Nitra – Zvolen 6:1 (kon.) | Poprad – Trenčín 2:3 (kon.) | Detva – Nové Zámky 2:3 (po pr.)
Košice – Lipt. Mikuláš 2:3 (1:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Žilina 4:3 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Košice
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 10.09.2017, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím MHK 32 Liptovský Mikuláš. Kým na domácej strane sa strelecky presadil len Ladislav Nagy, na strane hostí sa v nájazdoch trafili do čierneho Jakub Langhammer a tiež GABRIEL SPILAR, ktorý je napokon autorom víťazného gólu.
     
    31:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zdalo sa, že košickí hokejisti získavajú prevahu, no namiesto tretieho gólu druhýkrát inkasujú. Hostia sa presadili z nenápadnej akcie. Puk potiahol do útočného pásma MAROŠ PIATKA a so šťastím prekonal domáceho brankára. Asistencie: Branislav Rapáč a Michal Kabáč.
     
    26:00
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti sa opäť dostávajú do vedenia. David Pacan zaviedol puk do útočného pásma a prenechal ho PETROVI KAFKOVI. Ten vystrelil švihom z pravej strany a dokázal zaskočil brankára Andreja Košarišťana. Tomu vo výhľade zavadzali dvaja vlastní obrancovia. Asistencie: David Pacan a Václav Čížek.
     
    23:45
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hosťom sa podarilo vyrovnať skóre dnešného zápasu. Najskôr sa dostal k strele Branislav Rapáč, no jeho pokus vyrazil Joakim Lundström. Akcia hostí následne pokračovala ďalej, pred bránou zostal osamotený LUKÁŠ PAUKOVČEK a prvýkrát v sezóne prekonal švédskeho brankára. Asistencia: Radoslav Suchý.
     
    02:34
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovú hru. Dlho sa síce nevedeli dostať do ďalšieho zakončenia, ale napokon im to tam padlo. Z pravej strany vystrelil po prihrávke Blakea Kessela obranca Martin Bača a jeho strelecký pokus dokázal gólovo tečovať TOMÁŠ KLÍMA. Asistencie: Martin Bača a Blake Kessel.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 3. Klíma (Bača, Kessel), 26. Kafka (Pacan, Čížek) – 24. Paukovček (Suchý), 32. Piatka (Rapáč, Kabáč), rozh. náj. Spilar

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kafka (KOS)
    0:1   Langhammer (LMI)
    2. série:
    0:1   Hovorka (KOS)
    0:1   Kriška (LMI)
    3. série:
    1:1   Nagy (KOS)
    1:2   Spilar (LMI)


    HC Košice: Lundström (Habal) – Čížek, Pulli, B. Kessel, Mar. Bača, Šedivý, Dudáš, Matejka, Koch – Kafka, Hovorka (A), Nagy (C) – Klíma, Pacan, Šoltés – Hričina, Suja, Novotný – Bicek (A), Boltun, Jenčík.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Pacalaj, Tabaček, Suchý, Kurali, Mezovský, Nádašdi, Mat. Bača, Devečka – Uram, M. Sukeľ, Spilar – Kriška, Paukovček, Rapáč – J. Sukeľ, Langhammer, Števuliak – Kabáč, Piatka, Laco.

    Rozhodčí: Juraj Konc st., Miroslav Štefik – Miroslav Kollár, Martin Smrek.
    bahis siteleri