Třinec – Plzeň 5:2 (kon.) | Sparta – Jihlava 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Zlín – Pardubice 0:2 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 1:2 (kon.)
Litvínov – Liberec 2:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:4 (0:1, 1:3, 1:0)
HC Kometa Brno
Neděle 10.09.2017, 17:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Teď už je ale domácí brankář na střídačce a Východočeši to zkoušejí v šesti!
     
    58:32
    Domácí střídačka si vybírá oddechový čas.
     
    58:32
    Vylučuje se na obou stranách. Z Mountfieldu je potrestán Jaroslav Bednář, z týmu Komety Marcel Haščák. Oba za vysokou hůl.
     
    55:34
    Hynek Zohorna ukořistil na útočné modré puk, šlápl na plyn a výsledkem byla střela z pravého kruhu. Tu pokryl gólman Pavelka.
     
    54:22
    Tohle je pro Východočechy komplikace. René Vydarený je totiž vyloučen na 4 minuty za faul vysokou holí a Brno má tak k dispozici přesilovku.
    53:26 Bedřich KÖHLER - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Podruhé v zápase Hradec snižuje na rozdíl dvou branek! Oskars Cibulskis napřáhl na modré čáře a vyslal na bránu tvrdou ránu. Na hraně brankoviště číhal na své obvyklé pozici BEDŘICH KÖHLER, jenž tečoval letící kotouč nechytatelně pod břevno – 2:4. Asistence: Oskars Cibulskis, Petr Koukal.
     
    50:44
    Bedřich Köhler se proti pravidlům provinil vražením soupeře na hrazení a už sedí na trestné. Přesilovka pro hostující tým.
     
    46:29
    Za menší potyčku vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost hradecký René Vydarený a brněský Jan Hruška. Po komerční pauze se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    43:59
    Tohle byly výborné zákroky Jaroslava Pavelky! Tomáš Svoboda totiž mířil z pravého kruhu do odkryté brány, hradecký brankář se ale stihl natáhnout a střelu vykrýt. A napřekonán zůstal také po následné dorážce od téhož hráče.
     
    43:30
    Za sekání je potrestán hradecký Patrik Miškář, což znamená, že Kometa bude hrát s jedním mužem v poli navíc.
     
    40:01
    Před třetí třetinou dochází ke změně v hradeckém brankovišti, mezi tři tyče se poprvé v ostré sezóně staví Jaroslav Pavelka.
    38:54 Jan HRUŠKA - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno má svůj tříbrankový náskok zpět! V úniku dvou na jednoho našel Martin Erat excelentně JANA HRUŠKU, který už před sebou měl pouze gólmana. Lehce zamíchal pukem a poslal ho mezi betony do sítě – 1:4. Asistence: Martin Erat, Tomáš Svoboda.
     
    37:09
    Po nahrávce zpoza branky pálil z první Hynek Zohorna. Střela mu ale nesedla stoprocentně a navíc se k levé tyči stihl přemístit Jakub Sedláček.
    34:21 Rudolf ČERVENÝ - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    34:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilovka je využita přesně po 10 vteřinách, Hradec svým prvním gólem sezóny snižuje na rozdíl dvou gólů! Jaroslav Bednář zamíchal s kotoučem na levém kruhu a poslal ho na osu hřiště dobře postavenému RUDOLFU ČERVENÉMU. Ten se s ničím nerozpakoval a poslal touš do horní části Čiliakovy klece – 1:3. Asistence: Jaroslav Bednář, Filip Pavlík.
     
    34:11
    Ale pozor, téměř dvě minuty teď Hradec bude hrát dvojnásobnou přesilovku! Tomáš Bartejs totiž držel protihráče a už sedí na trestné lavici!
     
    31:04
    Richard Jarůšek už je na ledě, vylučuje se ale na druhé straně. Za tvrdý zákrok na Lukáše Cingela je trestem 5 min. + OK potrestán Michal Gulaši.
     
    30:02
    A navíc teď mohla inkasovat! V přečíslení vzal střelu na sebe Andris Džerinš a po Čiliakově vyražené ještě dorážel Rudolf Červený, i s jeho pokusem si ale brněnský brankář věděl rady.
     
    28:28
    Druhé vyloučení zápasu, druhé na hradecké straně. Richard Jarůšek si jde odpykat dvojku za hákování a v početní výhodě tak bude hrát Brno.
    25:39 Marcel HAŠČÁK - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    V síti Hradce je další kotouč, Brno vede už 3:0! A nutno podotknout, že MARCEL HAŠČÁK provedl svou akci perfektně. Z vrcholu levého kruhu udělal několik rychlých kroků směrem vpřed, poslal gólmana do rozkleku a chladnokrevně zavěsil do pravého vinglu – 0:3. Bez asistence.
     
    24:03
    Výbornou pozici na levém kruhu přetavil Petr Koukal v dobrou střelu, zastavila se o rychle vymršťěnou vyrážečku Marka Čiliaka!
    20:22 Tomáš SVOBODA - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno ví, jak vstupovat z kabiny na led, opět střílí branku v první minutě po nástupu z kabin! TOMÁŠ SVOBODA vybruslil z levé strany do hradeckého brankoviště a mezi betony procpal kotouč za záda Sedláčka – 0:2. Asistence: Jan Hruška, Ondřej Němec.
     
    06:07
    Tomáš Vincour si vybruslil na pravý kruh a při Hradeckých stála i trocha štěstí, neboť puk zastavilo břevno!
     
    01:33
    Tomáš Vincour potáhl puk zprostřed více k brankové čáře a zkoušel najít místo u tyče, Jakub Sedláček ale se svou lapačkou zasáhl přesně!
     
    01:23
    A Kometa může své vedení navýšit z početní výhody, za vysokou hůl jde pykat Rudolf Červený!
    00:45 Vojtěch NĚMEC - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    00:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak tomuhle se říká bleskový vstup do prvního venkovního duelu sezóny! Jan Štencel vypálil od modré čáry a jeho střelu z pravé strany vyrazil Sedláček jen před sebe. Před brankovištěm číhal na pravém místě VOJTĚCH NĚMEC, který pohledně zavěsil do horní části hradecké svatyně – 0:1. Asistence: Jan Štencel.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 35. Červený (Jaroslav Bednář, F. Pavlík), 54. Köhler (Cibulskis, Koukal) – 1. V. Němec (Štencel), 21. T. Svoboda (Hruška, O. Němec), 26. Haščák, 39. Hruška (M. Erat, T. Svoboda)


    Mountfield HK: J. Sedláček (41. J. Pavelka) – F. Pavlík, Gregorc, Cibulskis, Graňák, Pláněk, Vydarený, Rosandić – Jaroslav Bednář (C), Koukal (A), Cingel – Jarůšek, Džerinš, Červený – Köhler (A), Kukumberg, Šimánek – Vopelka, Miškář, J. Dvořák.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – O. Němec (C), J. Krejčík, Štencel, Gulaši, Bartejs, Malec, F. Král – M. Erat (A), Hruška, T. Svoboda – Vincour, V. Němec, Zaťovič (A) – H. Zohorna, Nahodil, Mallet – Haščák, Dočekal, J. Káňa.

    Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Svoboda, Zavřel

    Diváci: 5275
    bahis siteleri