Freiburg – Dortmund 0:0 (kon.) | Mönchengladbach – Frankfurt 0:1 (kon.) | Augsburg – Kolín nad Rýnem 3:0 (kon.)
Mohuč – Leverkusen 3:1 (kon.) | Wolfsburg – Hannover 1:1 (kon.) | Hoffenheim – Bayern 2:0 (kon.)
konec
FC Augsburg
3:0 (2:0)
1. FC Kolín nad Rýnem
Sobota 09.09.2017, 15:30 • WWK Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Alfred FINNBOGASON - 3:0
     
    90+4
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Výhra domácích je definitivní a není těžké uhodnout, kdo se o třetí branku Augsburgu postaral! Přečíslení tři na dva vyřešil Córdova střelou do tyče, od které se míč odrazil přímo na nohu FINNBOGASONA. Domácí střelec neměl těžkou úlohu.
     
    90
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Marcel Heller, přichází Jonathan Schmid.
     
    80
    To snad není možné! Přihrávku ve vápně ztečoval jeden z hostujících přímo na nohu Finnbogasona. Na domácího útočníka zívala odkrytá branka a hattrick, jenže augsburský útočník trefil pouze tyč!
     
    78
    Po pár vteřinách na hřišti se Guirassy dostal do dobré šance! Naskočil si na centr z levé strany a z výhodné pozice zamířil těsně nad!
     
    77
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Lukas Klünter, přichází Sehrou Guirassy.
     
    75
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Rani Khedira, přichází Jan Morávek.
     
    69
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Michael Gregoritsch, přichází Sergio Córdova.
     
    58
    Nyní domácí promarnili nadějný brejk! Mířili do otevřené hostující obrany tři na dva, jenže zřejmě Heller si míč ukopl a akce skončila bez zakončení. Škoda pro domácí.
    33. Alfred FINNBOGASON - 2:0
     
    33
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Klasické nedáš, dostaneš! K penaltě se postavil ALFRED FINNBOGASON, míč dal přesně k levé tyči, Horn skákal na opačnou stranu. Dnes již druhá branka pro útočníka domácích!
     
    32
    Po faulu Hectora je tu penalta pro Augsburg! Rozhodně sporná, Hector položil pravou ruku na Hellera, ten se ochotně skácel k zemi.
     
    31
    Tohle měl být gól! Obrovská chyba Hintereggera, který přišel o míč a hosté se řítili ve dvou proti Hitzovi! Vracel se jediný obránce Augsburgu, Córdoba předložil míč Osakovi, ten na něj ale nedosáhl a nedoklepl ho do prázdné branky!
    21. Alfred FINNBOGASON - 1:0
     
    21
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Nyní už se domácí radují z úvodní branky zápasu! Před malou chvílí ALFRED FINNBOGASON selhal, nyní už slaví gól! Krásný centr Maxe, útočník Ausburgu byl naprosto nehlídaný a pěknou hlavičkou o zem do rohu nedal Hornovi šanci. Druhá letošní branka pro Finnbogasona v druhém zápase Bundelisy.
     
    20
    Velká šance pro Augsburg! Maxův centr hosté odvrátili, Beier poté krásnou přihrávkou našel Finnbogasona, který se vyhnul ofsajdu, ale nedokázal propasírovat míč za Horna!
     
    6
    Mohl tu být první gól v zápase! Heller po neodpískaném zákroku postupoval dopředu, propasoval přihrávku na Caiubyho, který ještě chtěl vylepšit pozici pro Gregortische, ale to už bylo příliš a Kolín se za cenu rohu ubránil.

    Filip Kortus

    Matěj Vybíral

    Branky: 21. Finnbogason (Max), 33. Finnbogason (pen.), 90+4. Finnbogason


    FC Augsburg: Hitz – Max, Hinteregger, Gouweleeuw, Opare – Baier (C), R. Khedira (75. Morávek) – Caiuby, Gregoritsch (69. Córdova), Heller (90. Schmid) – Finnbogason.
    Náhradníci: Luthe – Kačar, Córdova, Morávek, Schmid, Stafylidis, Thommy.

    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Hector, Heintz, F. Sörensen, Klünter (77. Guirassy) – Bittencourt, Höger, Lehmann (C), Zoller – Osako, J. Córdoba.
    Náhradníci: Kessler – Clemens, Guirassy, Horn, Maroh, Meré, Rausch.

    Rozhodčí: T. Stieler
    thejrc.org