Havlíčkův Brod – David Servis 7:0 (kon.) | Písek – Mor. Budějovice 3:4 (1:2 po s.n.) | Tábor – Pelhřimov 6:3 (kon.)
Klatovy – Nymburk 2:1 (1:2 po s.n.) | Žďár n/S – Kolín 3:2 (kon.) | Kobra – Sokolov 5:6 (po pr.)
Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 7:2 (kon.) | Trutnov – Bílina 0:0 (odl.) | Děčín – Řisuty 6:2 (kon.)
Nový Jičín – Opava 7:0 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 2:8 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 5:2 (kon.)
Jablonec n/N – Letňany 6:2 (kon.)
konec
HC Děčín
6:2 (1:0, 1:1, 4:1)
HC Řisuty
Středa 13.09.2017, 18:002. liga skupina Západ • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:08:52)
     
    Je dobojováno. Medvědi ovládli třetí třetinu a žádné drama nedopustili. V prvním utkání sezóny si tak po zásluze připíší první tři body do tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Ti už ale mají kotouč na svých holích a dohrávají tento zápas. Je konec, Medvědi si v prvním utkání sezóny připíší první tři body.
     
    58:43
    Dominik Havelka pálil v těsné blízkosti Lavingera a jeho rána skončila těsně nad břevnem domácí branky. Následně pak jdou do útoku ještě hráči Děčína.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:25
    Hosté už vědí, že tenhle zápas je pro ně ztracený a s pukem na svých hokejkách se už nikam neženou.
     
    56:42
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Ondřej Krpata – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    56:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže hned z další akce se Medvědi natlačili do útočného pásma a DANIEL VOLRÁB se před Ilašenkem nemýlil – 6:2. Znovu si tak hráči domácích berou zpět čtyřbrankový náskok. Asistence: Pavel Zajan a Dominik Málek.
     
    55:25
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A nakonec se hned dokázali prosadit. Před Lavingerem se uvolnil MICHAL FORTELKA a přidal tak na hostující konto druhý přesný zásah – 5:2. Asistence: Petr Janeček.
     
    54:34
    Hosté zabránili Medvědům další střele v jejich pásmu a poté se sami vydali na opačnou stranu. Čas jim ale už velmi rychle ubíhá a mají tak krátký čas na to, aby se zápasem ještě něco udělali.
     
    53:35
    Volráb je už na ledě a Děčín je tedy v plném počtu.
     
    52:26
    Jenže v oslabení okupovali branku hráči Děčína, ke střele se dostal Lukáš Sladkovský, jeho ránu ale Ilašenko vyráží před sebe. Poté míří do útoku jeho tým.
     
    51:35
    Volráb dostává dvě minuty za hákování a hosté mají výhodu přesilové hry.
     
    51:35
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Daniel Volráb – 2 min., hákování).
     
    51:32
    Rozjetí Medvědi se znovu dostali před branku hostů, kde střílel Pavel Zajan, ale jeho střela z pravého kruhu zamířila jen do jeho připravené lapačky.
     
    50:56
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned po tom, co se z trestné lavice vrátil vyloučený hráč, udeřili Medvědi popáté. RADIM VACEK se natlačil před hostující branku a poté svou střelou poslal kotouč za Ilašenkova záda – 5:1. Asistence: Jan Chovanec a Ondřej Kopta.
     
    50:52
    Hosté v plném počtu.
     
    50:25
    Domácí ostřelují Ilašenka, ale ten jejich střely chytá. Nyní pálil z pravé strany Radim Vacek, ale napálil jen Ilašenkovu vyrážečku.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Hříbal (Hašek, Volráb), 32. Volráb (Hašek, Zajan), 46. Zajan (Volráb), 48. Faigl (Sladkovský, Chmel), 51. Vacek (Chovanec, Kopta), 57. Volráb (Zajan, Málek) – 36. Kos (Havelka, Krpata), 56. Fortelka (Janeček)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Málek, Chmel, Kaltenböck, Balcar, Loukota, Michajličenko, Procházka – Hašek, Volráb, Zajan – Navarra, Oliverius, Faigl – Vacek, Kopta, Sladkovský – Chovanec, Rubeš D., Šetka – Fojt
    HC Řisuty: Ilašenko (Chabr) – Babický, Kužel, Keller, Bílek, Havelka, Dostál, Petržílka – Krpata, Kos, Vyskočil – Janeček, Záleský, Fortelka – Kalla, Choc, Patyk – Schildhabel

    Rozhodčí: Vokřál – Marek, Gabriel
    thejrc.org