Nitra – Zvolen 6:1 (kon.) | Poprad – Trenčín 2:3 (kon.) | Detva – Nové Zámky 2:3 (po pr.)
Košice – Lipt. Mikuláš 2:3 (1:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Žilina 4:3 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
MsHK Žilina
sk Neděle 10.09.2017, 17:00 • Zimný štadión, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Banská Bystrica dala gól!

    Tak, že by ešte Banská Bystrica predsa len brala všetky body?! DALIBOR BORTŇÁK využil krásnu zadovku Lampera a spred bránkoviska trafil nechytateľne mimo dosah Tomeka.
    Asistencie: Patrik Lamper, Martin Belluš
     
    56:14
    Žilina dala gól!

    Tak asi som to zakríkol, pretože hostia z prvej akcii v tejto početnej výhode skórujú a vyrovnávajú. Po tvrdej rane od modrej Lukáš vyrazil puk pred seba, kde bol TOMÁŠ KLIMENTA a dorazil.
    Asistencie: Lukáš Handlovský, Peter Mikuš
     
    54:35
    Žilina dala gól!

    LUKÁŠ HANDLOVSKÝ si výborne počkal na prihrávku a pomedzi Kubku a a Ďatelinku sa dostal až pred bránu súpera, kde bol ešte hákovaný, ale aj tak dokázal poslal puk pomedzi nohy Lukáša do brány. Záver bude ešte veľmi zaujímavý.
    Asistencie: Tomáš Klimenta, Peter Mikuš
     
    27:44
    Banská Bystrica dala gól!

    JÁN BREJČÁK si stiahol puk cez svojho súpera, od modrej sa dostal pred bránkovisko a zakončil tak, že Tomek zasiahnuť nemohol. Navyše, gólmanovi Žiliny clonil Bartánus.
    Asistencia: Eric Faille
     
    21:36
    Banská Bystrica dala gól!

    Cason Hohmann získal odrazený puk, naviedol ho pred Tomeka, kde aj vystrelil. Slovenský brankár ešte zasiahol, ale puk sa dostal na hokejku MILOŠA BUBELU a ten strieľa svoj druhý ligový gól. Pred ním ešte pred prázdnou bránou minul Josh Brittain.
    Asistencie: Josh Brittain, Cason Hohmann
     
    17:26
    Žilina dala gól!

    Hostia však puk do siete nakoniec dostali. Puk sa odrážal v bránkovisku, až sa dostal na hokejku MARCELA HOLOVIČA a ten z uhlu prekonal českého gólmana Lukáša.
    Asistencie: Félix.Antoine Poulin, Peter Húževka
     
    15:12
    Banská Bystrica dala gól!

    Domáci síce nezačali presilovku dobre, ale následne sa do pásma vrátili. Bartánus sa ešte nepresadil, no po prihrávke Dame-Malku na krídlo z prvej vystrelil DALIBOR BORTŇÁK a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste.
    Asistencie: Olivier Dame-Malka

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 16. Bortňák (Dame-Malka), 22. Brittain (Brittain, Hohmann), 28. Brejčák (Faille), 59. Bortňák (Lamper, Belluš) – 18. Holovič (Poulin, Húževka), 55. Handlovský (Klimenta, Mikuš), 57. Klimenta (Handlovský, Mikuš)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lukáš (Lassila) – Ďatelinka (C), Kubka, Dame-Malka, Sedlák, Mihalik, Gélinas, Brejčák – Bartánus (A), Faille, Lunter – Belluš, Bortňák (A), Lamper – Brittain, Bubela, Hohmann – Gabor, Tamáši, Češík
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – P. Mikuš, Hatala, Poulin, Juraško, M. Roman, Harant (A), Meliško, Váňa – Handlovský (A), Martindale, Pitt – Švihálek, Húževka, Jurík – Konečný (C), Holovič, Stupka – Ondruš, Rogoň, Klimenta

    Rozhodčí: D. Konc, T. Orolin – Rolín, M. Orolin – Čavojský

    Diváci: 2188
    ocianews.com