Manchester City – Liverpool 5:0 (kon.) | Arsenal – Bournemouth 3:0 (kon.) | Brighton – West Brom 3:1 (kon.)
Everton – Tottenham 0:3 (kon.) | Leicester – Chelsea 1:2 (kon.) | Southampton – Watford 0:2 (kon.)
Stoke – Manchester Utd. 2:2 (kon.)
konec
Manchester City
5:0 (2:0)
Liverpool FC
Sobota 09.09.2017, 13:30 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (15:37:31)
     
    Dnešní utkání sledovalo na Etihad Stadium 54 172 diváků!
     
    Máme dobojováno. V jednom kole můžete porazit Arsenal 4:0, v tom dalším potom dostat 5:0 od Manchesteru City. Přesně to byl dnešní případ Liverpoolu. Ten sice hrál od 37. minuty v deseti, nicméně Manchester City diktoval tempo celý zápas. Ve druhém poločase se v 53. minutě nejprve neuznala branka Sergiu Agüerovi pro ofsajd, nicméně v té samé minutě již zmíněný Agüero přenechal gól Gabrielu Jesusovi v další šanci a rázem bylo jasno, od té doby Manchester nepustil Liverpool vůbec k ničemu. Na hřiště poté přišel Leroy Sané, který nejprve v 77. minutě prostřelil Mignoleta poprvé a následně v první minutě nastavení nádherným gólem upravil na konečných 5:0! Jediné, co musí domácím kazit radost z vysoké výhry a skvělého výkonu je zranění brankářské jedničky Edersona. Zápas tak od konce prvního poločasu dochytával Claudio Bravo, který se ovšem dnes moc nenadřel.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. Leroy SANÉ - 5:0
     
    90+1
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Neskutečný gól padl ještě v závěru zápasu! Kyle Walker obdržel balón a posunul jej na LEROYE SANÉHO, který si v klidu počkal a vyslal nechytatelnou dělovku pod břevno levého horního rohu! Vskutku parádní gól a zároveň druhý gól v zápase pro střídajícího Němce – 5:0!
     
    90+1
    Nastavovat se budou 2 minuty nad rámec řádné hrací doby!
     
    90
    Dominic Solanke přišel o míč, čehož využil Eliaquim Mangala. Střídající obránce Manchesteru City poslal míč rychle dopředu na Davida Silvu.
     
    89
    Hosté domácí svatyni ani nedokázali ohrozit a už byl u míče Manchester City. Konkrétně Kyle Walker je tím, kdo rozehrává další útok.
     
    88
    Po této šanci si získal míč Liverpool, který přesouvá hru dopředu před Claudia Brava.
    87. Další gólová šance Citizens.
     
    87
    Zničehonic veliká šance domácích! Kevin De Bruyne opětovně skvělou přihrávkou vyslal do šance Leroye Saného, který ještě hledal Sergia Agüera. Autor úvodní branky sice dokázal ve skluzu usměrnit míč mezi tři tyče, jenže byl vychytán Simonem Mignoletem!
     
    87
    Po rozehrávce gólmana Chile se dopředu posouvá Manchester City, který však nikam moc nespěchá.
     
    86
    Claudio Bravo se pustil do souboje o míč s Jordanem Hendersonem, který vypadal velmi podobně souboji, kde byl zraněn Ederson. Nicméně Henderson nezahrál nohou a Bravo tak v pohodě lapil míč.
     
    84
    Emre Can zkoušel rychlostní průnik přes Fernandinha, jenže neúspěšně.
     
    83
    Liverpool dokázal sice zastavit atak Manchesteru City, jenže z vlastní polovinu se mu vůbec nedaří dostat.
     
    81
    Rozehrání této standardní situace se ujal Kevin De Bruyne, nicméně centr se mu moc nepovedl a míč tak Liverpool ihned uklidil pryč.
     
    80
    Kyle Walker se pokoušel prosadit se skrze Emreho Cana, nicméně neúspěšně. Následně to pak byl právě Emre Can, který fauloval skluzem Agüera a dostal tak žlutou kartu.
     
    79
    Claudio Bravo dlouhým přízemním výkopem našel Davida Silvu, který ovšem s následným přesunem hry moc nepospíchá.
     
    78
    Liverpool se po tomto obdrženém gólu hned dral dopředu, jenže tvrdě narazil na defenzívu Manchesteru City.
    77. Leroy SANÉ - 4:0
     
    77
    Manchester City právě vstřelil branku!
    A už je tam čtvrtý! Po přihrávce od Kevina De Bruyneho se do šance dostal LEROY SANÉ, který ještě krásně stihl nahrát Mendymu a dostat zpětnou přihrávku do lepší pozice, ze které už neměl složité se prosadit – 4:0!
     
    75
    I po této šanci to je Manchester City, kdo se drží u balónu.
     
    74
    Benjamin Mendy se dost šikovně zbavil obou přilehlých obránců a dostal se do šance, kde si vybral přihrávku na Sergia Agüera. Jeho pozemní balón však na poslední chvíli zastavil Alberto Moreno.
     
    73
    Ačkoliv nám tempo hry poněkud upadlo, tak stejně stále sledujeme dominanci Manchesteru City nad Liverpoolem.
    Agüerovo přenechání gólu Jesusovi se nevidí zas tak moc často.

     
    72
    Joel Matip srazil centr Davida Silvy tak, že měl Simon Mignolet velké štěstí, když se mu podařilo jej pohotově vyrazit pryč!
     
    71
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Nicolás Otamendi, přichází Eliaquim Mangala.
     
    70
    Centr Kevina De Bruyneho dokázal zastavit Jordan Henderson. Následovat bude střídání.
     
    69
    David Silva předvedl krásnou kombinační hru s Leroyem Saném, který tak šel do šance. Možná by ji i proměnil, kdyby hlavní sudí neodpískal ofsajd.
     
    68
    Dlouhou českou uličkou poslal Otamendi balón na Mendyho, který jej však nestihl řádně zpracovat. Následný rohový kop rozehrál Manchester City nakrátko.
     
    67
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Dominic Solanke.
     
    66
    Prudký centr Danila dokázal výskokem zastavit Simon Mignolet. Po jeho následné rozehrávce se však kombinační hra svěřenců Jürgena Kloppa drží na své vlastní polovině.
     
    65
    Ne, asistence mu jdou lépe. Leroy Sané obdržel balón a našel Kevina De Bruyneho, jemuž rána ale vůbec nesedla.
     
    64
    Alberto Moreno byl nyní tím, kdo na poslední chvíli skluzem zastavil pas na Leroye Saného, jež si nabíhal do úctyhodné šance!
     
    63
    Míč stále zůstává spíše na polovině Liverpoolu. Manchester City však nikam moc nespěchá, ačkoliv se stále snaží předvádět ofenzivní fotbal.
     
    62
    Z následného klidu se Kyle Walker snažil rychle poslat balón do šestnáctky Liverpoolu, jenže Ragnar Klavan hru stihl přečíst a balón zastavit.
     
    61
    Claudio Bravo zatím moc práce nemá. Svědčí o tom i momentální fakt, že je u míče Manchester City na polovině Liverpoolu a v poklidu kombinuje.
     
    60
    Danilo se snažil rozjet nějakou gólovou šanci, jenže beci Liverpoolu byli proti. Následně se Liverpool snažil přejít dopředu.
     
    59
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází James Milner.
     
    58
    Sergio Agüero obdržel balón v šestnáctce Liverpoolu a snažil se obehrát Alexander-Arnolda a následně zavěsit. To se mu však nepovedlo, o míč totiž přišel.
     
    57
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Gabriel Jesus, přichází Leroy Sané.
     
    56
    Benjamin Mendy zkoušel ostrou ranou z úhlu nalézt buď Agüera, nebo poslat míč k protější tyči. Tak či onak však míč zachytil Simon Mignolet.
     
    55
    Manchester City nadále v poklidu kombinuje a pomalu se chystá i první nevynucené střídání.
    53. Gabriel JESUS - 3:0
     
    53
    Manchester City právě vstřelil branku!
    A další gól, který padl hned po ofsajdu domácích. Manchesteru City získal díky špatné rozehrávce Liverpoolu balón. Fernandinho pak přesným pasem našel Sergia Agüera, který nesobecky poslal balón na GABRIELA JESUSE. Autor druhého gólu v dnešním zápase pak měl snadnou práci – 3:0!
     
    53
    Další gól padl do sítě Liverpoolu a střelcem byl Sergio Agüero! Jenže útočník Manchesteru City byl v ofsajdu.
     
    52
    Díky dobrému nátlaku byli hosté nuceni zahrát dvě malé domů, přičemž nechybělo mnoho, a mohl se dostat do akce domácí Manchester. Hra se poté usadila na polovině Liverpoolu.
     
    51
    John Stones se stihl poctivě vrátit a skluzem zastavil atak Roberta Firmina, jenže za cenu rohového kopu. Onen rohový kop se však Liverpoolu moc nepovedl.
     
    50
    Benjamin Mendy nedokázal zachytit pas od Davida Silvy a balón se tak dostal do držení Liverpoolu. Konkrétně to je Jordan Henderson, který rozehrává útok hostů.
     
    48
    Dopředu se dral Sergio Agüero, nicméně byl faulován Matipem a z akce Manchesteru tak sešlo. Domácí si však míč vzali zanedlouho nazpět.
     
    47
    Alex Oxlade-Chamberlain si tak odbyl svou premiéru za Liverpool. Nyní však musí bránit ofenzivní hru Citizens.
     
    46
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Mohamed Salah, přichází Alex Oxlade-Chamberlain.
     
    46
    Začal druhý poločas.
    De Bruyneho přihrávka na první gól Sergia Agüera byla vskutku jak z učebnice.

     
    Je za námi první polovina a rozhodně se bylo na co dívat. Všechno odstartoval gól Sergia Agüera v 25. minutě, jelikož pak hra přidala na obrátkách. Ve 37. minutě poté dostal Sadio Mané červenou kartu za svůj zákrok na Edersona, který musel být střídán, do branky tak nastoupil Claudio Bravo. Po dlouhé pauze se nastavovalo 8 minut a v sedmé minutě nastavení se prosadil Gabriel Jesus, kterému nebyl pár minut předtím uznán jeho první gól pro ofsajd. Po poločase tak Manchester City vede 2:0 a Liverpool hraje navíc v deseti. Jak dopadne druhá půle?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+9
    První poločas skončil.
     
    45+9
    Mohamed Salah opět prošel do vápna Manchesteru a musel to být nakonec Benjamin Mendy, který ho zastavil a přenechal míč Bravovi. Gólman Manchesteru City pak v klidu vykopl.
     
    45+8
    Mohamed Salah ještě zkoušel vyslat dopředu Roberta Firmina, jenže ten neprošel přes Johna Stonese, který se stihl vrátit.
    45+7. Gabriel JESUS - 2:0
     
    45+7
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Tentokrát už ovšem gól platí! Kevin De Bruyne opětovně vyslal perfektní centr do šestnáctky Liverpoolu na GABRIELA JESUSE, jehož hlavička byla tentokrát uznána – 2:0!
     
    45+6
    Jordan Hendersson zastavil i za cenu faulu Fernandinha. Manchester City pak volný přímý kop na začátku půlky soupeře rozehrál přihrávkou.
     
    45+5
    Manchester City si ovšem i po tomto neuznaném gólu drží balón na kopačkách a v klidu kombinuje. Oba celky se snaží poločas spíše dohrát.
    45+4. Neuznaná branka Gabriela Jesuse.
     
    45+4
    Gabriel Jesus vstřelil branku hlavou po centru Kevina De Bruyneho! Nicméně se nacházel v ofsajdu a gól tak neplatí.
     
    45+3
    David Silva zkoušel protlačit míč přes defenzívu Liverpoolu na Agüera, jenže tomu na poslední chvíli zabránil Joel Matip. Balón se posléze od Mandyho dostal na Walkera, který však nedokázal nalézt nikoho ze spoluhráčů.
     
    45+2
    Nastavovat se bude 8 minut nad rámec řádné hrací doby! Míč rozehrál od hranice vlastního pokutového území střídající Claudio Bravo.
     
    45+1
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Ederson, přichází Claudio Bravo.
     
    41
    Vypadá to, že dojde na střídání brankářů, pro Edersona si jdou nosítka.
     
    39
    Ederson stále zůstává ležet na zemi a je ošetřován. Naopak Sadio Mané odchází se smutným výrazem ve tváří do útrob stadiónu.
    37. Červená karta.
     
    37
    Liverpool jde do desíti! Sadio Mané se snažil ve vzduchu získat míč mimo pokutové území v souboji s Edersonem, jenže do něj šel nohou. Rozhodčí tento zákrok ohodnotil červenou kartou, jelikož Ederson leží stále na zemi. Pravděpodobně tak dojde i ke střídání.
     
    36
    Kyle Walker hledal Jesuse vepředu, jenže Alberto Moreno dokázal přečíst hru a alespoň protentokrát udržel domácí dál od branky Liverpoolu.
    35. Další šance Manchesteru City.
     
    35
    Další stoprocentní šance Manchesteru City! Po rohovém kopu pálil John Stones, jenže Simon Mignolet míč stihl pohotově vykopnout pryč!
     
    34
    Veliká škoda Manchesteru City! Gabriel Jesus využil obrovské chyby Ragnara Klavana a dostal se do pokutového území, zde si chtěl obehrát pár hráčů a zakončit, jenže jeho pokus byl na poslední chvíli vytlačen na rohový kop.
     
    33
    K Mignoletovi se snažil prodrat Sergio Agüero, jenže se mu nepovedlo včas zachytit pas Danila. Hra tak zůstává ve středu hřiště.
     
    32
    Tentokrát se sám před Simonem Mignoletem ocitl Gabriel Jesus, jenže mladičký útočník jej nedokázal překonat, jelikož byl v ofsajdovém postavení.
    30. Gólová šance Liverpoolu.
     
    30
    Mohamed Salah se ocitl před Edersonem, jenže tváří v tvář domácímu gólmanovi selhal, neboť jej Ederson vychytal pohotovým zákrokem!
     
    29
    Emre Can se zjevně pokoušel o nějaký točivý míč vedle zdi až do branky, nicméně se mu to vůbec nepovedlo. Ederson bude vykopávat od branky.
     
    28
    Fernandinho zastavil rozjíždějící se útok Manchesteru City až moc tvrdě a Liverpool tak získal volný přímý kop z dobré pozice, Fernandinho pak žlutou kartu.
     
    27
    Mohamed Salah zkoušel svým přízemním centrem do malého vápna Manchesteru nalézt Maného, nicméně balón si vzal Ederson.
    25. Sergio AGÜERO - 1:0
     
    25
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Domácí však jdou zničehonic do vedení! Po nepřesné rozehrávce Liverpoolu se k míči dostal Kevin De Bruyne, který fantasticky našel SERGIA AGÜERA. Ten tak šel do samostatného úniku, obešel Simona Mignoleta a poslal míč do v klidu do prázdné branky. Pro argentinského útočníka se zároveň jedná o šestý gól v řadě proti Liverpoolu na domácí půdě – 1:0!
     
    24
    Liverpool díky zásahu Benjamina Mendyho vybojoval rohový kop. Míč se od rohového praporku dostal až k Jordanu Hendersonovi, jenže jeho pokus se neujal. Na následnou dorážku stál Mohamed Salah v ofsajdu.
     
    23
    Hra se sice vesměs přelévá ze strany na stranu, nicméně vážnější šanci jsme zatím neviděli. To moc nebylo v plánu u těchto dvou ofenzivních celků.
     
    22
    Roberto Firmino hledajíc Mohameda Salaha se snažil přihrát míč skrze Stonese, jenže s tím moc nepochodil. Místo toho se domácí ujali balónu.
     
    21
    Exekuce standardní situace se z ostrého úhlu ujal Kevin De Bruyne. Hostující zeď však tečovala pryč jeho nacentrovaný balón a nikdo z domácích tak nebyl schopný jej kloudně zahrát.
     
    20
    Kevina De Bruyneho dokázal Trent Alexander-Arnold zastavit pouze za cenu faulu. Za to tak vidí žluté napomenutí.
     
    19
    Nadvakrát nedokázal prolomit obranu Liverpoolu Kevin De Bruyne a Gabriel Jesus se Sergiem Agüerem se tak museli stáhnout. Manchester však pokračuje v kombinační hře na polovině soupeře.
     
    18
    Následně sváděl Nicolás Otamendi s Mohamedem Salahem rychlostní souboj o míč. Domácí obránce byl však u balónu dříve a balón odehrál pryč.
     
    17
    John Stones zkoušel dlouhým centrem uvolnit Benjamina Mendyho, jenže balón letěl od beka Manchesteru City až do zámezí a z celé útočné akce Citizens tak sešlo.
     
    16
    Manchester City však tento pokus Liverpoolu o prolomení jejich defenzívy přežil a usadil se na polovině soupeře. Svěřenci Pepa Guardioly nyní jen kombinují bez většího ohrožení Mignoletovy branky.
     
    15
    Sadio Mané se s balónem prodral až do pokutového území Manchesteru City a hledal následně Roberta Firmina. Balón si však vzal do svého držení Danilo.
     
    14
    Po tomto zákroku tak musel následovat rohový kop Manchesteru City, nicméně ten skončil ofsajdem. Díky tomu se tak odkopu od své branky v klidu ujal Simon Mignolet.
     
    13
    Kevin De Bruyne rozjel útočnou akci Manchesteru City, která končila u Fernandinha. Defenzivněji laděný záložník vypálil ostrou přízemní ránu z veliké dálky, Simon Mignolet si však s tímto pokusem poradil.
     
    12
    Trentu Alexander-Arnoldovi se vůbec nepovedla malá domů a de facto tak daroval balón Manchesteru City. Na rozehrání rohového kopu si sbíhal David Silva, nicméně roh se mu moc nepovedl.
     
    11
    Georginio Wijnaldum si naběhl na míč Maného a rychle se zkoušel přesunout dopředu, nicméně to mu překazil pomezní arbitr, který odpískal ofsajd. Míč tak získává Manchester City.
     
    10
    Jako další to dopředu zkoušel Roberto Firmino, ten ovšem neprošel přes Danila. Letní posila Manchesteru City pak přesunula míč dopředu.
     
    9
    Joel Matip zapříčinil rohový kop pro Citizens. Míč se sice dostal k Agüerovi, ten ovšem nedokázal udržet balón na kopačkách.
     
    8
    Dopředu se dostal Kevin De Bruyne. Talentovaný záložník běžel dlouho s míčem, obehrál si obránce a nakonec i pálil. Jeho pozemní střelu však Simon Mignolet zlikvidoval.
     
    7
    Volný přímý kop se ovšem Liverpoolu nepovedl. Zeď stála v cestě prvnímu pokusu, druhý pokus pak nepředstavoval pro Edersona hrozbu, jelikož centr Salaha nebyl přesný.
     
    6
    Do další akce se dral Mohamed Salah, který byl však ošklivě faulován Otamendim těsně před hranicí pokutového území. Nicolás Otamendi tak získává žlutou kartu.
     
    6
    Trent Alexander-Arnold si hrál s Johnem Stonesem u postranní čáry a zkoušel jej obehrát, nicméně balón se ocitl o centimetry v zámezí. Po autovém vhazování však Manchester City o balón ihned přišel.
     
    5
    Na vykopnutý míč si naběhl Emre Can, který se ihned snažil nalézt Mohameda Salaha. Bohužel pro hosty však balón získal David Silva.
     
    4
    Centr De Bruyneho se dostal až na Gabriela Jesuse, který ovšem míč ze standardní situace usměrnil mimo tři tyče branky Simona Mignoleta. Belgický gólman se připravuje k výkopu.
     
    4
    Kyle Walker našel Kevina De Bruyneho, který se snažil krátkou přihrávkou poslat balón na Gabriela Jesuse. To se mu ovšem nepovedlo i díky písknutí rozhodčího, který si všiml faulu právě na Walkera.
     
    3
    Liverpool díky střele Alberta Morena vybojoval rohový kop. Míč se však vznesl až přímo do náruče připraveného Edersona, který nijak neotálel a ihned poslal míč na druhou polovinu hřiště.
     
    2
    Ragnar Klavan dokázal odhlavičkovat centr Edersona na Sergia Agüera a Liverpool tak získal nazpět ztracený míč. Následně zkoušel Roberto Firmino dostat se skrze Nicoláse Otamendiho, jenže neúspěšně.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali fotbalisté Liverpoolu. Míč se dostal až ke Canovi, který pomalu rozjíždí útok hostů.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy právě vcházejí na plochu zaplněného Etihad Stadium. Utkání započne za okamžik.
     
    Úvodní sestavy:

    Manchester City: Ederson – Danilo, Stones, Otamendi – Fernandinho, Walker, De Bruyne, Silva (C), Mendy – Agüero, Jesus.
    Náhradníci: Bravo – Mangala, Gündoğan, Delph, Sané, B. Silva, Foden.

    Liverpool FC: Mignolet – Alexander-Arnold, Matip, Klavan, A. Moreno – Can, Henderson (C), Wijnaldum – M. Salah, Firmino, Mané.
    Náhradníci: Karius – Milner, Lovren, Joe. Gomez, Oxlade-Chamberlain, Solanke, Sturridge.

    Rozhodčí: Jonathan Moss – Edward Smart, Andy Halliday, Craig Pawson.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první červenou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

    Etihad Stadium je již na dnešní šlágr připravený!

     
    LIVERPOOL FC

    Liverpoolu se aktuálně celkem daří. Momentálně jsou svěřenci Jürgena Kloppa na druhé příčce, hned za Manchesterem United. V posledních dvou zápasech dali hosté celkem 8 branek, z nichž 4 schytal Hoffenheim ve 4. předkole Ligy mistrů a další 4 Arsenal, který proti Liverpoolu zaostával v onom zápase snad ve všem. Nyní čeká Liverpool těžký sok pro udržení rozjetého tempa, nicméně kde jinde to potvrdit, než právě na Etihad? Co se přestupů týče, tak Liverpool byl hodně sledovaný celé léto především kvůli Coutinhovi. Brazilský reprezentant si přál celé léto odejít do Barcelony, nicméně i přes četné a tučné nabídky katalánského giganta jej vedení neuvolnilo. Philippe Coutinho však zůstává zapsán na soupisce Liverpoolu pro Premier League a je pravděpodobné, že se v dnešním zápase objeví. Kromě něj dotáhl Liverpool i přestup Alexe Oxlaide-Chamberlaina v Deadline dnu a taktéž Mohameda Salaha z AS Řím, který však přišel na začátku léta a za Liverpool už hrál. Příští léto se ještě k Liverpoolu připojí Naby Keïta z RB Lipska, jehož přestup byl formálně potvrzený už letos.
     
    MANCHESTER CITY

    Svěřenci Pepa Guardioly nezačali sezónu asi úplně tak, jak by chtěli. Na první celek ztrácí sice jenom 2 body, jenže jsou na čtvrté příčce a výkony jsou takové nemastné neslané. Kdy jindy to však napravit, než v souboji s Liverpoolem. Ještě navíc k tomu, když Citizens poslední zápas dokázali strhnout na svou stranu a vyhrát až v sedmé minutě závěrečného nastavení. Po oslavení tohoto gólu s fanoušky uviděl Raheem Sterling červenou kartu a do dnešního mače tak nezasáhne. Manchester City nebyl v takzvaném Deadline dni moc aktivní, pustil pouze pár nechtěných hráčů pryč, včetně nám dobře známého Wilfrieda Bonyho, ten se vrátil do Swansea.
     
    O šlágr kola máme postaráno hned v úvodním zápase 4. kola anglické Premier League. Po reprezentační pauze tak nemůže být návrat příjemnější. Každopádně vás vítám u sledování zápasu mezi Manchesterem City a Liverpoolem FC. Tímto zápasem na Etihad Stadium vás provede Karel Janeba.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Karel Janeba

    Branky: 25. Agüero (De Bruyne), 45+7. Jesus (De Bruyne), 53. Jesus (Agüero), 77. Sané (Mendy), 90+1. Sané (Walker)

    Karty:   6. Otamendi (MAC), 28. Fernandinho (MAC) – 20. Alexander-Arnold (LIV), 80. Can (LIV)   37. Mané (LIV)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 10:9.
    Manchester City: Ederson (45+1. Bravo) – Danilo, Stones, Otamendi (71. Mangala) – Fernandinho, Walker, De Bruyne, Silva (C), Mendy – Agüero, Jesus (57. Sané).
    Náhradníci: Bravo – Mangala, Gündoğan, Delph, Sané, B. Silva, Foden.

    Liverpool FC: Mignolet – Alexander-Arnold, Matip, Klavan, A. Moreno – Can, Henderson (C), Wijnaldum (59. Milner) – M. Salah (46. Oxlade-Chamberlain), Firmino (67. Solanke), Mané.
    Náhradníci: Karius – Milner, Lovren, Joe. Gomez, Oxlade-Chamberlain, Solanke, Sturridge.

    Rozhodčí: Jonathan Moss – Edward Smart, Andy Halliday, Craig Pawson

    Diváci: 54 172
    thejrc.org