Tosno – Machačkala 2:2 (kon.) | Rostov – Arsenal Tula 2:2 (kon.) | Spartak – Kazaň 1:0 (kon.)
konec
FC Tosno
2:2 (1:2)
Anži Machačkala
Sobota 09.09.2017, 13:00 • Petrovskij, Petrohrad • Ruská Premier Liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    63. Vagiz GALIULIN - 2:2
     
    63
    Tosno právě vstřelilo branku!
    Nádherná střela z dálky znamená zasloužené vyrovnání Tosna na 2:2! VAGIZ GALIULIN si navedl míč na pravačkou a ranou z více než pětadvaceti metrů vymetl pavučinku v levém horním rohu branky Budakova, který byl proti tomuto projektilu bez šance.
    25. Oleg DANČENKO - 1:2
     
    25
    Machačkala právě vstřelila branku!
    Máme tu další gól, který otáčí průběh zápasu! Jurčenko se u pravé tyče trestuhodně nedohodl s Šachovem, který sice nepustil kolmou přihrávku na Kacajeva, ale při snaze zabránit rohovému kopu vrátil míč hostům. Celá akce byla završená střelou OLEGA DANČENKA z šestnácti metrů, Jurčenko na zakončení levačkou k tyči prakticky nezareagoval.
    18. Alexandr PRUDNIKOV - 1:1
     
    18
    Machačkala právě vstřelila branku!
    V osmnácté minutě je vyrovnáno na 1:1! Po velké chybě Dudijeva se míče zmocnil Ivan Markelov a po levé straně potáhl míč do nezformované obrany. Vzápětí přihrál do pokutového území na úplně volného ALEXANDRA PRUDNIKOVA a ten zkušeně zakončil z prvního doteku pod horní tyč.
    5. Jevgenij MARKOV - 1:0
     
    5
    Tosno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou v páté minutě do vedení! Zabolotnyj lehce prodloužil Dudijevův centr z pravé strany na nepokrytého JEVGENIJE MARKOVA, který si šikovně zpracoval míč a z šesti metrů ho uklidil za bezmocného Budakova.

    Michal Břuchanský

    Branky: 5. Markov (A. Zabolotnyj), 63. Galiulin – 18. Prudnikov (Markelov), 25. Dančenko

    Karty:   80. Poletanović (TSN)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 10:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 8:11.
    FC Tosno: D. Jurčenko – Dudijev (78. Trujić), Dugalić, Šachov, J. Černov – Palienko, Galiulin, Kazajev, Poletanović (85. Mirzov) – Markov (67. Rocha), A. Zabolotnyj.
    Náhradníci: Oparin – Bujvolov, Bystrov, Anderson Carvalho, Kutin, Melkadze, Mirzov, Rustem Muchametšin, Rocha, Sucharev, Trošečkin, Trujić.

    Anži Machačkala: Budakov – P. Jakovlev, Bryzgalov, Armaș, Polujachtov – Afonin (59. Bagajev), Tetrašvili – Dančenko (72. Chubulov), Kacajev (54. Gulijev), Markelov – Prudnikov.
    Náhradníci: G. Loria, Šlejev – Bagajev, Bazeljuk, Dolgov, Gulijev, Chubulov, Lipartija, Panom, Phibel, Samardžić.

    Rozhodčí: Jeskov – Mosjakin, Demeško
    thejrc.org