Vyšehrad – Převýšov 4:1 (kon.) | Vltavín – Chrudim 1:2 (kon.) | Benešov – Litoměřicko 0:0 (4:5 po pen.)
Králův Dvůr – Ústí n/O 3:0 (kon.) | Dobrovice – Písek 1:2 (kon.) | Domažlice – Zápy 5:1 (kon.)
konec
TJ Jiskra Domažlice
5:1 (1:0)
SK Zápy
Sobota 09.09.2017, 17:00 • SA Střelnice • Česká fotbalová liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dnešní zápas bude jakožto hlavní rozhodčí rozhodovat Drahoslav Drábek, role asistentů se zhostí Jiří Dujsík a Zdeněk Šimek. Delegátem FAČR je jmenovaný Michal Řezáč.
     
    Domácí celek je pasovaný do pozice předzápasového favorita. V domácím prostředí se zatím Jiskře náramně daří. Nejprve zapsali domácí fotbalisté výhru nad nováčkem České fotbalové ligy z Nymburka. O výhře nad Polabanem bylo rozhodnuto po prvním poločase. Domažlice nakonec vyhrály bez problémů 3:0.

    Poté nemělo domácí mužstvo slitování s Litoměřickem, které porazilo taktéž bez potíží 5:2. Co se týče posledního utkání, tak ten se fotbalistům Domažlic vůbec nepovedl. Jiskra schytala debakl vypsaný poměrem 0:7 na hřišti Chrudimi.

    Momentálně jsou Domažlice šesté v tabulce ČFL se ziskem deseti bodů po šesti odehraných zápasech.
     
    Ani hosté nevyhráli poslední střetnutí České fotbalové ligy. V domácím zápase s Kralovým Dvorem prohrávali 0:2, 2:3. Nakonec došlo na penalty, které vyhrál soupeř 8:7. Předtím se Zápští celkem nadřeli na výhru 1:0 taktéž před vlastními fanoušky, kdy se jim podařilo zdolat již zmiňovaného nováčka soutěže z Nymburka gólem Petra Putze ve druhém poločase.

    Nejlepším střelcem hostujícího mužstva je v tomto ročníku třetí nejvyšší české fotbalové soutěže Novák s dvěma přesnými zásahy na svém kontě. Ani on však nezabránil poměrně překvapivé domácí porážce s dalším nováčkem ČFL z Ústí nad Orlicí.

    Hosté jsou v tabulce třetí české ligy na osmé pozici, kdy mají zapsaných osm bodů z pěti duelů.
     
    Co se týče zápasů z loňské sezony, tak oba duely skončily 4:1 pro domácí celek. Jednou se radovaly Zápy, jednou Domažlice.
     
    Úvodní sestavy:

    Jiskra Domažlice: Brych – Blažek, Bauer, Mlynařík, Hrubý, Braun, Mužík (C), Hejda, Pfeifer, Došlý, Kropáček
    Náhradníci: Švihořík – Chocholoušek, Hájovský, Bezdička, Roubal, Boček, Buršík

    SK Zápy: Straka – Pedro, Jelínek (C), Bulíř, Putz, Novák, Pávek, Štěpánek, Matějka, Valenta, Munzar
    Náhradníci: Terč – Pavlík, Šerý, Mar. Macek, Mil. Macek

    Rozhodčí: Drábek – Dujsík, Šimek.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    7
    Hostující celek je momentálně na tahu a snaží se překonat brankáře Brycha.
     
    5
    Po rohovém kopu se domácím fotbalistům podařilo ubránit, nicméně hostující celek alespoň vhazuje z levé strany.
     
    6
    Po volném přímém kopu jednoho z hostujících fotbalistů získal domácí celek a právě jeden z hostů fauloval svého soupeře. Na programu dne je tím pádem volný přímý kop pro Jiskru.
     
    6
    Straka (SK Zápy) vykopával od své branky, ale útok hostujících fotbalistů neměl dlouhého trvání, domácí celek bude vhazovat.
     
    7
    Po sérii ztrát je balon v držení domácích fotbalistů. První fáze útoku nevypadala špatně, ale hosté se stihli vrátit do obrany.
     
    8
    Domažličtí fotbalisté kombinovali s míčem u nohou, hra se přesunula na polovinu domácího celku. Jiskra je poměrně hodně trpělivá.
     
    8
    Následně jeden z hostujících hráčů ztratil balon, ale hosté si užili balonu na svých kopačkách pouze pár sekund, protože jeden z hráčů Záp zapsal útočný faul.
     
    9
    Od jednoho z domácích hráčů šel míč do zámezí, to znamená, že zápas bude pokračovat výkopem hostujícího brankáře Straky.
     
    9
    Jeden z domácích hráčů fauloval na polovině soupeře, a tak mají hostující hráči možnost rozehrávky volného přímého kopu.
     
    10
    Hostující přechodová fáze vypadala zajímavě, ale domácí celek se vrátil do obrany. I tak se ovšem Jiskra musí bránit útoku soupeře.
     
    10
    Brych zasáhl proti střele jednoho z hostujících hráčů, a tak může s míčem na vlastních kopačkách hrát domácí celek.
     
    11
    Jiskra se snažil prosadit, avšak ani jeden z domácích hráčů se nedostal k zakončení na branku Straky. Zápy vhazují z vlastní poloviny.
     
    11
    Následně ovšem jeden z domácích hráčů je faulovaný na polovině hostů, a tak mají Domažličtí poměrně zajímavou pozici pro standardní situaci.
     
    12
    Po rozehrávce standardní situace domažlických fotbalistů nemusel Straka zasahovat, jeden z domácích hráčů poté fauloval po ztrátě míče. Zápy nemusí nikam pospíchat.
     
    13
    Domácí celek se ubránil útok hostujícího mužstva. Nicméně Zápy pokračují alespoň autovým vhazováním na polovině Jiskry.
     
    14
    Jeden z hostujících hráčů to nevydržel a vzal to na sebe, avšak balon šel po jeho střele mimo domácí branku.
     
    14
    Následně vyzkoušel jeden z domácích fotbalistů pozornost Straky v brance Záp, ale hostující brankář nepustil míč do sítě.
     
    15
    Ani hostující mužstvo se neprosadilo, a tak bude od vlastní branky vykopávat Brych.
     
    15
    Hostující celek vhazoval, poté držel míč na vlastní polovině, ale zatím se Zápy nemůžou dostat s balonem na polovinu Domažlic.
     
    16
    Domácí celek přerušil útok hostů a právě Jiskra nyní může tvořit hru a postavit se do pozice útočícího mužstva. Zápy se ovšem nebrání zle.
     
    16
    Domažlice se dostaly k balonu na vlastní polovině. Posléze se hnaly směrem na branku Straky, ale Zápy včas přerušily útok domácího celku.
     
    17
    Byly to Zápy, kdo mohl skórovat, ale tohle nepřipustil jeden z bránících hráčů Jiskry. Ta je momentálně u míče a snaží se prosadit kombinací.
     
    17
    Sudí Drábek nařídil volný přímý kop pro hostující celek po faulu jednoho z domácích hráčů na polovině Záp.
     
    18
    Jenže to samé viděl hlavní arbitr na polovině domácích až na to, že fauloval jeden z hostů, takže na tahu je momentálně domácí mužstvo.
     
    19
    Hostující celek vybojoval alespoň autové vhazování z domácí poloviny. Poté se hra přestěhovala do blízkosti branky Brycha, ale nikdo z hostů nevystřelil.
     
    19
    Domažličtí fotbalisté si to namířili na polovinu soupeře, snahu Jiskry o první branku zápasu zakončil jeden z domácích fotbalistů střelou mimo tři tyče, takže Straka bude vykopávat od vlastní svatyně.
     
    20
    Hostující celek byl tím, který útočil na Brycha v domažlické brance. Ale Domažlice dokázaly bez problémů ubránit první fázi hostujícího útoku.
     
    20
    Nejprve jeden z hostujících hráčů byl faulovaný, poté ale k zakončení na branku Brycha nedošlo, takže míč mají na svých kopačkách domácí fotbalisté.
     
    21
    Balon létal na kopačkách hráčů domácích, Zápy se nemohly dostat k balonu. Nyní se hraje na polovině Jiskry.
     
    22
    Domažlický útok, respektive jeho první fáze, vypadala poměrně zajímavě, ale Zápy zabraly v defenzivě a již mají míč v držení.
     
    22
    Sledovali jsme výkop Straky od vlastní branky. Poté míč běhal na kopačkách spoluhráčů hostujícího brankáře, načež jeden z domácích fotbalistů fauloval na polovině Záp.
     
    23
    Můžeme si poznamenat, že Zápy útočily, ale Brych v domácí brance nebyl donucený k zákroku. Domažlice budou tím pádem vhazovat z vlastní poloviny.
     
    24
    Domažlice se bez problémů dostaly k balonu a nyní může domácí celek tvořit hru. Zatím se ale nic podstatného při útoku Jiskry nestalo.
     
    25
    Domácí celek měl k dispozici standardní situaci v podobě rohu, následně jeden z domácích hráčů vše zakončil střelou mimo tři tyče, takže zápas bude pokračovat odkopem od branky Straky (SK Zápy).
     
    25
    Útok hostujícího celku neměl dlouhého trvání, posléze hrají domácí fotbalisté s míčem u nohou.
     
    26
    Domažlice byly hodně trpělivé v útočné fázi, dostaly se s míčem na polovinu Záp. Jenže Straka zatím pouze sleduje hru a nezasahuje do tohoto postupného útoku soupeře.
     
    27
    Domácí celek se snažil dostat do zakončení, ale hostující obrana odolávala tlaku Jiskry. Nicméně, uvidíme rohový kop Domažlic.
     
    28
    Po rozehrání rohového kopu střílel jeden z domácích hráčů mimo branku, ve které v prvním poločase stojí Straka.
     
    29
    A další střela jednoho z domácích hráčů mimo branku soupeře. Takže Straka bude opět vykopávat od vlastní tvrze.
     
    29
    Zápy následně přišly o balon a o možnost otevření skóre zápasu. Jenže ani Domažlice nebyly v útočné fázi nějak světové.
     
    30
    Hostující celek kombinoval. Domácí mužstvo se bránilo. Zatím ale uvidíme pouze autové vhazování Záp.
     
    30
    A poté nic podstatného z pohledu nezaujatého fanouška, co se týče útočné fáze hostujícího celku. Jiskra bude útočit a může se prosadit před Strakou v brance Záp.
     
    31
    Od jednoho z domácích hráčů šel balon do zámezí, takže Straka bude opět vykopávat od vlastní branky a uvede balon do hry od své svatyně.
     
    31
    Domažlice se bez problémů dostaly k balonu a momentálně těžiště hry spočívá na domácím celku. Zápy se ovšem nebrání zle.
     
    32
    Jeden z domácích hráčů vhodil míč do hry. Poté se hrálo na polovině domácího celku, ale Domažlicím zrovna dvakrát nefungovala útočná fáze.
     
    32
    Jiskra opět měla balon na svých kopačkách, ale v útočné fázi zase nic nepředvedla. Zápy budou vhazovat z vlastní poloviny, takže nebezpečí zatím Brychovi nehrozí.
     
    33
    A tak se také nestalo. Brych nezasahoval do dění na hřišti svýma rukama. Následně domácí celek má balon v držení a byl by rád, kdyby se ujal postupný útok Jiskry.
     
    33
    Žlutou kartu dostává Bauer (Jiskra Domažlice).
    Žlutou kartu dostává Novák (SK Zápy).
     
    34
    Domažličtí vybojovali volný přímý kop a všichni se nastěhovali před Straku. Jenže stejně jako Brych, tak ani hostující brankář nemusel zasahovat.
     
    35
    Hra pokračovala kombinací hostujícího celku na vlastní polovině. Hostům se podařilo posléze dostat s míčem na polovinu soupeře, ale zatím je tento útok bez střely na branku domácího Brycha.
     
    35
    Žlutou kartu dostává Matějka (SK Zápy).
     
    36
    Zřejmě útočný faul jednoho z hostujících hráčů přisoudil balon fotbalistům Domažlic, takže nyní jdou do útoku fotbalisté Jiskry.
     
    37
    Domažlice si při tomto útoku nepočínají zle, ale zatím to nikdo z domácích hráčů nevzal na sebe!
     
    37
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Což se nyní změnilo. Domácí jdou do vedení. Straka v brance Záp je překonaný. Jiskra vede 1:0, je tady první branka zápasu po střele MARKA HEJDY!
    37. HEJDA - 1:0
     
    38
    Jeden z hostujících hráčů nabídl svým faulem volný přímý kop domácímu týmu. Ten ovšem této nabídka nevyužil.
     
    38
    Domažlickou snahu o druhou branku v zápase zastavil pomezní sudí, který viděl domácího hráče v ofsajdové pasti.
     
    39
    Domažlice diktovaly vývoj hry, ale poté ztratily míč. Nicméně ani hostující celek si balonu na svých kopačkách příliš dlouho neužil.
     
    39
    Domácí celek pokračoval autovým vhazováním z hostující poloviny. Poté ale jeden z domácích fotbalistů fauloval na polovině soupeře. Zápy můžou rozehrát.
     
    40
    Domácí obrana se nebránila špatně, jeden z domácích hráčů odehrál míč do autu. Zápy budou tím pádem vhazovat.
     
    41
    Útok hostujícího celku můžeme označit za zajímavá, ale postupem času se Domažlice prezentovaly velice dobrou obranu, následně je balon už na polovině hostů.
     
    42
    Jiskra získala balon a domácí celek se chopil své šance na druhou branku v zápase, jenže pomezní sudí byl pozorný a přerušil hru, protože jeden z domácích hráčů stál v ofsajdu.
     
    42
    Jiskra vhazovala z vlastní poloviny, Zápy poté byly donuceny k obraně, ale i tak se dostaly k balonu, aniž by kdokoliv z domácích hráčů vystřelil na Straku.
     
    43
    Viděli jsme další autové vhazování domácího mužstva. Ale to posléze ztratilo balon, takže hru tvoří hostující tým.
     
    43
    Žlutou kartu dostává Mužík (Jiskra Domažlice).
     
    44
    Hostujícímu celku se již krátí čas na případnou poločasovou remízu. Nyní jeden z hráčů Domažlic ovšem fauloval.
     
    44
    Hostující celek ještě bude mít standardní situaci v závěru prvního poločasu, konkrétně se jedná o rohový kop.
     
    45
    Jenže Brych pouze sledoval hru v domažlické brance, ale nezasahoval. Navíc jeden z hostů poté fauloval na domácí polovině.
     
    45
    První fázi domácího útoku přerušil jeden z hostujících hráčů. Domažlice i tak vhazují z poloviny hostů.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    V prvním poločase se již nic nestane. Sudí již nenechal rozehrát Domažlice ani rohový kop. Spokojenější, alespoň, co se týče výsledku po prvním poločase, může být domácí celek. Ten se jednou prosadil. Brych drží po prvním poločase čisté konto, a tak mají domácí hráči blíže k výhře z dnešního zápasu České fotbalové ligy.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hostující celek nejprve vhazoval z levé strany, poté byl jeden z hráčů Záp faulovaný na vlastní polovině.
     
    47
    Hostující mužstvo rozehrálo nakrátko, poté Jiskře nevyšel útok po levé straně.
     
    47
    Jeden z hostujících hráčů zrychlil hru po pravé straně, jeho spoluhráči utekl balon prvním dotekem k Brychovi.
     
    48
    Straka rozehrál na pravou stranu, poté míč stihl na hrací ploše jeden z hostujících hráčů, ale Jiskra se v pohodě ubránila.
     
    49
    Jeden z domácích hráčů to přehnal v důrazu v osobním souboji, hostující fotbalista řval, co to šlo. Braun dostává kartu, a to asi ještě může být rád.
     
    50
    Exekutor standardní situace poslal míč pravou nohou na penaltu, tam jeho spoluhráč hlavičkoval nad domácí branku.
     
    51
    Jeden z domácích hráčů střílel z dvaceti metrů pravou nohou, jeho pokus byl sražený na roh z pravé strany.
     
    51
    Jeden z domácích hráčů centroval z pravé strany, odražený balon si našel jeho spoluhráč, jenže svojí střelu špatně umístil, takže snadný zákrok pro Straku.
     
    52
    Hostům nevyšel podle představ útok po pravé straně, ale Zápy alespoň vhazují blízko vápna domácích.
     
    53
    Po sérii hlavičkových soubojů se dostal míč pryč z vápna domácích. Následně hosté neuspěli autovým vhazováním z levé strany.
     
    54
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Jeden z domácích hráčů zůstal ležet na hrací ploše. Jiskra ovšem i tak měla k dispozici brejk, kdy domácí hráč nahrál ze středu na levou stranu PETRU DOŠLÉMU, tak křižnou přizemní střelou k pravé tyči dává na 2:0!
    54. DOŠLÝ - 2:0
     
    55
    Domácí celek měl k dispozici dlouhé autové vhazování z pravé strany na přední tyč, Straka vyrazil první střelu soupeře, tu druhou zablokovala hostující obrana.
     
    56
    Jeden z domácích hráčů se ukličkoval na pravé straně, poté můžou tvořit hru hostující fotbalisté.
     
    56
    Domácí celek kombinoval na levé straně. Poté jeden z domácích hráčů zrychlil hru. Ale při centru na zadní tyč fauloval hráč Jiskry.
     
    57
    Hosté se neprosadili po levé straně, poté se míče dotkl Pfeifer. Vypadá to ovšem, že Zápy budou vhazovat.
     
    57
    Ne, tak ne! Jeden z domácích hráčů totiž fauloval. Posléze přišel dlouhý míč na hranici vápna. Hráč Záp střílel po zemi k pravé tyči, ale Brych vytáhl důležitý zákrok rukama!
     
    58
    Hostům nevyšel signál, kdy hráč Záp rozehrál levou nohou po zemi na přední tyč, Brych nezasahoval.
     
    59
    Jeden z domácích hráčů na pravé straně narazil na prvního protihráče. Celkem bez větší námahy se Zápy dostaly k balonu.
     
    59
    Jeden z domácích hráčů podržel míč na levé straně. Následně došlo k přenesení hry na stopera Jiskry.
     
    60
    Hráč Domažlic neodcentroval přesně z pravé strany pod sebe. Nicméně, Domažlice by měly zůstat u míče zřejmě autovým vhazováním.
     
    60
    Balon letěl na zadní tyč, ale tam jeden z hostujících hráčů odhlavičkoval míč mimo vápno. Poté domácím pomohl Brych dobrým čtením hry.
     
    61
    Znovu vynikající Brych proti přizemní střele k pravé tyči, hostující hráči pokračují rohem z pravé strany.
     
    62
    Následně je na programu dne autové vhazování hostů z pravé strany, ale Jiskra se ubránila centru na přední tyč.
     
    62
    Přechodová fáze hostujícího celku po pravé straně nebyla špatná, ale Jiskra i tak získala míč, načež jeden z domácích hráčů ztratil míč na pravém křídle.
     
    63
    Jeden z hostujících hráčů si zpracoval míč na levé straně, poté přišla křižná přihrávka na pravé křídlo.
     
    63
    Nakonec vše zakončil centr na zadní tyč, kde jeden z hostů zakončoval hlavou doprostřed branky, kde čekal připravený Brych.
     
    65
    Domácí celek se ubránil útoku hostů po pravé straně, poté jeden z domácích hráčů na pravém křídle podržel balon.
     
    65
    Hostující celek vhazoval nakrátko. Poté si Zápy tuto situaci zopakují a může přijít dlouhý aut až do vápna domácích.
     
    66
    Jeden z domácích hráčů odhlavičkoval míč na přední tyči na pravou stranu. Hosté poté dobře presovali a i proto může být balon u nohy Straky.
     
    66
    Straka si pomohl přihrávkou na stopera, poté hostující hráči nebyli přesní na pravé straně. Načež Jiskra vybojovala roh z levé strany.
     
    67
    Jiskra rozehrála standardní situaci nakrátko, posléze jeden z domácích hráčů špatně umístil své zakončení hlavou, takže do útoku jdou Zápy.
     
    67
    Jeden z hráčů Jiskry nebyl faulovaný zezadu. Hostující celek bude kopat roh z pravé strany.
     
    68
    Brych si v pohodě vyskočil pro balon na malém vápně. Poté přišla rozehrávka domácích.
     
    69
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Jeden z domácích hráčů odcentroval z levé strany pod sebe a LUKÁŠ PFEIFER velice snadno do prázdné branky soupeře přidává třetí trefu Jiskry!
    69. PFEIFER - 3:0
     
    69
    Jeden z hostů si seběhl pro balon na střed hřiště. Následně Zápy ztratily míč na pravé straně, rozehrávka Brycha nebyla zrovna jistá.
     
    70
    Brych rozehrál pravou nohou, ale balon propadl k hostujícím fotbalistům. Poté si míč nezpracoval jeden z útočníků Záp.
     
    71
    Brych se tak trošku dostal pod tlak, ale Domažlice i tak útočily po pravé straně. Vše skončilo nepřesným zpracováním jednoho z domácích hráčů na přední tyči.
     
    72
    Dva hráči domácích si vyměnili balon na levé straně, hosté poté ustáli bez problémů centr na přední tyč.
     
    72
    Jeden z domácích hráčů fauloval soupeře na pravé straně, ale hosté nic nevytěžili ze standardní situace.
     
    73
    Zápy právě vstřelily branku!
    Jeden z hostů střílel z levé strany křížem k pravé tyči. Brych pouze vyrazil míč před sebe a zřejmě MAREK ŠERÝ dorazil velice snadno balon do sítě.
    73. ŠERÝ - 3:1
     
    74
    Jiskra vhazovala z pravé strany, posléze chvíli útočili hostující fotbalisté, ale pokračujeme výkopem brankáře Brycha.
     
    74
    Brych poslal míč pravou nohou na levou stranu, kde kooperovali jeho spoluhráči. Jenže následovala ztráta Jiskry.
     
    75
    Jeden z domácích hráčů na levé straně netrefil balon ideálně. I proto by měl soupeř vhazovat z pravé strany a můžeme klidně vidět dlouhý aut.
     
    75
    Odražený balon si našel dvaadvacet metrů od domácí branky jeden z hostů, ale jeho razantní střela šla mimo tři tyče.
     
    76
    Brych rozehrál pravou nohou křížem na levou stranu, poté se balon vrátil na kopačku domácího brankáře. Ale jeden z hráčů Jiskry se neprosadil po levém křídle.
     
    76
    Jeden z hostů presoval, Brych ani tak nepokazil rozehrávku. Následně na polovině hostujícího celku fauloval hráč Jiskry, hosté rozehrávají Strakou.
     
    77
    Strakova pravá noha se rozhodla pro dlouhý balon, ale Brych byl bez práce. Domácí celek se poté dere do útoku po pravé straně.
     
    78
    Domácí celek kopal roh z pravé strany, jeden z domácích fotbalistů zakončil na přední tyči hlavou do pravé tyče.
     
    78
    Následně se Zápy dostaly ke střílenému centru z pravé strany, hosté mají alespoň roh.
     
    79
    Jeden z hostů poslal míč do ohně pravou nohou, ale Brych pouze sledoval hru ze své branky. Jiskra táhne směrem na Straku po levé straně.
     
    79
    Jeden z hostů přenesl hru křížem na pravou stranu, ale domácí obrana se ubránila centru soupeře. Zápy i tak ale zůstávají u balonu.
     
    79
    Zápy drží Domažlice pod tlakem, domácí celek odvrátil míč alespoň na roh.
     
    80
    Při brejku domácích upadl jeden z hráčů Jiskry, ale o faulu hostujícího fotbalisty nemohla být řeč.
     
    81
    Dva hráči hostů si narazili míč na pravé straně, sudí Drábek poté viděl faul jednoho z hráčů Záp zezadu na hráče Domažlic.
     
    82
    Sledovali jsme dlouhý balon Brycha na polovinu hostů, tam ovšem jeden z domácích hráčů fauloval.
     
    82
    Straka pokračoval rozehrávkou svojí pravou nohou, hra se dostala a pravou stranu, kde došlo k několika soubojům, avšak střelu na branku Brycha jsme neviděli.
     
    83
    Domácí celek šel do přečíslení, ale jeden z hostů přečetl přihrávku po své levé ruce, takže čtvrtý gól Jiskry nepřipadal v úvahu.
     
    84
    Hostující celek rozehrál od své branky nakrátko na pravou stranu, Drábek poté přerušil hru po faulu jednoho z domácích hráčů při útoku hostů po pravém křídle.
     
    84
    Domácí celek se bránil aktivně, takže nikdo z hostujících hráčů se nedostal k zakončení. Domácí mužstvo jde poté do útoku po levé straně.
     
    85
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Nakonec se hra dostala na pravou stranu. Jeden z domácích hráčů centrem na hranici malého vápna oslovil PETRA DOŠLÉHO a ten z jedničky pravou nohou překonal Straku!
    85. DOŠLÝ - 4:1
     
    86
    Hostující celek využil pro svůj útok pravou stranu, ale domácí hráči bez problémů přerušili útok Záp.
     
    87
    Pravý bek Domažlic možná fauloval protihráče. Poté přišel balon do vápna Jiskry a faul jednoho z hostů, takže míč si bere Brych.
     
    88
    Brych zvolili rozehrávku nakrátko křížem na pravou stranu. Poté domácí celek kontroloval hru a tak trošku šetřil čas.
     
    88
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Kapitán domácích PETR MUŽÍK krásným bodlem z pravé strany trefil prostor u levé tyče!
    88. MUŽÍK - 5:1
     
    89
    Domácí akce nevypadala špatně, ale hostující celek ji přerušil obranným zákrokem na polovině hřiště.
     
    90
    Domácí celek podržel míč na levé straně, jednomu z domácích hráčů poté nevyšlo zakončení na přední tyč.
     
    90
    Jeden z hostujících hráčů střílel z velké dálky mimo tři tyče. Brych bude vykopávat od vlastní branky.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Hotovo! Domažlice byly dnes hodně efektivní v zakončení. V dresu Jiskry se prosadil mladík Pfeifer po přihrávce pod sebe do prázdné branky Straky. Zápy se tak trošku chytly gólem Šerého, ale nakonec se neprosadili při tlaku před Brychem. Dva góly zaznamenal Došlý. Závěr si Jiskra vyloženě užívala a bere tak tři body za výhru 5:1 i díky krásně trefě Mužíka k levé tyči svým bodlem. (18:56:51)

    Vít Muzikář


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým SK Zápy. Více informací zde.

    Branky: 37. Hejda, 54. Došlý, 69. Pfeifer, 85. Došlý, 88. Mužík – 73. Šerý

    Karty:   33. Bauer (DOM), 43. Mužík (DOM), 49. Braun (DOM) – 33. Novák (ZAP), 35. Matějka (ZAP)


    TJ Jiskra Domažlice: Brych – Blažek, Bauer, Mlynařík, Hrubý, Braun, Mužík (C), Hejda, Pfeifer, Došlý, Kropáček
    Náhradníci: Švihořík – Chocholoušek, Hájovský, Bezdička, Roubal, Boček, Buršík

    SK Zápy: Straka – Pedro, Jelínek (C), Bulíř, Putz, Novák, Pávek, Štěpánek, Matějka, Valenta, Munzar
    Náhradníci: Terč – Pavlík, Šerý, Mar. Macek, Mil. Macek

    Rozhodčí: Drábek – Dujsík, Šimek
    thejrc.org