Salzburg – Olomouc 6:1 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 1:10 (kon.) | Třinec – Zlín 3:4 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 0:2 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 1:2 (po pr.) | Žďár n/S – Č. Budějovice 1:7 (kon.)
Jihlava – Warriors Brno 6:0 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 10:1 (kon.) | Liberec – Sparta 7:2 (kon.)
Letňany – Slavia 1:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:10 (0:5, 0:4, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 09.09.2017, 11:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky u online přenosu ze zápasu Extraligy staršího dorostu. Dnes je na programu druhé kolo, ve kterém poměří síly VHK ROBE Vsetín a HC Vítkovice Ridera.
     
    VHK ROBE Vsetín

    V předsezónním období absolvovali Valaši čtyři přátelská utkání bez jediné porážky. Po únorové záchraně extraligy se vsetínští starší dorostenci prezentovali dominancí v prvních dvou přípravných zápasech, Warrioru Brno i Trenčínu nasázeli deset branek. Dvakrát porazili také Havířov, se kterým se budou potkávat i v ligových zápasech.

    Ostrý start ale zelenožlutým nevyšel dle představ. V pátečním zápase se představili v derby na ledě Zlína. Berani první zápas nové sezóny vyhráli víceméně již v první třetině, po které vedli s pohodlným náskokem čtyř branek. Utkání nakonec skončilo výsledkem 7:1. Jedinou branku Vsetína zaznamenal Roman Půček.
     
    HC Vítkovice Ridera

    V minulé sezóně skončili starší dorostenci z Vítkovic na 5. místě základní skupiny. Na čtvrtý Zlín ztráceli v závěru čtyři body. Právě o tento rozdíl se nakonec nepodívali do nadstavbové skupiny A. Ve druhé skupině tak byli favoritem, a tuto roli také potvrdili, když skončili s velkým náskokem na prvním místě.

    Ani oni však neotevřeli nový ročník výhrou. Vítkovice včera na svém ledě přivítaly hráče Havířova, hosté se dostali do vedení ve 35. minutě a na 1:1 vyrovnal minutu a čtvrt před koncem základní hrací doby Dominik Věntus, čímž poslal zápas do prodloužení. Bonusový bod si však nakonec přeci jen připsali hráči Havířova.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Mikulenčák, Fojtášek, Ondračka, Vávra, Žabčík, Lukačka, Kožený, Floriš – Klímek, Matiaško, Zetocha, Krupa, Petriska, Jenáček, Baďura, Vašenka, Půček, Pernický, Lašák.

    HC Vítkovice Ridera: Piták (Micka) – Zapletal, Raška, Takáč, Smička, Vacula, Kunc, Vojtovič, Lednický, Fridrich, Kadula, Beránek, Bernovský, Kylnár, Konečný, Věntus, Lewandowski.

    Rozhodčí: Held – Zapletal, Kučera.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Vítkovický centr vyhrál buly na Zapletala, který vyslal do útoku Konečného. Ten se po pravém křídle dostal až před brankáře a bekhednovým pokusem zkusil zavěsit pod horní tyčku. Chrástecký jeho záměr přečetl a zakročil levým ramenem.
     
    01:16
    Hosté se stále tlačí do útoku, Beránek z vrcholu levého kruhu přestřelil.
     
    01:46
    Vsetínská obrana má plné ruce práce. Zasahuje Vašenka, který zachytil kotouč na modré čáře a žene se s ním do útočné třetiny.
     
    02:11
    Po střele Kylnára z vrcholu pravého kruhu skončil kotouč v brankovišti. Chrásteckému se však nepodařilo ukrýt jej pod lapačku a dotírající hráči Vítkovic se ještě mohli pokusit o dorážku.
     
    02:18
    Konečný vyslal dělovku od modré, vsetínský gólman si proti střele připisuje další z úspěšných zákroků.
     
    02:48
    Ondračka tečoval puk těsně před betony vítkovického brankáře. Piták betony zasahuje.
     
    02:52
    V rohu za brankou zůstal ležet jeden z hráčů Vítkovic a nevypadá to vůbec dobře. Je u něj jak zdravotník, tak hlavní rozhodčí a všichni spoluhráči.

    Takáč se pomalu zvedá a opatrně míří na střídačku, hra bude po pěti minutách opět pokračovat.
     
    03:06
    Žabčík objel branku a chystal se zakončit k levé tyčce. Nakonec puk nahodil jen na vnější stranu sítě.
     
    03:46
    Pokus Lašáka od modré zblokoval Smička. Vítkovice se chopily kotouče a vydávají se na druhou stranu.
     
    04:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Konečný našel přesnou přihrávkou volného JANA BERNOVSKÉHO, který poslal puk za záda vsetínského brankáře. Asistence: Viktor Konečný, Petr Fridrich.
     
    04:53
    Před Pitákem přizvedl puk Matiaško. Vítkovický gólman vyrovnání nepovolil.
     
    05:49
    Bernovský hledal nejvhodnější místo pro střelu, objel skoro celou útočnou třetinu a nakonec vystřelil z mezikruží. Jeho střelecký pokus šel mimo branku.
     
    05:59
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondračka – 2 min., podražení).
     
    06:08
    Matiaško se dostal do úniku, ve kterém nastřelil břevno. Od horní tyčky se dostal puk do brankoviště, k dorážce už se ale nikdo z Valachů neměl. Matiaško byl však v brejku faulován a na trestnou lavici usedá Beránek za sekání.
     
    06:46
    Matiaško opět přebruslil všechny hráče soupeře a dostal se do situace, kdy jel sám na brankáře. I tentokrát mířil do horních pater branky, puk jej však neposlechl a skončil na Pitákových betonech.
     
    07:30
    Valaši jdou do tří. Za podražení je vyloučen Lašák.
     
    07:40
    Fridrich vyslal z vrcholu levého kruhu dělovku, která zaduněla o betony Chrásteckého. K dorážce se dostal Bernovský, jeho pokus překazil hvizd rozhodčího.
     
    08:01
    Domácí se opět dostali do brejku v oslabení. Ani Klímek však nebyl v této herní činnosti úspěšný.
     
    08:08
    Hosté v plném počtu.
     
    08:39
    Vsetínští dokázali dostat puk do středního pásma, což se nelíbilo Lednickému, který situaci vyřešil trochu svérázným způsobem. Dostává dvouminutový trest za faul kolenem.
     
    08:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vsetínský gólman nestačil zareagovat na souhru Kylnára s JAKUBEM LEWANDOWSKÝM, který poslal puk z pravého křídla střelou po ledě pod betony vsetínského muže v masce. Asistence: Jakub Kylnár.
     
    08:54
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín: ze hřiště odchází Chrástecký, přichází Chromý.
     
    09:29
    Jenáček se snažil probojovat přes trojici hostujících hráčů až před gólmana. Záměr se mu nakonec povedl, ale při střele mu jeden z hráčů přizvedl hokejku a střela tak nebyla vůbec přesná. Štěstí naopak stálo u vítkovického Smičky, který ve snaze kotouč vyhodit nastřelil levou tyčku vlastní branky.
     
    09:30
    Domácí v plném počtu.
     
    10:39
    Hosté v plném počtu.
     
    11:17
    Dva na jednoho se vydali hráči Vítkovic, vsetínský hráč se do střely položil, ale ohrožení gólmana nakonec stejně nezabránil. Chromý si však s bekhendovým pokusem od levé tyčky s přehledem poradil.
     
    12:17
    Kunc je zatlačen hluboko do vlastního pásma, situaci řeší vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    12:36
    Klímek objel branku a prezentoval se zakončením k pravé tyčce. Piták o jeho přítomnosti věděl a tento prostor dokázal pokrýt.
     
    12:41
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Vojtovič – 2 min., podražení).
     
    12:51
    Vhazování před Pitákem vyhráli hráči hostujícího celku. Půček ale dokázal vybojovat kotouč u mantinelu a Vsetín kombinuje.
     
    13:02
    Beránek již zvedal ruce nad hlavu. Jeho střelu z brejku však vychytal Chromý ukázkovým zákrokem lapačkou!
     
    13:44
    Vítkovice se znovu dostaly do úniku v oslabení. Bernovský z mezikruží přestřelil.
     
    14:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Třetí samostatný nájezd, který si hosté vytvořili už brankou skončil. Po pravém křídle se prosmýkl VIKTOR KONEČNÝ, nenechal se rozhodit dvěma vsetínskými obránci, kteří se jej snažili dobruslit a poslal puk do pravého horního rohu. Chromý se chystal na zákrok levým ramenem, nakonec se kotouč o jeho rameno pouze otřel a zapadl do branky. Asistence: Bez asistence.
     
    14:41
    Hosté v plném počtu.
     
    15:03
    Klímek si nabruslil na před brankoviště a zkusil poslat puk mezi betony. Piták zasahuje a stále drží čisté konto.
     
    15:16
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Vojtovič – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:24
    Petriska nezasáhl kotouč přesně a puk se dostal na hokejku Lašáka, který začíná kombinaci.
     
    -20:00
    Jenáčkova střela od modré skončila na betonech, odkud se odrazila na připraveného Lašáka. Ten se několika pokusy snažil překonat Pitáka, nakonec poslal puk znovu na modrou čáru, odkud Mikulenčák trefil levou tyčku.
     
    17:05
    Vsetínu se dlouho nedařilo dostat do útočné třetiny, nakonec se na pravý kruh dostal Jenáček. Piták proti jeho střele zasahuje vyrážečkou.
     
    17:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vacula si dobře všiml JANA VOJTOVIČE, kterému právě skončil dvouminutový trest a čekal nikým nehlídán ve středním pásmu. Vojtovič dobře zpracoval dlouhou přihrávku a vydal se sám na gólmana, kterého překonal střelou k pravé tyčce. Asistence: Jakub Vacula, Adam Beránek.
     
    17:53
    Podruhé v dnešním utkání musel na ledě zasahovat zdravotník. Tentokrát je zranění jednoho z hráčů Vítkovic spojeno i s trestem. Vašenka dostává 5+OK za zásah do oblasti hlavy a krku. Trest odpyká Krupa.
     
    18:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z přečíslení dva na jednoho se prosazuje střelou nad lapačku PETR FRIDRICH. Asistence: Marcel Kunc, Viktor Konečný.
     
    19:54
    Vsetín drží puk dál od svojí branky, Vítkovicím se nedaří pokračovat v tlaku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Hostující celek je výrazně lepším týmem, což se odráží i na skóre zápasu. Valaši si dokázali vytvořit šance hlavně v jednom z oslabení, kdy se dostal dvakrát do úniku Matiaško. Piták je však zatím stoprocentní a soupeřovy střely mu nedělají problémy.
    Druhá třetina začne cca v 12:01.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Bernovský posunul kotouč do útočné třetiny, Vsetín rychle vyhazuje. Stejný scénář se odehrál i na druhé straně, teď je však samozřejmě pískáno zakázané uvolnění.
     
    20:51
    Vítkovice se dostaly zpět do útočné třetině, zatím se drží okolo mantinelů.
     
    20:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Bernovský našel zpoza branky připraveného VIKTORA KONEČNÉHO, jenž poslal puk pod levý beton přemísťujícího se Chromého. Asistence: Jan Bernovský, Petr Fridrich.
     
    21:56
    Už to vypadalo, že vsetínský útočník Klímek se dostane do brejku, v mezikruží byl ale zastaven dvojicí vítkovických hráčů.
     
    22:31
    Jenáček s Petriskou kombinovali před brankou. Pokus prvního jmenovaného skončil na bruslích Smičky.
     
    22:53
    Domácí v plném počtu.
     
    23:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice přidávají již sedmou branku! Hosté jsou na ledě výrazně lepší a vesměs neopouští útočnou třetinu. VIKTOR KONEČNÝ se prosadil z pravého kruhu a vstřelil tak svou třetí branku v dnešním utkání. Asistence: Jan Bernovský.
     
    23:49
    Půček unikl vítkovické obraně, v mezikruží však zamířil nad. Na druhé straně je nejaktivnějším hráčem nejúspěšnější střelec Konečný. Chromý zasáhl proti jeho střele z pravého kruhu i dvěma následným dorážkám.
     
    25:29
    Lašák se dostal k puku a chtěl rozehrát zpoza vlastní branky. Nikdo ze spoluhráčů se k němu však nepřidal, a tak se na Pitákovu branku vydal sám. Lašákova střela nakonec končí v lapačce vítkovického gólmana.
     
    26:07
    Kylnárovi se usadila na hokejce přesná zadovka od Smičky. Kotouč poslal následně před branku, kde do trajektorie puku vložil hokejku Vacula. Teč minula branku.
     
    27:15
    Vítkovice před Chromým neuspěly, a tak se do útočného pásma vydali Valaši. Z mezikruží zamířil Klímek, jeho střela proletěla okolo pravé tyčky.
     
    27:55
    Valaši se stále drží v útočném pásmu, Půček se Zetochou se tlačí do brankoviště a Piták začíná být očividně nervózní.
     
    28:29
    Vojtovič se se štěstím dostal přes bránící hráče, kteří se mu snažili vypíchnout puk. Z pravého kruhu nakonec nevystřelil, jelikož mu puk z hokejky sjel.
     
    28:49
    Petriskova střela do protipohybu končí v lapačce Pitáka.
     
    28:49
    Oddechový čas pro domácí.
     
    28:58
    Lewandowski vyhodil do středního pásma, Floriš zachytil kotouč kousek od modré čáry a opět nahazuje na Pitáka.
     
    29:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DOMINIK VĚNTUS si najel z levého kruhu k pravé tyčce, od níž vyslal ukázkovou střelu do pravého horního rohu. Asistence: Jakub Kylnár, Jakub Lewandowski.
     
    30:16
    Půček vyslal ze středního pásma do úniku Matiaška, přihrávka však byla příliš dlouhá a hokejku druhého jmenovaného nezasáhla.
     
    31:00
    Kdyby Lednický našel nahrávkou z první svého spoluhráče, vypadla by tato kombinace opravdu pohledně. Kotouč si však našel Jenáček, který prokličkoval mezi hráči Vítkovic a vystřelil na vyrážečku. Vsetín se tak aspoň na chvíli udržel v útočném pásmu.
     
    32:21
    O puk se bojuje za vsetínskou branku, nejúspěšněji z tohoto souboje vyšel Žabčík, který spolu s Florišem míří před Pitákovu branku.
     
    33:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Chromý si poradil se střelou Lewandowského, Bernovského, Konečného a také s prvním pokusem PETRA FRIDRICHA. Ten však nakonec dokázal za pomocí svých spoluhráčů vytáhnout gólmana více z brány a poslat kotouč za nechráněnou brankovou čáru. Asistence: Viktor Konečný, Jan Bernovský.
     
    34:01
    Matiaško se dvakrát dostal do přítomnosti gólmana hostů, před kterým měl mnoho času na vymyšlení zakončení, jelikož bránící hráči byli v nedohlednu. Vsetínskému útočníkovi se ani v jednom z pokusů nepodařilo na výborně chytajícího Pitáka vyzrát.
     
    35:29
    Ondračkovi se nepodařilo dostat kotouč přes chumel bránících hráčů na Jenáčka, a do útoku se tak opět dostávají Vítkovice.
     
    36:10
    Fridrichova střela zpoza obránce končí v lapačce vsetínského brankáře.
     
    36:17
    Fridrich nerozehrál zpoza vsetínské branky dobře, čímž vybídl k útočné akci Baďuru. Ten nastřelil boční síť vítkovické branky.
     
    36:45
    Chromý si poradil s prudkou střelou Konečného, vhazovat se bude po pravici vsetínského brankáře.
     
    37:03
    Dlouhá přihrávka po buly našla Půčka ve středním pásmu. Útočník domácího celku nikým nebráněn přestřelil.
     
    37:23
    Matiaško nahrál před branku na Půčka, který kotouč netečoval přesně. O pár vteřin později se celá situace opakovala, tentokrát zmařil vsetínské plány jeden z obránců Vítkovic, který Půčkovi přizvedl hokejku a kotouč tedy zamířil do mezikruží.
     
    38:08
    Chromý si poradil s nenápadným nahozením Rašky a následuje buly v pásmu Vsetína.
     
    38:48
    Valaši přidali na tempu a jejich aktivita se výrazně zvýšila, drží se v útočném pásmu a v momentě, kdy se ke kotouči dostane soupeř dokáží pohotově zakročit.
     
    39:43
    Chromý doslova skočil po nahození Beránka. Vsetínský gólman rozehrává.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině přidali hosté další čtyři branky, naopak Valaši se neradovali ani jednou. Jasná převaha hostů skončila pár minut před koncem druhého dějství, kdy se Vsetín dokázal na delší dobu usadit v útočném pásmu. Nejblíže vstřelené brance byli Matiaško s Půčkem, střelecké štěstí u nich však nestálo a Piták má na svém kontě stále nulu.
    Třetí třetina začne cca v 12:48.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Matiaško nahrál v přečíslení Klímkovi, ten si puk nejprve zpracoval a následně poslal na Pitákovy betony. Vítkovický gólman si s bekhendovým pokusem poradil.
     
    40:59
    Lednický nahazuje po buly ve středím pásmu do útočné třetiny, hra se však rychle přesunula na druhou stranu.
     
    41:27
    Zetochovi se nepodařilo projít přes vítkovickou obranu, je zastaven po přechodu modré čáry.
     
    42:19
    Kadula kličkoval v útočném pásmu, nakonec se dostal ke střele u otočky, která jen těsně minula pravou tyčku vsetínské brány.
     
    42:45
    Zmatek ve vítkovickém brankovišti mohl skončit brankou z hokejky Matiaška, puk se zastavil o brusli jednoho z hráčů.
     
    43:12
    Fridrich z pozice na pravém kruhu přestřelil.
     
    43:25
    Fridrich stále hledá, odkud by zakončil. Za brankou je těsně bráněn Jenáčkem a Mikulenčákem, ke střele se tedy dostává jen těžko.
     
    43:58
    Hra se odehrává především ve středním pásmu, ani jednomu celku se nedaří vytvoření souvislého tlaku.
     
    44:10
    Z buly v útočném pásmu vypálil Beránek a trefil vzdálenější tyčku.
     
    44:47
    Vsetínští dostávají kotouč ze středního pásma blíže k Pitákovi, vítkovický gólman zasahovat nemusí.
     
    45:23
    Hostům se podařilo rozebrat vsetínskou formaci, a tak měl Lewandowski volné pole působnosti. Nakonec se do střely postavil Ondračka a puk se zastavil o jeho brusle.
     
    45:49
    Zapletal s Raškou zakládají útok z vlastního pásma.
     
    46:23
    Hosté se snaží dostat do útočné třetiny, Vsetín modrou čáru dobře hlídá.
     
    46:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nakonec se hosté do pásma přeci jen dostali a přidávají desátou branku. ADAM BERÁNEK si nabruslil z pravého křídle do mezikruží, zamíchal s pukem a poslal jej do pravého horního rohu. Proti této střele neměl domácí gólman šanci zakročit. Asistence: Vojtěch Lednický, Jan Vojtovič.
     
    47:46
    Mikulenčákovi se podařilo odstavit nejlepší vítkovickou formaci od puku, hostům to však nezabránilo v držení útočného pásma.
     
    48:26
    Nahození Bernovského do předbrankového prostoru tečoval Fridrich. Vsetínský gólman se nestačil přemístit, naštěstí pro něj kotouč těsně minul levou tyčku.
     
    48:58
    Také Valaši se dostali do útočného pásma, střela Jenáčka z mezikruží byla zblokována.
     
    49:25
    Chromý neviděl Zapletalovu střelu od modré, ta jej však trefila a puk se odrazil zpátky do hry. Kotouč našel Beránek, objel branku a zakončil z gólmanovy blízkosti bekhendem. Střela vypadala opravdu nadějně, nakonec skončila ve výstroji Chromého.
     
    50:20
    Matiaško se mohl pokusit vystřelit z úniku, puk mu však z hokejky sjel, a tak počkal, až se k němu dostanou i spoluhráči. Matiaško nakonec vystřelil ještě jednou, tentokrát zasáhl Piták betonem.
     
    51:22
    Beránek přebruslil vsetínskou obranu, neuspěl však s kličkou do protipohybu.
     
    51:48
    Zapletalovu dělovku od modré schytal jeho vlastní spoluhráč, který clonil gólmanovi. Hra je pro vyhození kotouče přerušena a vhazovat se bude ve vsetínském obranném pásmu.
     
    52:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Souhra Matiaška a DANIELA KLÍMKA končí prvním gólem Vsetína. Klímek si po Matiaškově nahrávce v přečíslení nejprve kotouč zpracoval, a poté jej poslal nad Pitákovu lapačku. Asistence: Michal Matiaško, Roman Půček.
     
    52:52
    Vsetín nahodil do útočného pásma, s rozehrávkou pomáhá i gólman. U puku jsou však stále Vsetínští a kombinují.
     
    53:10
    Vítkovice vyhodily na zakázané uvolnění.
     
    53:15
    Matiaškovu střelu těsně nad spojnici břevna a pravé tyčky vystihl Piták vyrážečkou. Puk končí v ochranné síti.
     
    53:30
    Kylnár netečoval přihrávku Lewandowského úplně ideálně a k puku se opět dostává Vsetín.
     
    54:00
    Ze středního pásma na branku soupeře se vydal Lewandowski. Proti jeho střele z mezikruží vytáhl Chromý lapačku, která nakonec do kontaktu s pukem nepřišla, jelikož kotouč letěl vysoko nad vsetínskou branku.
     
    54:59
    Puk putoval od Mikulenčáka na Lašáka, který poslal puk na skupinku hráčů před brankou. Puk skončil na hokejce Jenáčka, kterému se přes bránící hole nepodařilo poslat kotouč do branky.
     
    56:13
    Žabčík byl soupeři donucen vrátit se k vlastní brance a odtud rozehrát.
     
    57:45
    Půček nabruslil do mezikruží a okamžitě vypálil. Puk končí v náručí Pitáka.
     
    58:03
    Bernovský se protáhl po levém křídle, přes Lašáka však nezakončil.
     
    58:55
    Beránek byl v útočném pásmu rychleji než Kunc s pukem, a tak je pískán ofsajd.
     
    59:14
    Matiaškův pokus od mantinelu z nulového úhlu dorážel u levé tyčky Půček. Piták si prostor u ledu důkladně pohlídal a další branku Vsetína nepřipustil.
     
    59:32
    Klímek dostal přihrávku zpoza branky do mezikruží, kde trestuhodně promáchl.
     
    59:54
    Šest sekund před koncem měl gólman domácích neuvěřitelné štěstí. Nebyl si jistý polohou kotouče, který měl u sebe Lewandowski v mezikruží. Vítkovický forvard poslal puk pod betony, kde viděl malou mezeru. Domácí brankář se naštěstí pro něj pohnul tak, že kotouč zastavil na brankové čáře.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina skončila nerozhodně 1:1, celkové skóre zápasu je ale velmi jednoznačné. Poslední dějství nabídlo vyrovnanou podívanou, u domácích se však ukázaly větší mezery v obranné hře, které hasil až gólman Chromý.

    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (13:23:45)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 53. Klímek (Matiaško, Půček) – 5. Bernovský (Konečný, Fridrich), 9. Lewandowski (Kylnár), 15. Konečný, 18. Vojtovič (Vacula, Beránek), 19. Fridrich (Kunc, Konečný), 21. Konečný (Bernovský, Fridrich), 24. Konečný (Bernovský), 30. Věntus (Kylnár, Lewandowski), 34. Fridrich (Konečný, Bernovský), 47. Beránek (Lednický, Vojtovič)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (9. Chromý) – Mikulenčák, Fojtášek, Ondračka, Vávra, Žabčík, Lukačka, Kožený, Floriš – Klímek, Matiaško, Zetocha, Krupa, Petriska, Jenáček, Baďura, Vašenka, Půček, Pernický, Lašák.
    HC Vítkovice Ridera: Piták (Micka) – Zapletal, Raška, Takáč, Smička, Vacula, Kunc, Vojtovič, Lednický, Fridrich, Kadula, Beránek, Bernovský, Kylnár, Konečný, Věntus, Lewandowski.

    Rozhodčí: Held – Zapletal, Kučera

    Diváci: 75
    thejrc.org