Olympiakos – Sporting 2:3 (kon.) | Barcelona – Juventus 3:0 (kon.) | AS Řím – Atlético 0:0 (kon.)
Chelsea – Karabach 6:0 (kon.) | Celtic – PSG 0:5 (kon.) | Bayern – Anderlecht 3:0 (kon.)
Manchester Utd. – Basilej 3:0 (kon.) | Benfica – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
konec
AS Řím
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Úterý 12.09.2017, 20:45 • Olympijský stadion, Řím • Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    To je z dnešního on-line přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou. (22:41:13)
     
    Je za námi zajímavý zápas, který nabídl spoustu zajímavých okamžiků a šancí. Dnešní remízu musí hlavně domácí brát všemi deseti, Atlético bylo totiž jasně lepší, ve druhém poločase již hosté udávali tempo zápasu naprosto jednoznačně a je otázkou, jak by zápas dopadl, kdyby v brance AS nezazářil Alisson, který vychytal minimálně čtyři góly soupeře. Na Olympijském stadionu v Římě se tak diváci gólu nedočkali, po hříchu jako na jediném z osmi stadionů, kde dnes odstartovala milionářská soutěž. Nicméně tolik to mrzet nemusí, dnes fotbal bavil, byť mu chyběly góly.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Zákroky brankáře Atlética Oblaka – 1.
     
    90+3
    Zákroky brankáře AS Řím Alissona – 1.
     
    90+3
    Zákroky brankáře AS Řím Alissona – 9.
     
    90+3
    Nastavují se tři minuty, které se za několik sekund nachýlí, ještě předtím ale asi poslední akce dnešního zápasu, domácí mají volný kop.
    90+1. Alisson neudržel míč, po hlavičce Saúla Ñígueze (Atl. Madrid), ten se poté dostal k dorážce, ale branku AS trestuhodně přestřelil.
     
    90+1
    To již rozum nebere, co nyní nevyužili hosté... nejprve znovu fantasticky zasáhl gólman AS Alisson, jenže ten nedokázal, po rohovém kopu soupeře, míč udržet a dorážející Saúl Ñíguez (Atl. Madrid) přestřeluje z malého vápna branku AS!
     
    89
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Edin Džeko, přichází Stephan El Shaarawy.
     
    89
    Vše nakonec končí centrem Saúla Ñígueze (Atl. Madrid) z levé strany, který končí v rukavicích Alissona.
     
    88
    Do hry se chystá Stephan El Shaarawy (AS Řím), který by měl v dresu domácího týmu nahradit Edina Džeka, dnes neviditelného. To vše ale až poté, co hosté rozehrají rohový kop z levé strany.
     
    87
    Diego Perotti (AS Řím) to nyní zkusil individuálně, přešel přes prvního bránícího hráče, pak ale ve vápně neustál souboj s druhým a upadl, odkop od branky Atlética.
    86. Aleksandar Kolarov (AS Řím) se dostává do vápna a jakmile ucítil, že na něho sáhl bránící Juanfran, padl jak podťatý...
     
    86
    Dopředu tak jdou domácí, Aleksandar Kolarov (AS Řím) se dostává do vápna a jakmile ucítil, že na něho sáhl bránící Juanfran, padl jak podťatý... nicméně ani nyní se nepíská faul a následná penalta.
     
    85
    Juanfran nyní váhá při rozehrávce, kam a jak poslat míč dopředu, nakonec si vybírá Carrasca, který operuje na hrotu, jenže chtělo by to přesnější pas.
    83. Ángel Correa (Atlético) parádní střelou zpoza vápna nechal vyniknout Alissona
     
    83
    Další fantastický zákrok Alissona, který se nyní blýskl proti střele zpoza vápna, tu má na svědomí Ángel Correa (Atl. Madrid).
     
    81
    Atlético se v pohodě ubránilo a dopředu nyní peláší Saúl Ñíguez (Atl. Madrid), který se ale na pravé straně nedokázal prosadit, míč končí v autu, Juan Jesus vhazuje.

    Martin Dvořák

    Branky:

    Karty:   71. Perotti (ASR)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 6:7. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 9:14.
    AS Řím: Alisson – Peres, Manolas, Juan Jesus, Kolarov – Strootman, De Rossi (C), Nainggolan (79. Pellegrini) – Defrel (68. Fazio), Džeko (89. El Shaarawy), Perotti.
    Náhradníci: Skorupski – Pellegrini, Ünder, Fazio, Gonalons, Florenzi, El Shaarawy.

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Saúl Ñíguez, Partey, Gabi (C) (62. Ferreira-Carrasco), Koke – Vietto (58. Á. Correa), Griezmann (79. Gaitán).
    Náhradníci: Moyà – Lucas Hernández, J. Giménez, Ferreira-Carrasco, Gaitán, F. Torres, Á. Correa.

    Rozhodčí: Mazić – Ristić, Djurdjević (vš. SRB)
    thejrc.org