Vel. Meziříčí – Vyškov 1:1 (kon.)
konec
FC Velké Meziříčí
1:1 (1:1)
MFK Vyškov
Neděle 10.09.2017, 10:15 • Velké Meziříčí - hlavní • Moravskoslezská fotbalová liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky fotbalu! Dnes se v rámci třetí nejvyšší české fotbalové soutěže – MSFL – chystá skutečná láhůdka. V duelu dosud neporažených celků se představí před svým publikem první FC Velké Mezříčí, na jehož hřiště zavítá druhý MFK Vyškov. Utkáním vás provede Daniel Kinc.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Velké Meziříčí: Kruba – Šimáček, Kriegsmann, Dolejš, Šuta, Mezlík, Simr, Krejčí (C), Demeter, Komínek, Mucha.
    Náhradníci: Pokorný – Bouček, Smejkal, Berka.

    MFK Vyškov: Kollár – Bozovič, Matocha, Koudelka, Lahodný, Dabič, Cvijovič, Krejčí, Josl, Jeřábek (C), Němeček.
    Náhradníci: Klimeš – Praks, Rapouch, Studený, Novotný

    Rozhodčí: Grečmal – Šamaj, Gloser..
     
    Oba celky jsou již na hrací ploše. Domácí dnes nastupují v tradiční červené variantě dresů, hosté se oděli do bílého.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalisté uvedli balón do pohybu, čímž oficiálně zahájili utkání. První akce proběhla na pravé straně, ovšem z ní nic nevytěžili.
     
    2
    Domácí jsou v úvodu stále usazeni na míči, nicméně hosté odpovídají více než účinným presinkem a nedávají celku v červeném sebemenší prostor hrací plochy zdarma.
     
    3
    Nakonec si po dlouhém nákopu Pavel Simr pomohl útočným faulem, hra je přerušena rozehrávat z obranné poloviny bude hostující MFK.
     
    4
    Jenže ani hostům se akce na levé straně, prudký centr byl až příliš dlouhý, a tak bude moci vykopávat brankář Kruba.
     
    5
    Na druhé straně vyslal zprava hodně dlouhý centr na zadní tyč Dolejš, jeho pas našel Demetera, ale ten si v souboji s obráncem pomohl faulem, a tak míč patří znovu Vyškovským.
     
    6
    Demeter byl poté u levé lajny odstaven na hranici faulu od míče, o chvíli později se neprosadil se svým dloubáčkem do vápna na opačném okraji útočné poloviny Dolejš.
     
    8
    Domácí mají aktivitu pevně ve svých rukou, jenže zatím se celek z Vysočiny marně prokousává nahuštěnou obranou hostů.
     
    9
    Mezlík využil své rychlosti a středem prošel dopředu. Míč se pokusil posunout doprava na Dolejše, toho však zastavil ve skluzu jeden z beků a sám Dolejš poté nepřesně centroval.
     
    10
    Další akci VelMezu už zastavil faul kousek před hranicí vápna, domácí mají k dispozici velmi zajímavou standardní situaci.
     
    11
    Míč směřoval do chumlu hráčů na přední tyči, Šimáček se ale ke hlavičce nedostal, a hosté se dokázali osvobodit.
     
    11
    Rohový kop pro domácí.
     
    12
    Balón se kroutil velmi zajímavě na zadní tyč, tam však byl připraven brankář Kollár a prudký centr skryl ve svých rukavicích.
     
    13
    Kapitán Meziříčí Krejčí se protáhl po levé straně, zasekl míč na střed, ale svou ranou po zemi nezamířil přesně na bližší tyč.
     
    14
    Dabič se na pravé straně neprosadil kolem Krejčího, ten zvládl odehrát míč na rohový kop.
     
    15
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Odražený míč z rohového kopu propadl na hranici vápna, kde se do něj opřel JAN KREJČÍ a prudkou nechytatelnou ranou zamířil z voleje přesně ke vzdálenější tyči mimo dosah Kruby – 0:1!
    15. KREJČÍ - 0:1
     
    16
    A vzápětí další rohový kop pro hostující celek.
     
    17
    Tentokrát už se Vyškov žádné šance nedočkal, centrovaný míč skončil vysoko nad brankou a Kruba bude vykopávat.
     
    18
    Domácí se snaží co nejrychleji odpovědět, ale obrana Vyškova působí stále konsolidovaně a nepouští soupeře do šance.
     
    19
    Na polovině hřiště zastavil akci domácího celku tvrdý faul na Mezlíka, celá situace se obešla bez karet a Meziříčí rozehrává.
     
    21
    Míč však už je opět na kopačkách fotbalistů Vyškova, ten šetří cenné vteřinky v aktivní kombinaci na středu hřiště.
     
    22
    Po ztrátě vyrazili domácí opět dopředu, Simr se chtěl protáhnout do zakončení, ale těžký míč si nedokázal zpracovat podle představ.
     
    23
    Šuta si skvěle na levé straně zpracovl prvním dotekem vysokým míč, navedl si jej na pravačku, ale technická rána na zadní tyč se stala jen pozdravem pro rukavice Kollára.
     
    24
    Dabič se opět na pravé straně zbavil Krejčího, ten jej však doběhl a hostující křídelník jej poté na hranici vápna fauloval. Útočný faul znamená přímý kop domácí.
     
    25
    Hra je nyní hodně kouskována, ani jeden z celků se nemůže usadit na polovině soupeře, a tak se diváci nemohou těšit z mnoha zajímavých kombinací.
     
    26
    Simr se snažil po průnikové přihrávce z pravé strany protáhnout do vápna, ale po kontaktu se soupeřem upadl k zemi. Rozhodčí zůstal ledově klidný a nechal ve hře pokračovat.
     
    27
    Opět to byl Simr, kdo se tlačil do zakončení na bližší tyč. Hosté odvrátil míč na roh.
     
    28
    Ten nejprve pozorná obrana soupeře odvrátila, následně se dostal na hranici vápna Dolejš, ale střela z voleje skončila daleko vedle levé tyče branky hostů.
     
    30
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Na pravé straně zakombinoval Demeter se Šutou, přičemž první jmenovaný zakroutil do vápna velmi povedený centr na hlavu PAVLA SIMRA, který se vyšrouboval do vzduchu a trkl míč mimo dosah Kollára přesně pod břevno – 1:1!
    30. SIMR - 1:1
     
    31
    Hosté mohou rychle odpovědět, po faulu na levé straně budou zahrávat přímý kop.
     
    32
    Ten se nevyvedl, je z toho jen rohový kop pro Vyškov. Navíc žlutou kartu za protesty dostává Demeter.
     
    33
    Po nepovedeném rohovém kopu hostů se domácí vydali dopředu, nalevo se do brejku vydal Dolejš, který hledal centrem na zadní tyči Šutu, ale ten na balón těsně nedosáhl.
     
    34
    Mucha zůstává ležet na trávníku v bolestech a vypadá to, že už ve hře nebude moci pokračovat. Domácí chystají první střídání.
     
    35
    Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Mucha, přichází Smejkal.
     
    35
    Žlutou kartu dostává Jeřábek (MFK Vyškov).
     
    36
    Domácí vzápětí zahrávali z pravé strany standardku, na míč si na penaltě naskočil Kriegsmann, ale hlavičkoval jen do náruči připraveného Kollára.
     
    37
    I hosté zahrávali přímý kop, pro změnu z levé strany. Jeden z nich překvapil Krubu přímou střelou, brankář domácích byl hluboko z branky, ale nakonec jej zachránilo břevno!
     
    38
    O chvíli později zahrál Vyškov přímý kop z takřka stejného místa, tentokrát už si Kruba dal pozor a na zadní tyč vysoký míč pohodlně kontroloval.
     
    40
    Po dobré práci Simra vybojoval míč Mezlík, který posunul míč doprava do běhu Dolejšovi. Ten přihrávku do druhé vlny našel opět Mezlíka, ale jeho pumelici k tyči Kollár vyrazil!
     
    41
    Dopředu se vydali v rychlém brejku po levé straně také hosté, ale domácí se stihli zformovat a nedopustili větší nebezpečí.
     
    42
    Mezlík ve středu útočné poloviny převzal míč a z otočky se pokusil vysunout duo Simr – Dolejš, ovšem balón k jeho smůle poslal přesně mezi ně.
     
    43
    Tutovky jako hrom pro domácí! Nejprve po centru zprava zakončoval k tyči Simr, ale Kollár míč vyrazit. Odražený míč si našel z druhé vlny nabíhající Krejčí, který zakončoval prudce na zadní tyč, ale Kollár balón špičkou kopačky vyrazil z čáry!
     
    44
    V další akci sklepl vysoký nákop Demeter ze vzduchu do běhu Šutovi, ten odcentrovat nedokázal, ale vybojoval rohový kop.
     
    45
    Po rohu vznikl závar, hosté dvě rány zblokovali, ale ke střele z otočky se i přesto dostal Smejkal, leč branku technickou ranou minul.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45+2
    Domácí se snaží směrem dopředu ještě něco vymyslet, ovšem obrana Vyškova je připravena.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:19.
     
    První poločas je minulostí a oba celky odcházejí do kabin za stavu 1:1. Do vedení se po čtvrthodině hry dostali hosté, a to když Jan Krejčí zamířil na hranici vápna z voleje přesně k tyči. O vyrovnání se postaral po půlhodině hry domácí forvard Pavel Simr, jenž hlavou protečoval do branky centr Demetera. Domácí měli poté množství šancí, ale rozdílovou trefu zatím nepřidali.

    Uvidíme, co nám přinese druhý poločas. Buďte u něj s námi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Josl, přichází Novotný.
     
    46
    Utkání sleduje 720 diváků!
     
    47
    Zajímavou akci po levé straně rozjel Demeter, ale nakonec celou situaci zastavil praporek rozhodčího – ofsajd.
     
    48
    Na druhé straně se do prvního útoku vydal také soupeř domácích, ale obrana VelMezu si s centrem poradila.
     
    49
    Obrovská šance domácích! Ti pláchli do brejku, Dolejš vzal akci napravo na sebe, ale Kollár jeho pokus konečky prstů v pádu vyškrábl. Dorážet do prázdné branky chtěl dobíhající Simr, ale obránce na poslední chvíli v pádu srazil míč o pár centimetrů vedle tyče!
     
    50
    Následně měli domácí k dispozici hned dva rohové kopy, ten první byl odvrácen, a ten druhý naopak skončil v rukavicích brankáře Kollára.
     
    51
    Komínek na hranici vápna trefil soupeře na hranici faulu, rozhodčí jej nakonec odpískal, a tak bude mít Vyškov více než dobrou šanci k ohrožení branky.
     
    51
    Žlutou kartu dostává Komínek (FC Velké Meziříčí).
     
    52
    K míči se postavil Koudelka, který chtěl míč zatočit kolem zdi, ale nakonec svou ranou prověřil jen pevnost červené hráze před pokutovým územím.
     
    53
    Na druhé straně další šance! Dolejš skvěle roztáhl hru doleva na Demetera, ten si navedl míč na levačku, ale nakonec i přes jemnou teč branku o chlup minul!
     
    54
    Mezlík na pravé straně narazil Dolejšovi, ten však přes soupeře do vápna neprošel. Velké Meziříčí pokračuje v kombinaci.
     
    55
    Opět to byl Demeter, kdo dostal pas na levou stranu, míč si pro změnu navedl na pravou, ale ani tentokrát neadresoval přesný centr do vápna.
     
    56
    O chvíli později pak Dolejše při centru zprava zastavil ofsajd. To se hodně nelíbilo Mezlíkovi, která dostává žlutou kartu za protesty.
     
    57
    Aktivní Demeter na levé straně pořádně zatápí obraně soupeře, nyní vyprodukoval další zajímavý centr, ale pro něj si opět na zadní tyči došel Kollár.
     
    58
    Pozadu nechtěl zůstat ani Dolejš, který si povodil beka na pravé straně, jeho centr odvrátil jeden z hostů jen k Mezlíkovi, ale ten v tutové pozici netrefil skákavý balón.
     
    59
    Domácí zahrávali na polovině hřiště přímý kop. Dolejš vyslal do rozhozené obrany rychlou kolmici na Šutu a ten tvrdou střelou pořádně protáhl gólmana Kollára!
     
    61
    Domácí pokračují v tlaku, jejich druhá branka je v současné aktivitě obou celků na spadnutí.
     
    62
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Dabič, přichází Studený.
     
    63
    Mezlík si nyní nerozuměl podle představ se Simrem, míč skončil vysoko nad brankou a Kollár bude vykopávat od své svatyně.
     
    64
    Koudelka byl na levé straně hřiště faulován hned dvojicí soupeřů, zajímavá standardní situace pro hosty.
     
    65
    Jenže centr na zadní tyč skončil nezdarem, Krejčí v záklonu zakončoval hlavou hodně nepřesně.
     
    67
    Vyškovští nyní ožili a po dalším faulu vybojovali opět zajímavou standardní situaci směrem dopředu.
     
    68
    Centr byl sražen, Vyškov bude pokračovat v tlaku po rohovém kopu.
     
    68
    Šlo tohle nedat? Kruba vyrazil hlavičku před sebe a jeden z hostů mohl z bezprostřední blízkosti dorážet do úplně prázdné branky, ale trefil vší silou jen břevno! Neuvěřitelná spálená šance!
     
    69
    Žlutou kartu dostává Lahodný (MFK Vyškov).
     
    70
    Na jedné straně hlavičkoval Mezlík, na té druhé pálil Koudelka. Ani jeden z nich se do střelecké listiny v nadějné pozici nezapsal.
     
    71
    Vyškov nyní ožil a domácí obraně hrozí zejména při brejcích po straně hřiště.
     
    72
    Po dalším faulu na levé straně vybojoval celé v bílém další zajímavou standardní situaci, k míči se staví Koudelka.
     
    73
    Hostující středopolař se pokusil překvapit Krubu ranou na přední tyč, ale domácí gólman kontroloval situaci a rána soupeře navíc mířila vedle.
     
    75
    Domácí se dočkali branky, poté co Demeter zůstal sám za obranou a pohodlně zakončil, ovšem rozhodčí odmával ofsajd!
     
    76
    Na hřišti zůstává ležet Bozovič, a na nohy se mu zatím nechce. Hra je přerušena.
     
    77
    Hostující borec byl v doprovodu lékaře odveden za postranní čáře, do hry však brzy naskočí, a ta mezi tím pokračuje.
     
    78
    Nejprve nákop Dolejše našel jen rukavice Kollára, z protiútoku se hosté sami vystavili do ofsajdu. U míče opět domácí.
     
    80
    Do konce utkání zbývá zhruba deset minut, duel začíná být hodně nervózní a na hřišti se začíná přiostřovat.
     
    81
    Hra byla po faulu na jednoho z hostů opět přerušena, Vyškovští nebudou s rozehrávkou příliš pospíchat.
     
    82
    Domácí mohli zamířit opět do brejku, Mezlík s Dolejšem si ale nerozuměli podle představ.
     
    83
    Další přímý kop z levé strany byl odvrácen na kop rohový, hosté pokračuje v dobývání poloviny svého soupeře.
     
    84
    Nakonec se Kruba měl co ohánět po několika vzdušných soubojích, ale míč zkrotil do své moci a udržel jej v rukavicích.
     
    85
    Na druhé straně centroval Šuta na zadní tyč, kde se zhmotnil Simr, ale v pádu nedokázal hlavou nasměrovat míč do branky – těsně ji minul!
     
    86
    Jeden z domácích fotbalistů dokázal obětavě na hranici vápna zblokovat střelu soupeře, následuje rohový kop.
     
    87
    Ten se exekutorovi vůbec, ale vůbec nevyvedl, míč se během svého letu vytočil vysoko nad branku Kruby.
     
    88
    Na druhé straně se za dalším dlouhým míčem hnal Simr, Kollár však skvěle vyhodnotil situaci, vyběhl a ukryl jej ve své moci.
     
    89
    Demeter se chopil exekuce přímého kopu na pravé straně, pokusil se o rychlou rozehrávkou, ale místo Simra našel jen rukavice připraveného Kollára.
     
    90
    Rozběhla se již poslední minuta utkání, uvidíme, kolik se budu nastavovat.
     
    90+1
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Matocha, přichází Rapouch.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+2
    Simr se hnal za asi posledním nákopem duelu, nakonec byl ale úspěšnější opět Kollár, který míč pokryl do svého náručí.
     
    90+4
    Konec zápasu. (12:09:31)

    Daniel Kinc

    Branky: 30. Simr – 15. Krejčí

    Karty:   32. Demeter (VEM), 51. Komínek (VEM), 56. Mezlík (VEM) – 35. Jeřábek (VKV), 69. Lahodný (VKV)


    FC Velké Meziříčí: Kruba – Šimáček, Kriegsmann, Dolejš, Šuta, Mezlík, Simr, Krejčí (C), Demeter, Komínek, Mucha (35. Smejkal).
    Náhradníci: Pokorný – Bouček, Smejkal, Berka.

    MFK Vyškov: Kollár – Bozovič, Matocha (90+1. Rapouch), Koudelka, Lahodný, Dabič (62. Studený), Cvijovič, Krejčí, Josl (46. Novotný), Jeřábek (C), Němeček.
    Náhradníci: Klimeš – Praks, Rapouch, Studený, Novotný

    Rozhodčí: Grečmal – Šamaj, Gloser.

    Diváci: 720
    thejrc.org