Kladno – Mountfield HK 7:5 (kon.) | Slavia – Zlín 1:2 (kon.) | K. Vary – Pardubice 3:2 (po pr.)
Chomutov – Jihlava 3:4 (1:2 po s.n.) | Sparta – Olomouc 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 8:2 (kon.)
Liberec – Třinec 1:3 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.)
po s.n. (1:2)
Piráti Chomutov
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 09.09.2017, 12:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a někdy zase u juniorské extraligy napočtěnou! (14:58:28)
     
    Je konec! Piráti sice vyrovnali v posledních minutách, obrat se jim ale uskutečnit nepovedlo. Nájezdy ovládly hosté, jenž zvítězili 2:1, v utkání pak 4:3! Rozhodující nájezd proměnil útočník Aleš Heinrich.
     
    Konec zápasu.
    Aleš HEINRICH - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Autorem vítězné branky je ALEŠ HEINRICH.
     
    5. série
    1:2
    Aleš Heinrich se rozjel a přesnou střelou rozhodl o výhře hostující Jihlavy.
     
    5. série
    1:1
    Adam Studený se dostal před brankáře a dělal kličku. Puk ovšem nechal za sebou.
     
    4. série
    1:1
    Aleš Krtek se pokoušel bekhendem překonat Běhulu, ale puk nedokázal zvednout.
     
    4. série
    1:1
    Tom Polák předvedl parádní bekhend, ještě lépe ale zakročil brankář Šťastný.
     
    3. série
    1:1
    Tomáš Mejzlík mohl hostům vrátit vedení, ale zblízka zakončoval těsně vedle.
     
    3. série
    1:1
    Podobným nájezdem se zaskvěl Daniel Novák, který prostřelil Šťastného a vyrovnal.
     
    2. série
    0:1
    Lukáš Mareš si najel po pravé straně před branku a rychlou střelou skóroval!
     
    2. série
    0:0
    Domácí Jaroslav Kulich chtěl umotat brankáře, ale nakonec se mu to nepovedlo.
     
    1. série
    0:0
    David Čermák na druhé straně ani netrefil branku.
     
    1. série
    0:0
    Jako první se rozjel chomutovský Jakub Köver, jenž trefil lapačku přesouvajícího se Šťastného.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:07
    Další velká šance hostů! Dominik Adam si najel do střelecké pozice a zakončoval k levé tyčce. Právě brankovou konstrukci následně orazítkoval!
     
    63:11
    Richard Peschout následně zakončoval ještě jednou. Od masky se kotouč odrazil Běhulovi do rukavice, a tak se bude pokračovat vhazováním před domácí klecí.
     
    62:45
    Od modré čáry střílenou přihrávkou zakončoval Richard Peschout, jenž svým pokusem ale jen trefil tyčku. Od ní se puk odrazil do pravého rohu.
     
    62:30
    Aleš Heinrich dostal přihrávku k levé tyči a mohl rozhodnout. Volný prostor ovšem trestuhodně netrefil a mohl schovat obličej v rukavicích!
     
    61:52
    Pirátům se poté nepovedlo projít do útoku a odpískán jim byl icing. Vhazovat se tak bude po pravici Richarda Běhuly.
     
    61:34
    Matěj Vála měl na hokejce rozhodnutí. Dostal před branku pas od Rašína a z otočky zakončoval. Nakonec ale trefil jen betony připraveného Běhuly!
     
    60:52
    Daniel Novák projel celé hřiště a dostal se až před brankáře. Zblízka ale zakončoval nad branku Davida Šťastného, následuje útok Jihlavy.
     
    60:09
    Jaroslav Kulich hned mohl utkání otočit. Dostal přihrávku na levý kruh a zakončoval. Branku se mu ale nakonec nepovedlo trefit.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Utkání nakonec půjde do prodloužení. Jihlava se sice dostala šest minut před koncem třetí třetiny do dvoubrankového vedení díky Tomáši Mejzlíkovi. V závěrečném tlaku ale Piráti vstřelili dvě branky a utkání tak rozhodne nastavený čas.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:51 HŘEBÍČEK - 3:3
     
    59:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    A Piráti se dočkávají kýženého vyrovnání! MARTIN HŘEBÍČEK dostal přihrávku od Jakuba Kövera do brankoviště, kde se dokázal prosadit. Domácí celek tak vyrovnává za pět dvanáct. Asistence: Jakub Köver.
     
    59:46
    Tom Polák přihrával do brankoviště Jihlavy, kde ovšem nikdo v bílém trestuhodně nestál. Následně hosté vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    59:25
    Dukla se dostala do útoku a již zakončovala do prázdné branky. Puk skončil vedle branky, ale hlavně byl pískán ofsajd. Vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    58:56
    Jihlavští následně vyhodili na icing a Richard Běhula odjel na střídačku. Piráti hrají v šesti a mají minutu na vyrovnávací trefu.
     
    58:51
    Tom Polák se řítil sám na brankáře a na levé straně měl volného spoluhráče. Tomu následně přihrával ale trefil jen připraveného bránícího hráče.
    58:13 KÖVER - 2:3
     
    58:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nakonec se Piráti dokázali prosadit! Martin Hřebíček posunul kotouč na JAKUBA KÖVERA, jenž si najel před branku a střelou pod víko překonal Davida Šťastného. Asistence: Martin Hřebíček.
     
    57:53
    Po delší kombinační hře zakončoval od modré čáry Daniel Novák. Ten svým pokusem ovšem nedokázal trefit ani branku.
     
    57:05
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Patrik Hrabaň – 2 min., sekání).
     
    56:44
    Piráti se dostávali do zajímavého přečíslení, nakonec jim byl ovšem odpískán ofsajd. Tři minuty před koncem třetí třetiny se tak bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    56:05
    Po krosčeku zůstal za brankou Jihlavy ležet chomutovský Petr Chlán. Hned po zákroku sundal helmu a chytil se za obličej. Nakonec ale led opustil po svých.
     
    55:22
    Dalším střeleckým pokusem se prezentoval Jiří Kopic, ale jeho prudká střela od modré čáry v brance neskončila. Jen minula zařízení.
     
    54:42
    Do zakončení se dostával Daniel Šilar, jenž se mezi kruhy otočil a nebezpečně střílel. Svým pokusem ale trefil jen lapačku jihlavského brankáře!
     
    54:11
    Hned po vhazování střílel Martin Hřebíček, kterému se ale nepovedlo procpat puk na branku. Od hokejky jihlavského hráče se puk dostal do ochranné sítě.
     
    54:05
    Jihlavští následně nic neriskovali a vyhodili kotouč na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude po levici Davida Šťastného, jenž dnes dost možná vychytá svému celku výhru.
    53:36 MEJZLÍK - 1:3
     
    53:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Chomutovská obrana naprosto chybovala v rozehře a byla potrestána! TOMÁŠ MEJZLÍK se ujal puku a následně tvrdou ránou prostřelil bezmocného Richarda Běhulu v brance – 1:3! Bez asistence.
     
    53:17
    Oba celky se pokoušely něco vymyslet, ale k vidění byly jen samé nepřesnosti. Hra byla nakonec přerušena díky icingu jihlavské Dukly.
     
    51:49
    Od modré čáry to zkoušel chomutovský bek Adam Studený. Pokusem po ledě ovšem trefil jen beton připraveného Davida Šťastného.
     
    50:44
    Dukle se následně povedlo vybojovat vhazování v útočném pásmu. Pokračovat se bude poté, co si Richard Běhula opraví nějakou nerovnost ve výstroji.
     
    50:10
    Nahození Jiřího Kopice se dostalo až k Josefu Bajerovi, jenž byl osamocen před brankářem. Toho ale ani nyní nedokázal střeleckým pokusem překonat!
     
    49:38
    Jihlava se následně pokoušela dostat zpátky do útoku, jejich rozehra ale skončila na icingu. Pokračovat se tak bude vhazováním před brankou Šťastného.
     
    49:22
    Domácí v plném počtu.
     
    49:15
    Jaroslav Kulich ujížděl po levé straně a hledal volného najíždějícího spoluhráče na pravé straně. Tomu puk ale nakonec po teči jihlavského obránce nepřihrál.
     
    48:40
    Dominik Adam dostával parádní přihrávku mezi kruhy, kde mohl zakončovat. Na poslední chvíli ale strčil hokejku do přihrávky bránící hráč Chomutova.
     
    47:40
    Tomáš Mejzlík to v roli falešného beka zkoušel od modré čáry. Jeho pokus byl ovšem ztečován a skončil v rohu za brankou Richarda Běhuly.
     
    47:22
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vojtěch Krejčiřík – 2 min., hrubost).
     
    46:56
    Domácí v plném počtu.
     
    46:50
    Tom Polák měl na hokejce vyrovnání, dostal přihrávku před branku a střílel do levé šibenice. Branku nakonec ovšem těsně minul!
     
    46:31
    Richard Peschout dostal nabito na pravou stranu a hned se do puku opřel. Jeho zakončení ovšem přesné nebylo, kotouč skončil pouze vedle branky.
     
    45:45
    Následně se Jihlavě již nepovedlo kombinovat, a tak jsou hráči v červenožlutém za brankou Davida Šťastného, jenž dnes předvádí skvělý výkon.
     
    45:07
    Od modré čáry nahazoval Tomáš Mejzlík. Jeho pokus žádný z hráčů netečoval, a tak skončil na betonech připraveného Běhuly.
     
    44:56
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Daniel Šilar – 2 min., vysoká hůl).
     
    44:15
    Lukáš Jindra se prosmýkl kolem mantinelu a z úhlu střílel na branku. Puk ale nakonec pouze proletěl brankovištěm a skončil za brankou Pirátů.
     
    42:43
    Domácí stále tlačí a pokouší se něco vymyslet, vyrovnávací branka je ovšem v nedohlednu. Jihlava je nebezpečná ve svých protiútocích.
     
    41:38
    Jakub Kleiner si najel mezi kruhy a následně po přihrávce zpoza branky střílel do odkryté části branky. Tuto část ale nakonec netrefil!
     
    41:16
    Daniel Šilar se na druhé straně dostával ke střeleckému pokusu. Z mezikruží se mu nepovedlo překonat pozorného Šťastného v brance.
     
    40:27
    Matěj Vála se dostával s pukem až do brankoviště, ten mu ovšem nakonec ujal a do zakončení se nedostal. U puku za brankou jsou tak Piráti.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 14:02.
     
    Druhá třetina je u konce. Jihlava vstřelila jedinou branku prostřední části a dostala se do vedení. Richard Peschout byl před brankou důsledný a nadvakrát překonal Richarda Běhulu. Povede se domácím vyrovnat anebo Jihlava své vedení udrží?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    Tom Polák postupoval po levé straně a pokoušel se překonat Davida Šťastného střelou pod víko. Branku ale nakonec svým pokusem přestřelil.
     
    38:49
    Hosté následně jen nahodili kotouč na branku Běhuly a najetím do brankoviště kontrolovali jeho zákrok. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    37:59
    Do dvoubrankového vedení mohl svůj celek poslat Milan Strnad, z levého kruhu ale technickou střelou tahem Richarda Běhulu nepřekonal.
     
    36:48
    Domácím se stále daří, ale nedaří se jim. Uvidíme, zda to v následujících momentech zlomí, spíše sledujeme nepřesnou část hry.
     
    35:02
    Jaroslav Kulich dostal naprosto skvělou přihrávku před branku a na hokejce měl vyrovnání. David Šťastný ovšem předvedl další skvělý zákrok a nadále drží Jihlavu ve hře o tři body!
     
    33:40
    Chomutovští junioři dobře zakombinovali, ke střele se ovšem nedostali. Pásmo tak nahozením na branku dokázal vybojovat obránce Tomáš Hajič.
     
    32:38
    Piráti se hned pokoušeli zaútočit, ale jejich snaha byla ukončena hvizdem rozhodčí. Po ofsajdu se tak bude pokračovat ve střední třetině.
    32:14 PESCHOUT - 1:2
     
    32:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Z následného útoku padá branka Jihlavy, která jde opět do vedení! RICHARD PESCHOUT dostal přihrávku od Adama Hrbatého a nadvakrát dopravil kotouč za záda Richarda Běhuly! Asistence: Adam Hrbatý.
     
    31:34
    Z otočky se pokoušel překvapit jihlavského brankáře Jaroslav Kulich. Pokus mířil na hokejku Martina Hřebíčka, jenž se k teči či zpracování nedostal.
     
    30:21
    Přihrávka ze středního pásma propadla až na Milana Strnada, jenž zakončoval z levé strany. Jeho zakončení na zadní tyč branku ale nakonec minulo.
     
    29:49
    Naprosto skvělá akce Jakuba Kövera. Chomutovský útočník projel celé hřiště a obešel minimálně tři protihráče. Zblízka ale jihlavského brankáře nepřekonal!
     
    28:47
    Daniel Šilar dostal kotouč do tandemu a po přejetí modré čáry z první zakončoval. Branku Jihlavy se mu ovšem nepovedlo trefit.
     
    28:30
    Tomáš Hajič přihrával od levého mantinelu mezi kruhy, kde našel volného Martina Hřebíčka. Jeho teč ovšem skončila jen nad brankou Davida Šťastného.
     
    27:49
    Nahození ze středního pásma zastavil Richard Běhula, ten následně rozehrával dopředu. Domácí se ženou do rychlého protiútoku.
     
    26:32
    Následně se dostával do dobré šance Aleš Heinrich, který se objevil sám před brankou, ale ani nyní nepřekvapil Richarda Běhulu.
     
    26:19
    Hosté v plném počtu.
     
    26:00
    Parádním zákrokem se zaskvěl právě jihlavský brankář, jenž zblízka vytěsnil střelecký pokus Jakuba Kövera. Pokračovat se bude vhazováním po jeho levici.
     
    25:43
    První tvrdý pokus vyslal na branku Tomáš Hajič, jenž dělovkou střílel z mezikruží. David Šťastná ovšem kotouč viděl a ukryl jej ve své rukavici.
     
    25:09
    Domácím se zatím vůbec nedaří usadit se v útočné třetině. Jihlava několikrát vyhodila a zatím přežívá své oslabení naprosto bez úhony.
     
    24:19
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (David Čermák – 2 min., hákování).
     
    24:05
    Domácí zatlačili hosty a vykoledovali si přesilovou hru. V dobré šanci byl Jakub Köver, brankáře Šťastného zblízka ovšem nepřekonal!
     
    22:38
    David Šťastný za brankou upadl a ztratil kotouč. Vojtěch Krejčiřík přihrával na modrou čáru, kde zakončoval Jiří Kopic. Bránícího hráče ovšem neprostřelil!
     
    22:21
    Domácí v plném počtu.
     
    21:49
    Od modré čáry zakončoval Patrik Rašín, jenž zakončoval od modré čáry. Svým pokusem po ledě ale trefil jen beton připraveného hráče.
     
    21:21
    Další šance Aleše Heinricha, jenž byl v dnes již několikáté šanci. Z mezikruží ovšem ani nyní nepřekonal pozorného Richarda Běhulu.
     
    20:48
    Dalším střelcem byl Tomáš Mejzlík, jenž střílel od levého mantinelu. Richard Běhula byl ovšem i nyní připraven a střelecký pokus ukryl ve své lapačce.
     
    20:30
    Puk se hned po vhazování dostal na hůl Aleše Heinricha, který tvrdě zakončoval. Richard Běhula si ovšem kotouč našel a vyrazil jej do ochranné sítě.
     
    20:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (A. Novák – 2 min., podražení).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 13:17.
     
    První třetina je u konce. Oba celky dokázaly využít přesilové hry a stav před druhou dvacetiminutovkou je 1:1. Skóre po závaru před brankou Richarda Běhuly otevřel Matěj Vála, domácí dokázali vyrovnat až minutu před koncem první části, po krásném pasu Šilara srovnal Jakub Köver.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vojtěch Krejčiřík – 2 min., krosček).
     
    19:54
    Velkou šanci na obrat měl obránce Daniel Novák, jež tvrdě střílel od modré čáry. Tvrdým pokusem ale napálil pouze pravou tyčku branky Davida Šťastného.
     
    19:21
    Nahození Petra Chlána skončilo v lapačce Davida Šťastného, který puk vyklepal a pokusil se založit útočnou akci svého celku.
    18:48 KÖVER - 1:1
     
    18:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se povedlo domácím využít přesilovou hru a je tak vyrovnáno! Tomáš Hajič nabídl kotouč Danielu Šilarovi, jenž si najel ke kruhu a u vzdálenější tyčky našel naprosto volného JAKUBA KÖVERA. Ten i se štěstím prostřelil brankáře! Asistence: Daniel Šilar a Tomáš Hajič.
     
    18:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Oliver Havelka – 2 min., podražení).
     
    17:52
    Následně David Čermák zakončoval z mezikruží, ale k asistenci se mu nepovedlo přidat i gólový zásah. Běhulu trefil do těla.
     
    17:34
    V rychlém protiútoku Dukly se pokoušel gólově prosadit Aleš Heinrich. Střelou přes obránce ovšem Richarda Běhulu nepřekonal.
     
    16:36
    Hosté v plném počtu.
     
    15:35
    Ondrej Šišolák se následně zjevil v první přesilovkové šanci Chomutova. Z levé strany zakončoval, ale Davida Šťastného nakonec nepřekonal.
     
    15:00
    Pirátům se doposud nepovedlo udržet v útočném pásmu. Jihlava dvakrát vyhodila kotouč až k Běhulovi a daří se jí úspěšné bránit.
     
    14:36
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Lukáš Jindra – 2 min., napadení).
     
    14:03
    Jakub Köver se poté pokoušel dostat přes obránce na modré čáře obhozením. Kotouč ale místo o mantinel poslal jen na střídačku Pirátů.
     
    13:48
    Piráti se následně pokoušeli dostat do útoku. Žabička na Adama Studeného ovšem nebyla přesná, kotouč skončil na zakázaném uvolnění a píská se icing.
     
    13:15
    Domácí v plném počtu.
     
    12:43
    Celku z Vysočiny se následně nepovedlo projít do útočné fáze a byl jim odpískán icing. Pokračovat se tak bude vhazováním před Davidem Šťastným.
     
    12:05
    Následně byla k vidění další kombinační hra Dukly v přesilové hře, ani jeden z pokusů ale nebyl zakončen střelou. Pokračovat se bude od branky Šťastného kam Piráti vyhodili.
    11:15 Matěj VÁLA - 0:1
     
    11:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Následně se už MATĚJI VÁLOVI vstřelit branku povedlo! David Čermák u tyčky procpal kotouč do brankoviště, kde jej do sítě prodloužil právě Matěj Vála. Asistence: David Čermák.
     
    10:57
    Matěj Vála měl hokejce první branku, dvakrát z mezikruží zakončoval, ale ani jednou se mu skvěle zasahujícího Richarda Běhulu nepovedlo překonat!
     
    10:40
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Studený – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:54
    Následně opět Aleš Heinrich v akci. Dával přihrávku skrz brankoviště, kde ale nenašel spoluhráče na pravém kruhu. Následně Piráti vyhodili.
     
    09:22
    Aleš Heinrich se dostal k první přesilovkové střele, z pravého kruhu mířil na bližší tyč, ale Richarda Běhulu v brance nedokázal překonat.
     
    09:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tom Polák – 2 min., hákování).
     
    07:42
    Petr Chlán se do přihrávce Jířího Kopice dostával ke skvělé střele z mezikruží. Branku se mu ale vstřelit nepovedlo, zamířil totiž těsně vedle.
     
    06:58
    Nejdříve zakončoval z pravé strany Šilar a k dorážce se dostával Hřebíček. Branka Šťastného ohrožena nebyla, a to ani po střeleckém pokusu Jakuba Kövera z mezikruží.
     
    06:27
    Další velká šance domácích! Martin Hřebíček ujížděl po pravé straně a s pukem se dostal až k brance Šťastného. Toho trefil do helmy, puk následně skončil v rukavici brankáře.
     
    05:35
    Piráti jsou stále aktivnější a svého soupeře tlačí. Vstřelit branku se jim ovšem doposud stále nepovedlo. Uvidíme, jak tomu bude v následujících momentech.
     
    04:30
    Jiří Kopic následně nahazoval na branku Jihlavy, tu se mu ale nijak zvláště ohrozit nepovedlo. Pokračovat se bude vhazováním před brankou Dukly.
     
    04:10
    Josef Bajer byl nyní velice blízko první branky, Vojtěch Krejčiřík mu předložil přihrávku před branku, zblízka se mu ale nepovedlo překonat dobře připraveného a zasahujícího Šťastného.
     
    03:36
    Joshua Waller měl následně na hokejce první šanci Jihlavy, z mezikruží ale chomutovského brankáře nepřekonal. Celkem solidní šance hostujícího celku.
     
    03:05
    Do protiútoku mohl postupovat Dominik Adam, jenž si ale kotouč bruslí špatně přikopl a následně jej nestihl dojet.
     
    02:10
    Po přejetí útočné pásma zakončoval od levého mantinelu chomutovský Daniel Šilar, kterému se ale svižnou střelou povedlo trefit jen beton připraveného brankáře.
     
    01:26
    Petr Chlán se následně dostával ke střeleckému pokusu, z mezikruží ale napálil jen výstroj připraveného Davida Šťastného.
     
    01:08
    Do útočného pásma prostupoval Vojtěch Krejčiřík, jenž se pokoušel obstřelit bránícího hráče. To se mu nepovedlo a kotouč skončil mimo tři tyče.
     
    00:19
    Následně si Richard Běhula připsal první zákrok. Zpoza branky jeden z hostů zakončoval, ale chomutovského brankáře nijak nepřekvapil.
     
    00:05
    Tom Polák vyhrál vhazování pro své spoluhráče. Puku se ovšem ujali hosté a napadají rozehrávku domácího celku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásný den! Oba celky jsou již na ledové ploše a druhé kolo DHL extraligy juniorů brzy začne.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Běhula (Pavlát) – Kopic, Kleiner, D. Novák, Studený, Procházka, A. Novák, Hajič – Köver, Bajer, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Mařík, Šišolák, Krejčiřík, Šilar, Adámek.

    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Mareš, Rašín, Hrabaň, Krtek, Vála, Havelka – Kadleček, Jindra, Adam, Heinrich, Mejzlík, Hrbatý, Strnad, Waller, Slabý, Peschout, Čermák.

    Rozhodčí: Petružálek – Toman, Goltsch..
     
    Vzájemné zápasy v minulé sezóně

    Piráti Chomutov 2:3 HC Dukla Jihlava
    25. Chlán (Polák, Novák), 58. Wágner (Részegh, Palička) – 24. Maštera, 46. Heinrich, 55. Váňa (Heinrich, Hejna).

    HC Dukla Jihlava 5:3 Piráti Chomutov
    6. Huňáček (Pospíchal, Geier), 10. Pospíchal (Mejzlík), 27. Čermák (Heinrich, Váňa), 49. Adam (Pospíchal, Peschout), 60. Heinrich (Mejzlík) – 12. Krejčiřík (Részegh), 31. Wágner (Hajič), 35. Részegh (Krejčiřík, Hajič).
     
    HC DUKLA JIHLAVA

    Dukla se v prvním kole představila na ledě Litvínova, jenž leží jen pár kilometrů od Chomutova, a tak většinou v jeden den celek hraje v jednom městě a druhý den v tom druhém. Jihlavští hokejisté na Zimním stadioně Ivana Hlinky prohráli až v prodloužení.

    1.kolo
    HC Litvínov 3:2p. HC Dukla Jihlava

    30. Jícha (Vopat), 47. Kučera (Havlík), 64. Jícha (Březák) – 40. Strnad (Heinrich), 55. Vála (Čermák).
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovští mladíci vyzvali v prvním kole na domácím ledě brněnskou Kometu, se kterou prohráli v napínavém duelu 4:5. Gólově se za Chomutova prosadili Tom Polák, Martin Tůma, Petr Chlán a Vojtěch Krejčiřík. Piráti se budou v letošním ročníku pokoušet napravit loňský neúspěch, kdy nepostoupili do vyřazovací části.

    1.kolo
    Piráti Chomutov 4:5 HC Kometa Brno

    1. Polák (Kulich), 16. Tůma (Novák D.), 38. Chlán (Kleiner), 45. Krejčiřík (Procházka, Chlán) – 9. Frydrych (Matula), 17. Mlynář (Kowalczyk), 35. Frydrych (Krejčí II), 43. Trnka (Kučera, Gajarský), 53. Süss.
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje. Ve druhém kole DHL extraligy juniorů se utkají neúspěšné celky z prvního hracího dne. Chomutov vyzve Jihlavu v SD ARÉNĚ, utkají startuje ve 12:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 19. Köver (Šilar, Hajič), 59. Köver (Hřebíček), 60. Hřebíček (Köver) – 12. Vála (Čermák), 33. Peschout (Hrbatý), 54. Mejzlík, rozh. náj. Heinrich

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Köver (CHM)
    0:0   Čermák (JIH)
    2. série:
    0:0   Kulich (CHM)
    0:1   Mareš (JIH)
    3. série:
    1:1   D. Novák (CHM)
    1:1   Mejzlík (JIH)
    4. série:
    1:1   Polák (CHM)
    1:1   Krtek (JIH)
    5. série:
    1:1   Studený (CHM)
    1:2   Heinrich (JIH)


    Piráti Chomutov: Běhula (Pavlát) – Kopic, Kleiner, D. Novák, Studený, Procházka, A. Novák, Hajič – Köver, Bajer, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Mařík, Šišolák, Krejčiřík, Šilar, Adámek.
    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Mareš, Rašín, Hrabaň, Krtek, Vála, Havelka – Kadleček, Jindra, Adam, Heinrich, Mejzlík, Hrbatý, Strnad, Waller, Slabý, Peschout, Čermák.

    Rozhodčí: Petružálek – Toman, Goltsch.
    thejrc.org