel arény, kde sa o 18:30 začne zápas úvodného kola nového ročníka Tipsport ligy. SIly si v ňom zmerajú Košice a Detva, oba celky sa v tejto chvíli už pripravujú na ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Lundström (Habal) – Čížek, Pulli, Kessel, Bača, Šedivý, Dudáš, Matejka, Koch – Kafka, Hovorka (A), L. Nagy (C) – Klíma, Pacan, Šoltés – Hričina, Suja, Novotný – Bicek (A) Boltun, Jenčík

    HC 07 Orin Detva: A. Nagy (Verbitsky) – Šimon, Gachulinec, Macejko, Fekiač – Sládok, Fedosov – Huňady, Jendroľ – Ščurko, Gašpar, Videlka – Žilka, Chovan, Milý – Halás, Murček, Surový – Petro, Srnka, Ondris

    Rozhodca: Snášel, Orolin – Bogdaň, Jobbágy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Košice sa dnes bavia hokejom. Fanúšikovia sa z fanzóny pred štadiónom, kde ich čakal koncert a viacero prekvapení, už presunuli priamo do Steel arény. Tu budeme o niekoľko minút pokračovať videoprojekciou a laserovou šou.
     
    Hráči oboch celkov už prichádzajú za mohutného potlesku divákov na ľadovú plochu. My si ešte počkáme na hymnu Slovenskej republiky. Hymnu zaspieva majster Jaroslav Dvorský. Po jej odznení už nebude stáť úvodnému buly nič v ceste.
     
    Hymna sa skončila, hlavný arbiter už berie puk do svojich rúk a zvoláva hráčov k stredovému kruhu. Vážení športoví priatelia, prajeme vám krásny športový zážitok.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:08
    Úvodné buly bolo vhodené. K puku sa ako prvé dostali domáce Košice, ktoré ho okamžite poslali do svojej defenzívy. Odtiaľ sa pokúsia Oceliari o založenie otváracej útočnej akcie.
     
    00:41
    Ladislav Nagy korčuľoval sám proti Adamovi Nagyovi v bránke hostí a zvolll rýchlu kľučku, po ktorej nasledovala strela forhendom. Brankár bol v tomto prípade úspešnejší.
     
    01:04
    Detva nepredviedla v úvodnej minúte nič, teraz sa navyše dopustila zakázaného uvoľnenia. Hostia tak nemôžu striedať.
     
    01:15
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Hričina – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    01:20
    Domáci celok sa rýchlo oslobodil, Detva už musí korčuľovať von z pásma.
     
    01:37
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Ščurko – 2 min., hrubosť).
     
    02:06
    Košičania zdvojili svojho súpera a dostali sa k puku, našťastie pre Detvu sa tak neudialo v ideálnom streleckom priestore.
     
    02:30
    Hostia sú evidentne v strese, puky im totiž zbytočne odskakujú od čepelí a dostávajú sa tak do nepríjemných situácií. Puk teraz musel Nagy prikryť.
     
    02:53
    Krásna individuálna akcia Šoltésa, ktorý na seba naviazal troch korčuliarov, prešiel cez celé klzisko a skúsil to krížnou strelou. Tá sa ale do siete nezmestila.
     
    03:20
    Petro musel byť na vhadzovaní vymenený, jeho spoluhráč následne na buly neuspel. Detva preto ostane aj naďalej v obrannej tretine.
     
    03:40
    Medzičasom sa vrátili obaja potrestaní hokejisti späť na ľadovú plochu, my tak pokračujeme s piatimi korčuliarmi na obidvoch stranách.
     
    04:01
    Ale pozor! V prvej väčšej šanci bola aj Detva, ktorá zvolila nastrelený puk na Lundströma. Ten ho neudržal a mal poriadne šťastie, že sa hostia k lepšej dorážke nedostali.
     
    05:16
    Kafka získal puk pre Košice a poslal ho do útočnej tretiny, v tomto príestore boli ale najrýchlejší hokejisti Detvy. Tí sa tak oslobodia.
     
    05:35
    Adam Nagy musel riešiť niekoľko nepríjemných pukov, najskôr tvrdú ranu z ľavého kruhu a následne pokus zo stredu klziska. Obe situácie ale zvládol výborne a Detvu podržal.
     
    06:27
    Košice využili pravidlo hybridného zakázaného uvoľnenia vo svoj prospech, prekorčuľovali súpera a mohli tak pokračovať v útočnej akcii. Detve sa to následne nepodarilo – buly po pravici Adama Nagya.
     
    06:32
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Petro – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    07:04
    Košice puk po buly získali, najrýchlejšie ho ale dokorčuľoval Milý. Ten následne získal cenné sekundy v útočnej tretine.
     
    07:20
    Bicek dostával prihrávku pred bránkovisko, odkiaľ chcel zakončovať, bol ale tiesnený a jeho čepeľ bola navyše aj zablokovaná. Nagy tak veľa práce nemal.
     
    07:45
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Ščurko – 2 min., sekanie + 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    07:50
    Tak Adam Nagy je zatiaľ mužom zápasu. Teraz chytil tvrdú ranu Baču, ktorý to od modrej mieril k žrdi.
     
    08:10
    Krásny košický signál, domáci si teraz rozhodili obranu súpera. Finálna prihrávka ale letela vzduchom, a tak ju domáci korčuliar spracovať nedokázal.
     
    09:15
    Adam Nagy teraz pochytal obrovské množstvo striel a predovšetkým jeho zásluhou je stav stále nerozhodný.
     
    09:30
    David Pacan dostal prihrávku pred bránkovisko, do ktorej vložil svoju čepeľ. Puk sa ale dokotúľal len k zadnému mantinelu.
     
    10:15
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., držanie hokejky).
     
    10:20
    Rýchle oslobodenie Košíc, puk letí cez všetky čiary.
     
    10:41
    Situácia sa zopakovala ešte raz, Adam Nagy sa spoluhráčom pokúsi pomôcť s rozohrávkou.
     
    11:05
    Pekný signál Detvy, pred bránkou ale chýbal hokejista, ktorý by mohol zakončovať. Napokon sme tak strelecký pokus nevideli.
     
    11:40
    Hrá sa v strednom pásme, oba celky budú striedať.
     
    12:06
    Klíma zastavil pri mantineli čistým spôsobom Milého a zíksal puk pre Košice, tie tak naďalej pokračujú v dobrej defenzívnej činnosti.
     
    12:16
    Vylúčený Dudáš je už na ľade, pokračujeme v hre piatich proti piatim.
     
    12:48
    Surový zahral pri mantineli síce tvrdo, ale čisto. Jeho strela z veľkého uhla však veľké vzrušenie nepriniesla, Lundström nemal s týmto pukom žiaden problém.
     
    13:41
    Šoltés stál príliš blízko Adama Nagya, pískalo sa tak postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku, Pokračovať budeme buly v strednom pásme.
     
    14:10
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., faul kolenom).
     
    14:25
    Detva sa držala v pásme a spoza pravého kruhu to skúsila strelou, Lundström bol ale na svojom mieste a puk včas zachytil.
     
    14:40
    Košice sa následne oslobodili a budú striedať.
     
    15:02
    Na ľade teraz vzplanuli emócie, rukacvice išli dole a je isté, že sa to bez trestov nezaobíde.
     
    15:02
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Žilka – 2 min., napadnutie zozadu + 10 min. osobný trest, napadnutie zozadu).
     
    15:02
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Sládok – trest v hre).
     
    15:02
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Bača – 5 min. + osobný trest do konca zápasu).
     
    15:29
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Čížek – 2 min., podrazenie).
     
    15:45
    Detva hrá presilovku štyroch proti trom, jej hráč ale zlomil svoju hokejku, a tak je to zatiaľ bez streleckého pokusu.
     
    16:25
    Košice hrajú so štyrmi hráčmi, sktátená presilová hra Detvy sa skončila. Hostia však ešte s pukom ostanú kombinovať v pásme svojho súpera.
     
    17:10
    A je tu ďalšia skrátená presilovka Detvy, tentokrát piatich proti štyrom. Puk je ale pri Adamovi Nagyovi.
     
    17:31
    Opäť pokračujeme s piatimi korčuliarmi na oboch stranách.
     
    17:48
    Tvrdá strela od modrej, ktorou sa prezentoval zrejme Pulli. Nagy teraz puk hranou betóna vykopol späť do hry.
     
    18:44
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Chovan – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    18:44
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Nagy – 2 min., sekanie).
     
    19:15
    Jenčík prešiel s pukom do útočnej tretiny, tam ale defenzívu súpera neoklamal a presne neprihral. Úvodné dejstvo sa už bude zrejme len dohrávať.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina je už na konci, zo zápasu uplynulo presne 20 minút. Pred prestávkou pritom platí priebežný stav 0:0.

    Pomer striel po 1. tretine: 13:9

    Druhá tretina sa začne približne o 19:34.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:05
    Úvodné vhadzovanie puku v prostrednej časti riadnej hracej doby je už minulosťou. Útočiť budú chcieť Košice, práve tie sa totiž presúvajú stredným pásmom s hracím predmetom na svojich čepeliach.
     
    20:12
    Nepresná rozohrávka a následné zbrklé odpálenie puku v podaní Detvy – zakázané uvoľnenie hostí.
     
    20:23
    A ďalšie zakázané uvoľnenie Detvy.
     
    21:01
    Klíma sa prezentoval individuálnou akciou po pravom krídle, Nagy jeho strelu ramenom vytlačil na zadný mantinel.
     
    21:40
    Kafkova prihrávka presná nebola, puk bol však ešte zblokovaný, a tak sa zakázané uvoľnenie nepískalo. Košičania budú môcť hrať v pásme.
     
    22:10
    Tvrdá strela od modrej Nagyovi z lapačky vypadla, gólman Orinu si ale následne celú situáciu ustrážil ľavým betónom a puk vytesnil do bezpečnej zóny.
     
    22:45
    Matejka založil útočnú akciu Košíc, po ktorej prišla dobrá strela, ale pozorný Nagy zmenu skóre nepripustil.
     
    23:15
    Obrovská šanca Detvy! Tá mala trio korčuliarov proti dvojici obrancov Košíc. Strelou to preto skúšal Gašpar, proti ktorého rane zasiahol Lundström reflexívne a puk vykopol.
     
    24:14
    Zakázané uvoľnenie domácich, tí boli teraz súperom solídne zatlačení.
     
    24:45
    Klíma osobný súboj s dvojicou hostí ustál, presne už ale rozohrať nedokázal. Košice tak aspoň budú striedať.
     
    25:30
    Surový bol zrazený Dudášom na ľad, a to čistým spôsobom. Puk následne do pásma zaviezol Šedivý, ktorému chýbala pred Nagyom útočná podpora.
     
    26:07
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Murček – 2 min., sekanie).
     
    26:45
    Košice sa držia v pásme a dostávajú sa k pomerne častým streleckým pokusom, Adam Nagy je dnes ale mužom zápasu a Detvu naďalej drží nad vodou.
     
    27:06
    Lundström musel niekoľkokrát pomôcť svojim spoluhráčom, tí prišli o výhodu hrať v útočnej tretine klziska.
     
    27:27
    Košičanom sa podarilo skórovať, podľa hlavného arbitra tam ale bola vysoká hokejka. Tréner Milan Jančuška si vyžiadal videozáznam, situácia sa prehodnotí.
     
    27:27
    Prebieha prezeranie videozáznamu, košická Steel aréna si pýta gól. Oba celky si rozdávajú pokyny pri hráčskych laviciach.
     
    27:27
    Gól neplatí, pokračujeme za stavu 0:0.
     
    28:10
    Kesselovi sa puk v obrannej tretine nepríjemne odrazil od korčule, našťastie pre rodáka z Ameriky sa k nemu nedostal žiaden z hráčov Detvy.
     
    28:27
    Detva hrá medzičasom v pätici.
     
    29:11
    Prečíslenie troch proti dvom riešil zakončením Surový, ten ale Lundströma neprekvapil. Švédsky gólman puk vytesnil telom na zadný mantinel.
     
    30:01
    Matejka presnejšie nerozohrával, urasteného beka Košíc to ale mrzieť nemuselo. Detva sa totiž dostala len do postavenia mimo hry.
     
    30:51
    Košičania si teraz koledovali o inkasovaný gól, a to predovšetkým pri šanci Vídelku. Ten dostal príliš veľa priestoru a našťastie pre domácich bekhendom presne nemieril.
     
    31:45
    Prečíslenie Košíc dvoch proti jednému, ani z tohto ale gól nebude! Adam Nagy zlikvidoval strelu i následnú dorážku, my tak aj v 32. minúte pokračujeme za stavu 0:0.
     
    32:20
    Dudáš bol v objatí so Surovým, jeho spoluhráči medzitým puk pretlačili do útočnej tretiny.
     
    32:39
    Nenápadné zakončenie jedného z domácich, Adam Nagy bol pohotový a puk prikryl na ľadovej ploche. Nasledovať bude vhadzovanie po jeho pravici.
     
    32:55
    Pomerne často sa teraz hra prerušuje, na ľade nie je veľa priestoru na založenie útočnej akcie.
     
    33:20
    Ladislav Nagy sa zbavil súpera a v blízkosti gólmana skúšal rýchle zakončenie, Detva sa aj naďalej drží v zápase bez inkasovaného gólu.
     
    34:23
    Postavenie mimo hry v podaní Detvy. Hra výrazne stratila na svojom tempe, ani jeden z gólmanov nemusel dlhší čas zasahovať pri vážnejšej šanci súpera..
     
    36:13
    Detva puk držala v strednom pásme, tento fakt umožnil hráčom odetým do žltého prestriedať. Striedaľ budú aj Košice, udeje sa tak už počas prerušenia hry.
     
    36:40
    Pulliho výpad cez celé klzisko želaný úspech nepriniesol, napokon z toho nebol ani strelecký pokus fínskeho beka v službách HC Košice.
     
    36:45
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Čížek – 2 min., držanie hokejky).
     
    37:01
    Košice sa oslobodzujú, puk letí cez všetky čiary.
     
    37:58
    Domáci celok sa počas tohto oslabenia dobre bráni a súpera do útočnej tretiny nepúšťa. Zdá sa, že oba celky sa už budú chcieť zamerať na defenzívu.
     
    38:30
    Ani teraz sa Detva v pásme neusadila. Václav Čížek už nervózne prešľapuje na lavici hanby a čaká, kedy sa bude môcť zapojiť do diania na ľade.
     
    38:47
    Už sa tak udialo, Košičaina hrajú s piatimi hráčmi.
     
    39:02
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Klíma – 2 min., sekanie).
     
    39:48
    Druhá tretina sa dohráva, pred prestávkou sa už zrejme nič podstatné neudeje.
     
    39:55
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Macejko – 2 min., držanie hokejky).
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Zo zápasu uplynulo už 40 minút. Po 18-minútovej prestávke na nás čaká posledná časť riadnej hracej doby. Zatiaľ platí priebežný stav 0:0.

    Pomer striel po 2. tretine: 24:16

    Tretia tretina sa začne približne o 20:38.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:11
    Záverečná časť riadnej hracej doby sa začala. Budeme zvedaví, či rozhodne o víťazovi, alebo sa v Košiciach dočkáme aj predĺženia.
     
    40:44
    Pacan sa cez defenzívu Detvy k zakončeniu nepreštrikoval. Košičania ale ostali pri puku a takmer otvorili skóre. Napokon puk prešiel k zadnému mantinelu.
     
    40:54
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    41:42
    Detva sa zatiaľ v tretej tretine do útočého pásma nepozrela. Hostia to skúšajú dlhými prihrávkami, avšak zatiaľ je to bez želaného efektu.
     
    42:04
    Prebieha skrátená presilovka hostí.
     
    43:21
    Hostia toho ale veľa nepredviedli, a tak pokračujeme s piatimi korčuliarmi na oboch stranách.
     
    44:02
    Hriičina sa s pukom od mantinelu k bránke nedostal, súperi ho totiž výborne zdvojili a telom odstavili od hracieho predmetu.
     
    44:32
    Zaujímavý puk pre Nagya, ktorý do prihrávky vložil svoju čepeľ, ale ani z tohto gól nepadol!
     
    44:32
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Srnka – 2 min., držanie).
     
    45:14
    Vnútorný oblúk a rýchle zakončenie Ladislava Nagya, Adam jeho úmysel prečítal, ostal pri žrdi a puk vykopol späť do hry!
     
    46:46
    Obrovský tlak Košíc, ani Pacan, ani Nagy ale neskórovali! V Košiciach sa tak zatiaľ rodí prekvapenie kola.
     
    47:43
    Tlak Košíc pokračuje, tentokrát vyvrcholil strelou od modrej. Opäť spomeniem meno Adam Nagy, ktorého zatiaľ pasujem do pozície muža zápasu.
     
    48:16
    Jenčíkov predĺžený puk sa dostal až k Bicekovi, ktorý stál v nevýhodnej pozícii, a tak lepšie zakončiť nedokázal.
     
    49:50
    Puk bol pri mantineli dlho zašliapnutý, napokon ho do svojej moci získali Košice.
     
    50:01
    Prebieha posledných 10 minút riadnej hracej doby, Pacan teraz v strednom pásme presne nerozohral.
     
    51:31
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Hričina – 2 min., sekanie).
     
    51:40
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Halás – 2 min., sekanie).
     
    51:40
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Nagy – 2 min., hrubosť).
     
    52:30
    Detva sa drží v pásme, zatiaľ je to ale bez lepšieho streleckého pokusu.
     
    52:37
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Žilka – 2 min., podrazenie).
     
    52:56
    Košice dali gól!
    Košice sa prezentovali peknou útočnou akciou, na konci ktorej stál TOMÁŠ KLÍMA. Ten konečne prelomil gólové suchoty a poslal domácich do vedenia. Asistencie: Blake Kessel, David Pacan.
     
    54:30
    Päť minút pred koncom tak majú Košice lepšiu pozíciu, uvidíme, či to dokážu využiť.
     
    54:45
    Detva hrá s piatimi hráčmi.
     
    56:06
    Zápas sa blíži ku svojmu koncu, Košice stále vedú. Už to bude mať Detva len ťažšie.
     
    57:23
    Hrá sa v pásme Detvy, ktorá sa v týchto minútach nedokáže usadiť v pásme svojho súpera. Toto hosťom rozhodne nevyhovuje.
     
    57:33
    Košičania si pri zakladaní útočnej akcie nerozumeli a dostali sa do postavenia mimo hry. Oba celky budú striedať.
     
    57:44
    Ďalšia strkanica pred košickou bránkou, tentokrát to ale nebolo nič vážne. Napriek tomu sa zdá, že budú arbitri vylučovať.
     
    57:44
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Macejko – 2 min., hrubosť).
     
    57:44
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Matejka – 2 min., hrubosť).
     
    58:06
    Prebiehajú posledné dve minúty riadnej hracej doby.
     
    58:28
    Reprezentačný útočník Jakub Suja ostal po jednom zo súbojov ležať na ľade, našťastie si ale zranenie neprivodil a v zápase bude pokračovať.
     
    59:05
    Gašpar puk nevyviedol, Nagy svoju bránku opustiť nemôže.
     
    59:12
    Detva to skúša bez brankára!
     
    59:33
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    59:39
    Oddychový čas hostí.
     
    59:39
    Bránka hostí ostáva opustená, Adam Nagy je na striedačke.
     
    59:39
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Čížek – 2 min., krosček).
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa dnešný zápas medzi tímami HC Košice a HC 07 Orin Detva, a to výsledkom 1:0.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 37:26

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (21:04:36)

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 53. Klíma (Kessel, Pacan)


    HC Košice: Lundström (Habal) – Čížek, Pulli, Kessel, Bača, Šedivý, Dudáš, Matejka, Koch – Kafka, Hovorka (A), L. Nagy (C) – Klíma, Pacan, Šoltés – Hričina, Suja, Novotný – Bicek (A) Boltun, Jenčík
    HK Detva: A. Nagy (Verbitsky) – Šimon, Gachulinec, Macejko, Fekiač – Sládok, Fedosov – Huňady, Jendroľ – Ščurko, Gašpar, Videlka – Žilka, Chovan, Milý – Halás, Murček, Surový – Petro, Srnka, Ondris

    Rozhodčí: Snášel, Orolin – Bogdaň, Jobbágy
    thejrc.org