Nitra – Zvolen 6:1 (kon.) | Poprad – Trenčín 2:3 (kon.) | Detva – Nové Zámky 2:3 (po pr.)
Košice – Lipt. Mikuláš 2:3 (1:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Žilina 4:3 (kon.)
konec
HK Poprad
2:3 (2:2, 0:0, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 10.09.2017, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Napokon nám o osude stretnutia rozhodla tretia tretina. Posledný gólový moment sme videli v 58. minúte, keď skóroval Bezúch. Trenčania teda získavajú ďalšie tri body, Popradčania tentokrát vyšli naprázdno.

    Ďakujeme za pozornosť. (18:17:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:38
    Boje o puk za bránkou, trenčianski hokejisti ideálne zbierajú sekundy.
     
    59:18
    Trenčania zatiaľ kontrolujú situáciu a záver zápasu, Popradčanom to zatiaľ smerom dopredu nejde.
     
    58:58
    Corbeil už odchádza z bránky!
     
    58:37
    Bondra stroskotal v rohu klziska. Trenčania vybojovali puk od Paločka a poslali ho von z obrannej tretiny.
     
    57:42
    Trenčín dal gól!
    Piaty gól v zápase prichádza až teraz v závere tretej tretiny a môže byť aj rozhodujúci! Delovka od modrej z hokejky Radivojeviča vola tečovaná Olveckým a prekonala Corbeila. Z bránkoviska však ešte puk pre istotu dorazil JURAJ BEZÚCH a tak gól patrí jemu!
    Asistencie: Peter Olvecký, Branko Radivojevič.
     
    57:01
    Popradčania toho v tretej tretine zatiaľ veľa nepredviedli. Ježek teraz nedokázal úspešne rozohrať na Štraucha, puk skončil v strednom pásme.
     
    55:47
    Popradského gólmana teraz ohrozoval aj Branko Radivojevič. Vypálil z pravého kruhu, ale Corbeil jeho projektil vytlačil vyrážačkou na ochrannú sieť.
     
    55:20
    Tak toto bola zaujímavá príležitosť pre Trenčín. Denis Hudec sa dostal medzi kruhy, Corbeil už iba ležal, ale Hudec zakončoval iba po ľade. Popradský brankár teda dokázal puk pokryť.
     
    54:04
    Abdul prihrával Paločkovi medzi kruhy, puk sa však niekoľkokrát odrazil od korčulí a hokejok. Nakoniec ho však brankár Valent pokryl.
     
    53:22
    Ignatov prihrával riskantne na Svitanu. Ten však posunul puk Mlynarovičovi do stredného pásma, ale Mlynarovič sa už k následnej strele nedostal.
     
    52:11
    Radivojevič si rýchlo stiahol puk na pravom kruhu a vystrelil. Strela skončila vo výstroji gólmana Corbeila a vhadzuje sa po jeho ľavej ruke.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 208 divákov.
     
    50:44
    Radivojevič vystrelil od modrej čiary, ale strela neprešla až na brankára Corbeila, a tak sa domáci mohli znovu vyslobodiť, síce už hrajú v pätici.
     
    49:42
    Vargova prihrávka cez prehustený priestor medzi kruhmi neprešla, puk skončil na Fabianovej hokejke a následne ho tento popradský obranca poslal prudko von.
     
    48:31
    Bezúch vystrelil od modrej čiary, nechýbalo veľa a mohol sa k dorážke dostať aj Radivojevič. Domáci však pokryli priestor bránky a ideálne teda pomohli Corbeilovi.
     
    47:43
    Ideálna príležitosť pre Duklu. Po dvoch prežitých oslabeniach v tretej tretine majú presilovku. Andreas Štrauch dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    47:03
    Zadražil s Brejčákom chvíľu udržali útočné pásmo, následne získali puk hostia, ale poslali ho iba von cez celé klzisko a je to icing. Máme tu aj správu o popradskom obrancovi Königovi, ktorý sa v závere druhej tretiny zrazil s Bulíkom. Podľa lekára Popradu má natrhnuté väzy v kolene.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 6. Matúš Paločko (Heizer), 15. Lichanec (König) – 6. Varga (Hlinka, Cebák), 7. Dlouhý (Bezúch, Gašparovič), 58. Bezúch (Olvecký, Radivojevič)


    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – König, D. Brejčák (A), Fabian (C), McDowell, Zadražil, Dinda, Šterbák, Ignatov – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Matúš Paločko, Heizer, Vandas – Bondra, Matej Paločko, Abdul – Bogoslovskij, Ježek, Lichanec
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Handlovský) – Romančík, Starosta (A), Cebák, Fruhauf (A), Holenda, Bohunický, Briestenský, Pač – Mikula, Ölvecký, Radivojevič (C) – Varga, Bulík, Hlinka – Gašparovič, Dlouhý, Bezúch – D. Hudec, J. Švec, Sojčík

    Rozhodčí: Kubuš, Baluška – Tvrdoň, Stanzel

    Diváci: 1 208
    ocianews.com