Česko – Kanada 5:0 (kon.)
konec
Česko
5:0 (2:0, 3:0)
Kanada
Sobota 09.09.2017, 08:30Mistrovství světa v inline hokeji • Utkání o bronz
Partner:
     
    38:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi dávají Kanadě pátou branku! MARTIN FIALA přímo z vrátek trestné lavice skočil do přihrávky soupeře, píchl si ji přes obránce a upaloval vstříc odkryté bráně, do které pohodlně zakončil.
     
    30:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tři nádherné akce v řadě a dost. Druhá formace teď svižnou kombinací motala v přesilovce Kanaďanům hlavy. Dvakrát Sem zakončoval do odkryté brány, ale Servos jej nějakým zázrakem vychytal. Po druhé takové akci za sebou se ovšem puk odrazil pro JAKUBA CIKA, který bez potíží dorazil za položeného brankáře.
     
    21:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    3:0! Češi přečíslili obranu soupeře. Sem poslal dokonalou přihrávku skrz pásmo na MARTINA FIALU, který z první překonal Servose. Asistence: David Sem.
     
    03:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi bleskově navyšují vedení! JAKUB BERNAD se zjevil za celou kanadskou obranou a roztáhl Servose kličkou do bekhendu, kterou zakončil mazácky mezi rozevřené betony!
     
    03:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to gól, Češi jdou do vedení! Dlouhou kombinaci českého týmu zakončil u pravé tyčky Servosovy brány MAREK LOSKOT a o tyč překonal brankáře. Asistence: Patrik Šebek.

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 4. Loskot (Šebek), 4. Bernad, 22. Fiala (Sem), 31. J. Cik, 39. Fiala


    Česko: Brabec (Langer) – Šebek, Strýček, Šimo, Loskot – Sem, J. Cik, Fiala, Bernad – Chamrád, L.Cik, Krudenc, Přibyl – Gremlica, Drobný
    Kanada: Servos (Cobb) – Carr, L'Heureux, Goodfellow, Herder, Villo, Hammond, Furlong, Mendelsohn, Garb, Corbeil, Virtanen, Oosterveld, Evans, Rhodes
    thejrc.org