Opava – Val. Meziříčí 3:4 (po pr.) | Kopřivnice – Šumperk 8:5 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 5:1 (kon.)
po prodl.
HK Opava
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 09.09.2017, 15:00 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 1. kolo
Partner:
     
    61:00
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Je dobojováno! Bonusový druhý bod získávají hosté, když se střela Petra Dvořáka odrazila od zadního mantinelu přímo k hokejce MICHALA HRYCIOWA, jenž pohotově doklepl puk za záda Šafránka! Asistence: Petr Dvořák.
     
    52:56
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Opavští se hodně rozčilují, ale není jim to nic platné. Bobři srovnávají na 3:3! Michal Žák nahodil puk na branku, kde byl zaparkovaný PETR DVOŘÁK, který Šafránkovi důrazně bránil ve výhledu, puk ale šikovně tečoval do branky a může se radovat z hattricku. Domácí zřejmě reklamovali vysokou hůl, ale rozhodčí gól uznal regulérním. Asistence: Michal Žák.
     
    32:36
    Opava právě vstřelila branku!
    Teď už se ale opavská střídačka raduje! PETR GRYGAR našel mezírku pod betony Bechného a střelou švihem vrací Slezanu těsný náskok! Asistence: Lukáš Černý a Rostislav Vaněk.
     
    20:33
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři vstoupili do druhé třetiny nejlépe, jak mohli. Už po 33 sekundách srovnávají na 2:2! Po rychlé kombinaci našel Jan Matějka PETRA DVOŘÁKA, který prostřelil Šafránka! Asistence: Jan Matějka, Michal Žák.
     
    19:26
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané bleskově reagují na inkasovaný gól a opět se ujímají vedení. Od modré napřáhl David Galvas, jeho dělovku vytěsnil Bechný jen před sebe, kde číhal VLASTIMIL MALINA, a bez problémů doklepl puk do hostující klece! Asistence: David Galvas.
     
    18:40
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    V Opavě máme vyrovnáno! Hosté se po šanci Hryciowa udrželi v útočné třetině, Michal Žák naservíroval přihrávku PETRU DVOŘÁKOVI, který zblízka procedil puk skrz Šafránka do opavské branky – 1:1. Asistence: Michal Žák.
     
    16:51
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané nabídnutou přesilovku využívají. V čase 16:51 jde Opava do vedení. Skóre otevřel tvrdou bombou VLASTIMIL MALINA! Jeho rána byla ještě tečována a Bechný zareagoval pozdě. Asistence: Ondřej Hartmann a Jakub Vítek.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 17. Malina (Hartmann, J. Vítek), 20. Malina (Galvas), 33. Grygar (Černý, Vaněk) – 19. Dvořák (Žák), 21. Dvořák (Matějka, Žák), 53. Dvořák (Žák), 61. Hryciow (Dvořák)


    HK Opava: Šafránek (Lamla) – Galvas D. (A), Kiss, Chalupa (C), Šendera, Šindelář, Slavík, Kažimír – Wolf, Polok, Grygar, Seidler, Rousek, Vítek J., Maxner, Hartmann, Černý (A), Štindl, Malina, Vaněk, Sedlář
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Bechný (Plšek) – Hryciow, Žák, Báchor (C), Váňa, Weintritt J., Hladiš, Varga Ma. – Dvořák, Daněk, Matějka, Pořický, Brunec (A), Kývala, Studený, Martiník (A), Varga Mi., Varga D, Baroš, Vítek D.

    Rozhodčí: Škach – Blaha, Goňa.
    ocianews.com