Kladno – Mountfield HK 7:5 (kon.) | Slavia – Zlín 1:2 (kon.) | K. Vary – Pardubice 3:2 (po pr.)
Chomutov – Jihlava 3:4 (1:2 po s.n.) | Sparta – Olomouc 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 8:2 (kon.)
Liberec – Třinec 1:3 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.)
konec
HC Litvínov
3:4 (0:2, 1:1, 2:1)
HC Kometa Brno
Sobota 09.09.2017, 16:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Kometa ustála obrovský tlak Chemiků v závěrečných vteřinách a může se po vítězství 4:3 radovat ze zisku tří bodů! (18:04:05)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Dostál opět drží svůj tým, když ukryl kotouč do lapačky a vhazovat se bude po levici hostujícího gólmana.
     
    59:40
    Domácí hrají v šesti!
     
    58:37
    Dostál schoval kotouč do výstroje a přerušuje hru. Trojka Brna může jet vystřídat.
     
    57:59
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:59
    To budou velmi horké chvíle pro Kometu. Süus podrazil zbytečně v útočném pásmu obránce Litvínova, zároveň hrála Kometa v šesti a Litvínov si tak zahraje dvojnásobnou přesilovou hru!
     
    57:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí potřetí v utkání snižují! Urbánek doplnil v úniku dva na jednoho JOSEFA JÍCHU, který ovšem přečíslení zakončil mazácky tvrdou střelou nad rameno Dostála! Asistence: Pavel Kordule.
     
    55:06
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Urbánek – 2 min., podražení).
     
    52:39
    Čejka jel od půlky úplně sám na Havlíka, ten ho ale skvěle vychytal. Ve stejném čase se na ledovou plochu vrací Svoboda a hraje se pět na pět.
     
    50:39
    Kometa špatně vystřídala a přesilovka pro domácí. Trest za svou střídačku odsedí Svoboda.
     
    49:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno dělá velký krok ke třem bodům! Po rychlé kombinaci v těsné blízkosti Havlíka se prosadil TOMÁŠ MLYNÁŘ ranou do prázdné brány! Asistence: Radim Ferda, Štěpán Kučera.
     
    48:57
    Ve středním pásmu do sebe lehce pustili Vopat s Jurnečkou, a nakonec z toho bude přesilová hra pro Kometu. Lukáš Vopat vyfasoval 2+2 za hrubost, Jurnečka dvě minuty za stejné provinění.
     
    48:26
    Jakub Čejka se prohnal kolem Starého jako vítr a pelášil si to sám na Havlíka. Pokusil se o rychlé zakončení do růžku brány, který ale o malý kousek minul.
     
    46:00
    Lukáš Vopat měl na čepeli vyrovnání. Domácí útočník se zjevil sám před Dostálem, udělal rychlou stahovačku a pokusil se zasunout kotouč mezi betony za brankovou čáru. Dostál srazil betony ovšem velmi rychle a zabránil vyrovnání.
     
    44:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí opět snižují na rozdíl jediné branky! Kučera našel před bránou JOSEFA JÍCHU, který propálil přesouvajícího se Dostála! Asistence: Martin Kučera, Marek Havlík.
     
    42:28
    Pavel Kordule měl na hokejce snížení, když z rohu kluziště vybruslil před bránu a zakončoval do protipohybu Dostála. Ten byl ovšem opět ve skvělém postavení a kotouč vytěsnil betonem mimo tři tyče své brány.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 22. Drašar (Kučera, Havlík), 45. Jícha (Kučera, Havlík), 58. Jícha (Kordule) – 6. Čejka (Jeřábek, Plášek), 13. Svoboda (Krejčí, Čejka), 28. Süss (Kowalczyk, Gajarský), 50. Mlynář (Ferda, Kučera)


    HC Litvínov: Havlík (Orct) – Urbánek, Macháč, Havlík D., Březák, Havlík M., Starý – Kučera, Leitner, Kordule, Drašar, Vopat, Bárdoš, Pecka, Ineman, Krsek, Jícha.
    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Mlčák, Jurnečka, Krejčí, Kučera, Rafaj, Jeřábek, Kowalczyk, Süss, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Čejka, Matula, Mlynář, Ferda, Frydrych, Krejčí, Plášek, Nejedlý.

    Rozhodčí: Velčovský – Svoboda, Ovsík.
    ocianews.com