Chabarovsk – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.) | Vladivostok – Jokerit 0:1 (po pr.) | Novosibirsk – Viťaz 4:5 (kon.)
Kunlun – HC Slovan 2:0 (kon.) | Jaroslavl – Magnitogorsk 3:2 (po pr.) | Minsk – Toljatti 2:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Čeljabinsk 1:4 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 6:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
6:2 (4:1, 2:0, 0:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Středa 13.09.2017, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Ještě je tu jeden trest před koncem zápasu, Sergej Plotnikov inkasuje deset minut za nesportovní chování a hned také odjíždí do kabiny, protože dnes už si určitě nezahraje.
     
    33:39
    Domácí jsou ve třetí třetině docela nedisciplinovaní, nyní dostávají další dvě minuty. Nikita Gusev inkasuje menší trest za podražení. Zatím ovšem Petrohrad s bráněním oslabení neměl trable.
     
    30:51
    Přesilovku si zahrají hosté, na dvě minuty za nedovolené bránění si totiž jde sednout Děrgačov.
     
    22:45
    Druhá přesilovka pro Avtomobilist Jekatěrinburg. Sergej Kalinin totiž musí jít za katr odpykat trest za podražení. Dobrá možnost pro hosty, jak se dostat zpátky do zápasu.
     
    17:58
    A chystá se trest na straně Petrohradu. Sergej Plotnikov dostává menší trest za nedovolené bránění. Avtomobilist tak mé šanci dostat se zpátky do utkání, teď na tom výsledkově není zrovna nejlépe.
     
    10:04
    Další komplikace a celkově už třetí trest pro hráče hostů. Tentokrát si jde na dvě minuty za hákování sednout Pestunov. Bude doufat, že jeho spoluhráči početní nevýhodu zvládnou.
     
    03:15
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Francis Paré – 2 min., sekání).
     
    02:09
    Je tu první vyloučení zápasu a početní výhodu si zahrají hokejisté SKA Petrohrad. Na dvě minuty za podražení odešel na trestnou lavici Mišarin.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 4. Kovalčuk (N. Gusev), 5. Barabanov (Kovalčuk, Čudinov), 10. Barabanov (Dacjuk, Kovalčuk), 14. N. Gusev (Prochorkin, Rundblad), 30. N. Gusev (Rundblad, Zubarev), 31. Kovalčuk (Barabanov, Dacjuk) – 14. Paré (Trjamkin), 51. Ščemerov (Pestunov, Česalin)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Hersley, Gavrikov, Chafizullin, Čudinov, Rundblad, Zubarev, Zub, Rykov – Dacjuk, Kovalčuk, Barabanov – Tichonov, Kalinin, Širokov – S. Plotnikov, N. Gusev, Prochorkin – Kablukov, Děrgačov, M. Malcev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Sochatskij (Drobyševskij) – Alexej Vasilevskij, Mišarin, Jegoršev, Čajkovský, Trjamkin, Timašov, Megalinskij, Ščemerov – Beck, Paré, King – Simakov, Torčeňuk, A. Garejev – Pestunov, Česalin, Rasseikin – V. Popov, Tičar, Milovzorov.

    Rozhodčí: Baljajev, Sidorenko – Dědulja, Goljak
    thejrc.org