Opava – Val. Meziříčí 3:4 (po pr.) | Kopřivnice – Šumperk 8:5 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 5:1 (kon.)
po prodl.
HK Opava
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 09.09.2017, 15:00 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 1. kolo
Partner:
     
    Valašské Meziříčí tak vstoupilo do sezony vítězně, když v Opavě sice celou dobu dotahovalo, ale v závěru Bobři srovnali a šlo se do prodloužení. V něm pak výhru hostujícího celku zařídil Hryciow. Zajímavostí je, že hattrickem se blýskl Petr Dvořák. (17:20:28)
     
    Konec zápasu.
     
    61:00
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Je dobojováno! Bonusový druhý bod získávají hosté, když se střela Petra Dvořáka odrazila od zadního mantinelu přímo k hokejce MICHALA HRYCIOWA, jenž pohotově doklepl puk za záda Šafránka! Asistence: Petr Dvořák.
     
    60:46
    Hosté krouží v útočné třetině Opavy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    V základní hrací době skončil duel nerozhodně. Následovat tedy bude prodloužení. Připomeňme, že hosté mají k dispozici ještě 68 sekund v početní výhodě.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:43
    Malina vyhodil puk do bezpečí.
     
    59:25
    Od modré vypustil jedovatou střelu Dvořák, ale autor hattricku si tentokrát na Šafránka nepřišel.
     
    59:08
    Velká komplikace pro domácí soubor. Za hru vysokou holí inkasuje dvě minuty domácí obránce Šendera. Bobry tak čeká přesilovka a zajímavá příležitost naklonit duel na svou stranu.
     
    58:00
    Do konce třetí třetiny schází dvě minuty. Opava je stále usazena v útočné třetině.
     
    56:58
    Po střele Studeného zasahuje Šafránek svou hbitou lapačkou. Vhazovat se bude v opavském pásmu.
     
    55:25
    Po zakázaném uvolnění opavského celku se hra přesouvá k brance Valmezu.
     
    54:14
    Teď při Slezanu stáli všichni svatí. Martiník dostal zpoza branky chytrou přihrávku do mezikruží, ale z ideální pozice minul opavskou klec!
     
    52:56
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Opavští se hodně rozčilují, ale není jim to nic platné. Bobři srovnávají na 3:3! Michal Žák nahodil puk na branku, kde byl zaparkovaný PETR DVOŘÁK, který Šafránkovi důrazně bránil ve výhledu, puk ale šikovně tečoval do branky a může se radovat z hattricku. Domácí zřejmě reklamovali vysokou hůl, ale rozhodčí gól uznal regulérním. Asistence: Michal Žák.
     
    51:29
    Domácí Hartmann měl na hokejce čtvrtý gól! Ujížděl sám na Bechného, zezadu jej sice otravoval obránce, ale Hartmann dokázal zakončit. Bohužel pro Opavu neúspěšně. Bechný teď Bobry podržel důležitým zákrokem.
     
    51:12
    Zakázané uvolnění Opavy. Buly po pravé ruce Šafránka.
     
    50:59
    Domácí v plném počtu.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 17. Malina (Hartmann, J. Vítek), 20. Malina (Galvas), 33. Grygar (Černý, Vaněk) – 19. Dvořák (Žák), 21. Dvořák (Matějka, Žák), 53. Dvořák (Žák), 61. Hryciow (Dvořák)


    HK Opava: Šafránek (Lamla) – Galvas D. (A), Kiss, Chalupa (C), Šendera, Šindelář, Slavík, Kažimír – Wolf, Polok, Grygar, Seidler, Rousek, Vítek J., Maxner, Hartmann, Černý (A), Štindl, Malina, Vaněk, Sedlář
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Bechný (Plšek) – Hryciow, Žák, Báchor (C), Váňa, Weintritt J., Hladiš, Varga Ma. – Dvořák, Daněk, Matějka, Pořický, Brunec (A), Kývala, Studený, Martiník (A), Varga Mi., Varga D, Baroš, Vítek D.

    Rozhodčí: Škach – Blaha, Goňa.
    ocianews.com