Novosibirsk – Omsk 1:2 (po pr.) | Viťaz – Barys 1:5 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:5 (1:0, 0:2, 0:3)
Barys Nur-Sultan
Neděle 10.09.2017, 16:00 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:40 Nigel DAWES - 1:5
     
    50:40
    Astana právě vstřelila branku!
    Po šanci domácích opět udeřil Barys. Protiútok dva na dva vedl Linden Vey, která za modrou čarou přihrál na NIGELA DAWESE, jenž pohotovou střelou nad vyrážečku překonal Saprykina k levé tyči. Dnes již druhá branka. Asistence: Linden Vey a Matt Frattin.
    47:21 Linden VEY - 1:4
     
    47:21
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácím naděje na zdramatizování utkání pomalu a jistě klesá, protože hosté využívají další přesilovou hru. Po dobré přihrávce mezi kruhy se Nigel Dawes řítil sám na Saprykina, před kterým udělal kličku k levé tyči a vrátil kotouč k protější tyči na volného LINDENA VEYE, který jen klepl do kotouče. Asistence: Nigel Dawes.
    42:38 Darren DIETZ - 1:3
     
    42:38
    Astana právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je během chvíle využita a Barys navyšuje svůj náskok na rozdíl dvou branek! Dallman vyzval přihrávkou ke střele DARRENA DIETZE, který z vrchu levého kruhu zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Kevin Dallman a Linden Vey.
    39:30 Nikita MICHAJLIS - 1:2
     
    39:30
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí opravdu smůla. Lehké nahození od levého mantinelu tečoval u levé tyče NIKITA MICHAJLIS, který upravil trajektorii puku nad Saprykinův beton a dává tak branku do šaten, která posílá Barys do vedení. Asistence: Konstantin Puškarjov a Maxim Semjonov.
    21:03 Nigel DAWES - 1:1
     
    21:03
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vyrovnávají stav utkání! NIGEL DAWES po zpracování přímého pasu z protějšího kruhu překonal Saprykina střelou mezi betony ze stejné pozice jako skóroval Pankov. Asistence: Matt Frattin a Linden Vey.
    13:45 Alexandr PANKOV - 1:0
     
    13:45
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Ihned po vypršení trestu Lipina přichází úder domácích v podobě branky! Petrakov přenesl hru na levé křídlo po přihrávce na Denežkina, který pohotovým pasem našel na protějším kruhu ALEXANDRA PANKOVA. Ten si sjel mezi kruhy, odkud překonal Karlssona přesnou střelou mezi betony. Pankov si zapisuje třetí branku v sezóně. Asistence: Alexandr Denežkin a Ivan Petrakov.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 14. Pankov (Denežkin, Petrakov) – 22. Dawes (Frattin, Vey), 40. Michajlis (Puškarjov, M. Semjonov), 43. Dietz (Dallman, Vey), 48. Vey (Dawes), 51. Dawes (Vey, Frattin)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (M. Birjukov) – S. Romanov, Pautov, A. Semjonov, Golovkov, Katičev, Burström, Jepišin – Denežkin, Švec-Rogovoj, Horák – Makejev, A. Nikulin, Afinogenov – Pankov, D. Sjomin, Kopejkin – Vorošilo, Petrakov, Gorochov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dietz, Dallman, Savčenko, M. Semjonov, Makljukov, Lipin, Polochov – Frattin, Vey, Dawes – Puškarjov, St. Pierre, Michajlis – Žajlauov, Sagadajev, Akolzin – V. Nikulin, Gurkov, Markelov.
    thejrc.org