Juventus – Chievo 3:0 (kon.) | Sampdoria – AS Řím 0:0 (odl.)
odloženo
UC Sampdoria
0:0 (-:-)
AS Řím
Sobota 09.09.2017, 20:45Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    Náhradní termín by měl být 13. prosince. Vše je zatím v jednání. (13:44:41)
     
    Utkání bylo kvůli počasí odloženo. Náhradní termín zatím není znám.
     
    Vzájemné zápasy

    Vzájemné zápasy z loňské sezóny se rovnaly gólovým přestřelkám. Nejprve doma vyhrál AS 3:2, poté na jaře Samporia 3:2. No a aby toho nebylo málo, setkaly se týmy ještě v rámci domácího poháru, kde vyhrál AS 4:0! Dočkáme se další gólové nadílky?
     
    AS Řím

    Družina trenéra Di Francesca vstoupila do nového ročníku napůl úspěšně. Prvně vydřela výhru 1:0 na půdě nebezpečné Atalanty, jenže poté padla doma s Interem 1:3. Přitom vedla rychle 1:0 a v následujících minutách dominovala a nastřelila dokonce 3x brankovou konstrukci. Jenže pak stačily tři střely Interu a byla z toho prohra. AS má navíc před sebou i úvodní duel Ligy mistrů v úterý, nicméně své hvězdy šetřit nesmí, pokud chce uspět na půdě Sampdorie.
     
    UC Sampdoria

    Tým z přístavního města zachytil dobře start nového ročníku, když si připsal dvě shodné výhry 2:1. Nejprve doma porazil Benevento, poté zaskočil Fiorentinu. Ve velmi dobré formě je pak útočník Quagliarella, který vstřelil tři branky ze čtyř. Prosadí se také v sobotu večer proti AS Řím? Domácí trenér Giampaolo bude mít k dispozici kompletní kádr a díky dobrému posílení přes léto s ním chce mířit do pohárové Evropy. Start soutěže těmto ambicím napovídá, ale potvrdí to taky proti silnému soupeři?
     
    3. kolo italské Serie A nabídna souboj mezi Sampdorií a AS Řím. Zajímavé to tak bude hlavně pro Patrika Schicka, který nedávno přestoupil z Janova do AS. Objeví se na hřišti?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Petr Král

    Branky:


    UC Sampdoria:
    AS Řím:
    thejrc.org