Kladno – Mountfield HK 7:5 (kon.) | Slavia – Zlín 1:2 (kon.) | K. Vary – Pardubice 3:2 (po pr.)
Chomutov – Jihlava 3:4 (1:2 po s.n.) | Sparta – Olomouc 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 8:2 (kon.)
Liberec – Třinec 1:3 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:2 (1:1, 0:0, 2:1)
HC Olomouc
Sobota 09.09.2017, 13:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Parádní individuální akce a sparťané vedou 3:2. LUKÁŠ ROUSEK dokázal zastavit rozehrávku hostů, sám oklamal dva bránící hráče a zakončil přesnou střelou do protipohybu brankáře.
     
    46:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se ale nenechali rozhodit a velmi rychle srovnávají skóre. Po Jandusově střele tečoval těsně před gólmanem ONDŘEJ PROCHÁZKA a vyrovnává na 2:2. Asistence: Tomáš Jandus.
     
    45:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Trenér Olomouce věděl, kdy má využít oddechový čas. Mora se totiž velmi rychle oklepala a hned jde do vedení. Samostatný únik zakončil přesně PAVEL TOMANÍK. Asistence: Miroslav Kuba.
     
    07:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Pšenička utekl olomouckým obráncům. I přesto, že byl signalizován faul, dokázal puk postrčit na ONDŘEJE PROCHÁZKU, který puk posunul do branky a srovnal stav utkání. Asistence: Tomáš Pšenička, Tomáš Jandus.
     
    00:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A Olomoučtí se ujímají vedení. Ihned po buly se puku ujal JOSEF PODLAHA a přesnou trefou překonal Hofmana. Asistence: Martin Pěcha
    Marken.cz

    Jakub Borovský

    Branky a nahrávky: 8. Procházka (Pšenička, Jandus), 47. Procházka (Jandus), 56. Rousek – 1. Podlaha (Pěcha), 46. Tomaník (Kuba)


    HC Sparta Praha: Hofman (Švehlák) – Frič, Janda, Simotics, Mrkvička, Vízner, Hanuš – Jandus, Schwamberger, Rousek, Nacházel, Fabiánek, Bílek, Larsen, Procházka O., Pejchal, Chlouba, Pšenička, Dubský.
    Trenér: Pavel Geffert.

    HC Olomouc: Matoušek (Ovčaři) – Szturc, Rutar, Murla, Spálovský, Holiš, Beutl, Jelínek – Janků, Husták, Říčka, Hajšman, Palička, Podlaha, Beier, Macuh, Marek, Tomaník, Pěcha, Kuba.
    Trenér: Petr Fiala.

    Rozhodčí: Pešina – Hynek, Kreuzer
    ocianews.com