Skalica – Prešov 3:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Nové Zámky B 9:2 (kon.) | Dubnica – Trnava 7:2 (kon.)
Topoľčany – Michalovce 0:3 (kon.) | Bratislava Capitals – Pov. Bystrica 4:2 (kon.)
konec
iClinic Bratislava Capitals
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
HK 95 Považská Bystrica
sk Středa 13.09.2017, 18:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu, Bratislava • 1. liga (SR) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:34
    Považská Bystrica dala gól!
    Hostia dramatizujú zápas, keď využívajú presilovú hru. Strelu z uhla, ktorú vyslal Dolinajec Srnec ešte kryl, no na následnú strelu od modrej v podaní KOLEDU bol už prikrátky, prepadla mu pomedzi betóny.
     
    53:20
    Považská Bystrica dala gól!
    Tak predsa len sme sa dočkali gólu z hosťujúcich hokejok, Je znížené, 1:4. Po prihrávke Zlochu sa presadil LUKÁŠ HRUŠÍK.
     
    45:25
    HC Bratislava dáva gól! To bol gól, radosť pozerať! Domáci tím si vychutnal hosťujúcich hráčov, biliardová akcia na jeden dotyk, na konci ktorej bol MICHEL MIKLÍK a zblízka nemal problém skórovať do poloodkrytej brány. Brankár sa už nestihol presunúť k druhej tyčke. Asistencie si pripisujú Peter Podhradský a Lukáš Mucha.
     
    34:25
    HC Bratislava dáva gól! Čo sa nepodarilo Miklíkovi, podarilo sa PETROVI PODHRADSKÉMU, ktorý zblízka dotlačil puk do siete! Asistovali mu pri tom: Michel Miklík a Jakub Ručkay.
     
    32:04
    HC Bratislava dáva gól! Hostia trestuhodne chybovali v obrane, nevšimli si úplne voľného LUKÁŠA MUCHU, ktorého vysunul Filip Vidovič do samostatného nájazdu a ten neváhal a forhendovou strelou do šibenice strieľa gól na 2:0!
     
    14:21
    HC Bratislava dáva gól! Halou znie pesnička "Bratislavskí chalani", diváci oslavujú a tešia sa z prvého gólu HC Bratislava v prvej lige, ktorý strelil DUŠAN KLUČIAR po prihrávke Nováka. Asistencia: Filip Novák.

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 15. Klučiar (Novák), 33. Mucha (Vidovič), 35. Podhradský (Miklík, Ručkay), 46. Miklík (Podhradský, Mucha) – 54. Hrušík (Zlocha), 55. Koleda (Dolinajec)


    iClinic Bratislava Capitals: Srnec – Obšut, Podhradský, Vidovič, Kuzmín, Valjent, Ficel, Roth, Guoth – Miklík, Gron, Ručkay – Klučiar, Novák, Mucha – Brodek, Šalka, Danišovský – Horský, Mlynčár, Krajč
    HK 95 Považská Bystrica: Dzubina – Niník, Koleda, Leško, Dvořák, Palovič, Bajaník, Solar, Majerčík – Valášek, Schroner, Dolinajec – Cíger, Zlocha, Hrušík – Blaško, Jurášek, Brveník – Švantner, Kožúrik, Rodionov

    Rozhodčí: Valachovič – Vyšný, Návratek

    Diváci: 1301
    bahis siteleri