Opava – Val. Meziříčí 3:4 (po pr.) | Kopřivnice – Šumperk 8:5 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 5:1 (kon.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
8:5 (1:1, 4:1, 3:3)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 09.09.2017, 17:00 • Zimní stadion Kopřivnice • 2. liga skupina Východ • 1. kolo
Partner:
     
    Třináct branek? Kdo by si to byl pomyslel před začátkem tohoto zápasu. Šumperk ještě tahal za kratší nitky, ale trest za přiliš mnoho hráčů na ledě totálně zhatil všechny naděje. Kopřivnice vyhrála 8:5 a všechny body tu zůstávají. Naopak Draci jedou domů s prázdnou. (19:16:21)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    No a tohle byla chyba Reného Svobody, který si nechal dát branku snadno. Střela JANA PORUBY, které letěla přesně pod beton skončila v kleci. Asistence: Jiří Pargač.
     
    59:46
    Kopřivnice vyhrála vhazování.
     
    59:39
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Šumperk dal všechno do ofenzívy, a riskoval při tom příliš. Sám na brankáře ujel ADAM ČERVENKA, který sedmou brankou rozhoduje dnešní utkání. Asistence: Martin Tomášek.
     
    59:03
    Příliš mnoho hráčů na ledě pro Draky.
     
    59:03
    Šumperk hrál v šesti, ale to se hostům nelíbí, které vedou obsáhlé řeči s hlavním rozhodčím. Tomáš Sedlák si nere servítky k čárovému, který onen trest ukázal.
     
    58:15
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak tohle bude ještě pořádné drama! Ondřej Šťáva předvedl fantastickou práci, když dokázal zastavit kotouč na modré čáře, poslal jej na volného Lubomíra Kovaříka, který vystřelil na Petra Hromadu. Kotouč dokázal dorazit VLADIMÍR CINK, který tak snižuje na 5:6 z pohledu hostů.
     
    57:40
    Zakázané uvolnění Kopřivnice.
     
    57:05
    Tak tohle je celkem rarita. Hráči Kopřivnice jeli sami proti jednomu, ale bohužel pro domácí, hlavní rozhodčí trefil hráče u mantinelu, který měl kotouč v držení. Stadion píská. Nu, rozhodčí je součást hry.
     
    56:15
    Draci právě vstřelili branku!
    LUBOMÍR KOVAŘÍK se dostal k odraženému kotouči a přesnou střelou trefil flašku brankáře hostů. Následně po brance ukázal směrem ke kotli fanouškům Šumperka, že ta branka je pro ně. Krásné gesto. Asistence: Vladimír Cink, Lukáš Králík.
     
    56:01
    Kovařík trefil konec betonu Hromady.
     
    55:19
    Milan Ostřanský ještě vybojoval faul. Petr Merenda dostává dvě minuty za podražení.
     
    54:00
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice je v eufórii! Merenda se hnal s JIŘÍM PARGAČEM do protiútoku a právě druhý jmenovaný dokázal kotouč poslat za záda Svobody. Asistence: Petr Merenda.
     
    53:50
    Nepřesná přihrávka Půhoného vytváří protiútok hostů.
     
    53:13
    Pěknčík nasadil Vymazalovi pěkný bodyček a stadion aplauduje.
     
    52:53
    Kopřivnice vzpětí posílá kotouč až ke Svobodovi.
     
    52:32
    Jan POruba dostává menší trest za podražení.
     
    52:31
    Střela Fischera skončila v lapačce. Draci ovšem mají výhodu, takže nás čeká další početní výhoda hostů.

    Dominik Mihailescu

    Branky a nahrávky: 6. Zuzaník (Poruba), 29. Kofroň, 33. Marek (Červenka, Merenda), 34. Bartošák, 39. Gola (Hrubý, Pargač), 54. Pargač (Merenda), 60. Červenka (Tomášek), 60. Poruba (Pargač) – 16. Vachutka (Schejbal), 34. Sedlák (Půhoný), 46. Půhoný (Vymazal, Sedlák), 57. Kovařík (Cink, Králík), 59. Cink (Kovařík, Šťáva)


    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Stříž, Zuzaník, Čintala, Marek, Merenda, Kropka, Fojtík – Poruba, Pěknčík, Hrubý, Bartošák (C), Pargač, Červenka, Vyčesaný, Suchý, Tomášek Kofroň, Gola, Sluštík.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Vrba (34. Svoboda) – Sedlák (C), Gewiese, Šťáva, Schejbal, Ďurkáč, Řezáč, Procházka – Vachutka, Vymazal, Půhoný – KOvařík, Králík, Novosad – Fischer, Lehečka, Cink – Ostřanský, Hroch, Muller – Skopal.

    Rozhodčí: Vaněk – Novák, Rožánek
    ocianews.com