Orange 20 – Poprad 2:5 (kon.)
konec
HK Orange 20
2:5 (1:0, 1:3, 0:2)
HK Poprad
sk Úterý 12.09.2017, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Mladíci sa teraz tešili zo zníženia, ale puk do siete Corbeila dostal Vašaš iba vysokou hokejkou. Verdikt rozhodcu je nekompromisný, domácim nepomáhajú ani slovné protesty.
     
    56:51
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Miloslav Jáchym – 2 min., podrazenie).
     
    55:19
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Marek Švarc – 2 min., hákovanie).
     
    51:24
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (David Hílek – 2 min., hákovanie).
     
    49:02
    Poprad dal gól!
    Hostia potvrdzujú pozíciu favorita a pridávajú aj piaty gól. Po dobrej aktivite za bránkou sa teraz presadil MATÚŠ PALOČKO. Asistencie Matej Paločko, Dávid Bondra.
     
    46:40
    Poprad dal gól!
    Popradská aktivita priniesla štvrtý gól. MATEJ PALOČKO sa do strely oprel v ľavom kruhu a gólman domácich nevedel, kde je puk, pretože mu nechtiac clonil Zeleňák. Puk napokon popri ľavej žrdi prešiel až za čiaru. Asistencie: Daniel Brejčák, Dávid Bondra.
     
    43:20
    Opäť z toho mohol byť gól! Vandas bol v úniku, ale Durný proti nemu vynikajúco vykorčuľoval a nedovolil mu skórovať.
     
    42:30
    Poprad mohol vyhrávať o dva góly! Hostia teraz predviedli skvelý tlak, ktorý vyvrcholil Bondrovým tečom strely od modrej čiary. Všetko však zastavil Durný, ktorý dnes podáva dobrý výkon.
     
    36:08
    Fabian sa podľa všetkého sťažoval na veľké bolesti ruky a klzisko opustil v zafixovanej polohe za prítomnosti lekárov. Toto pre Poprad vôbec nie je dobrá správa.
     
    36:08
    Na ľadovej ploche ostal ležať hosťujúci kapitán Štefan Fabian. Nevieme presne, čo sa mu pri mantineli stalo, ale má problémy s hornou končatinou a z ľadu odíde na nosidlách.
     
    35:41
    Poprad dal gól!
    Po dvadsiatich sekundách tu máme tretí gól v Durného sieti a skóre sa razom otáča! Postaral sa o to DANIEL BREJČÁK prudkou strelou z ľavého kruhu na vhadzovanie. Asistencie: Patrik Svitana, Samuel Mlynarovič.
     
    35:21
    Poprad dal gól!
    Poprad síce presilovku nevyužil, ale ťaží z pokračujúceho tlaku po nej. Presadiť sa dokázal ALEŠ JEŽEK, ktorý bol medzi kruhmi a prihrávku spoza bránky pohodlne upratal do siete. Asistencia: Matej Paločko.
     
    33:13
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Rastislav Václav – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    33:02
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa po druhom góle prebrali a predviedli súvislejší ofenzívny tlak. Ten vyvrcholil najskôr Lichancovou dorážkou, ktorú ale Durný vyrazil betónom. Potom sa však k puku dostal MICHAEL VANDAS, ktorý sa už bekhendom nemýlil. Asistencie: Peter Lichanec, James McDowell.
     
    30:25
    HK Orange 20 dalo gól!
    Hostia prepadli v defenzíve a inkasujú aj druhýkrát! Poprad pustil svojho súpera do prečíslenia troch proti jednému, na konci ktorého sa SEBASTIÁN ŠMÍDA osamotený pred bránkou mýliť nemohol a puk poslal pomedzi betóny Corbeila až priamo do bránky. Asistencie: Patrik Marcinek, Erik Smolka.
     
    27:40
    Poprad vytvoril veľký tlak. Vandas pripravil Fabianovi puk na hranicu pravého kruhu a druhý menovaný tvrdo vystrelil, ale Durný odolal.
     
    26:45
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Roman Durný – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    22:58
    Mohlo byť vyrovnané aj v oslabení hostí! Matej Paločko sa dostal do samostatného úniku, ale bol tesne stíhaný. Aj napriek tomu však zakončil, no Durbý puk vyrazil. Z veľkého uhla to potom skúsil ešte Svitana, ale puk skončil iba na žrdi.
     
    22:02
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Štefan Fabian – 2 min., podrazenie).
     
    21:51
    Domáci Jaško predviedol skvelú individuálnu prácu! Mladík sa popri pravom mantineli predral až pred bránku, kde mohol dokonca zakončovať z výbornej pozície, ale vypýtal si aspoň faul.
     
    19:36
    Hostia napokon puk do pásma dostali popri ľavom mantineli. Poprad potom vytvoril pred gólmanom Durným dobrý kolotoč, ktorý zakončil strelou Mlynarovič, ale domáci brankár bol opäť pozorný.
     
    18:30
    Poprad mohol vyrovnať! Bogoslovskij sa dostal za obranu, ale bol výborne tiesnený Zeleňákom. Mladý obranca sa bleskovo vrátil a súperovi znepríjemnil dokonalú pozíciu na zakončenie, takže Durný si už poradil.
     
    16:52
    Poprad to ihneď skúša strelecky. Pálil Fabian, ale Durný puk videl a vytesnil ho na ochrannú sieť. Mladíci sa dobre bránia aj v trojici.
     
    16:24
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Peter Bjalončík – 2 min., podrazenie).
     
    15:08
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Dominik Kuna – 2 min., hákovanie).
     
    14:22
    Domáci to teraz vôbec nemysleli zle! Priamo pred bránkou ostal Vybiral, ktorý sa opakovane pokúšal zakončiť bekhendom, ale Poprad s vypätím síl odolal.
     
    12:09
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Rastislav Václav – 2 min., držanie).
     
    11:29
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Matúš Paločko – 2 min., podrazenie).
     
    08:08
    HK Orange 20 dalo gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia! Poprad teraz podcenil defenzívu, keď najskôr nechal zakončovať Švarca, a potom ostal pred bránkou úplne nepokrytý VILIAM ČACHO, ktorý perfektným "teplomerom" prekvapil Corbeila. Asistencia: Marek Švarc.
     
    06:13
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Ľubomír Dinda – 2 min., držanie).
     
    02:35
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Peter Bjalončík – 2 min., sekanie).

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 9. Čacho (Švarc), 31. Šmída (Marcinek, Smolka) – 34. Vandas (Lichanec, McDowell), 36. Ježek (Matej Paločko), 36. Brejčák (Svitana, Mlynarovič), 47. Matej Paločko (Brejčák, Bondra), 50. Matúš Paločko (Matej Paločko, Bondra)


    HK Orange 20: Durný – Hílek, Fereta, Švarc, Zeleňák, Matejovič, Dlapka, Kuna, Krempaský – Jaško, Kundrik, Mesaroš – Vybiral, Čacho, Vašaš – Smolka, Šmída, Marcinek – Múčka, Bjalončík, Václav
    HK Poprad: Corbeil – D. Brejčák, Ježek, Fabian, McDowell, Jáchym, Ignatov, Dinda, Zadražil – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Lichanec, Heizer, Vandas – Bondra, Abdul, Matúš Paločko – Bogoslovskij, Vartovník, Matej Paločko

    Rozhodčí: Štefik, Stano – Synek, M. Orolín

    Diváci: 144
    ocianews.com