Tisková konference SK Slavia Praha před zápasem EL (kon.) | Tisková konference FC Fastav Zlín před zápasem EL (kon.)
konec
Tisková konference SK Slavia Praha před zápasem Evropské ligy

Středa 13.09.2017, 12:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. Já se s vámi pro tuto chvíli loučím a zítra u přímého přenosu ze zápasu mezi Slavií a Tel Avivem se budu těšit na počtenou! (12:16:15)
     
    Jaromír Zmrhal o derby: "Derby je pro nás samozřejmě velký zápas a budeme se snažit uspět. Teď na to ale nemyslíme, máme před sebou první duel v základní skupině EL, takže řešíme jen a pouze jej. Na derby bude dost času na přípravu po zítřku."
     
    Jaroslav Šilhavý o cílech: "Myslím, že favoritem skupiny je Villareal a my se budeme pokoušet rvát o druhou postupovou příčku, tu považujeme jako cíl pro letošní pohárovou sezónu. Na druhou stranu bych neřekl, že je na nás vyvíjen nějaký tlak, žádný nůž na krku nemáme."

    Jaromír Zmrhal: "Přesně tak. Ta skupina je hodně vyrovnaná a velmi důležitý bude už ten zítřejší duel, případný úspěch by nám hodně zvedl sebevědomí."
     
    Jaromír Zmrhal o EL: "Já i kluci jsme si přáli postoupit do LM, bohužel to nevyšlo, i tak jsem ale samozřejmě moc rád, že jsme Slavii dokázali vrátit do pohárů a budeme dělat vše pro to, abychom uhráli co nejlepší výsledky."
     
    Jaroslav Šilhavý o rozdělení sil: "Mezi zápasem EL a derby máme jenom dva dny, což je nezvyk. Jsem moc rád, že máme široký kádr a zátěž rozdělíme mezi více hráčů, jak to bude konkrétně, to se teprve uvidí."
     
    Jaroslav Šilhavý o receptu na soupeře: "Musíme taktéž vycházet z organizované hry. Věřím, že přijde plný stadion a my si dokážeme vytvořit podobné množství šancí jako v minulých pohárových duelech, musíme je ale dokázat proměnit, to je stěžejní"

    Jaromír Zmrhal: "Myslím, že trenér všechno řekl a já musím souhlasit. Víme, že šance si umíme vytvořit, teď je ještě proměnit."
     
    Jaroslav Šilhavý o Maccabi Tel Aviv: "Zkušený a silný evropský tým. Trochu bych ho přirovnal k Nikósii. Hrají rychle a bojovně. V předchozích kolech evropské kvalifikace ukázali, že zápasy doma i venku dokáží uhrát skvělou organizovanou hrou. Zároveň mají šikovné hráče směrem kupředu, ať už po stranách nebo ve středu pole. Určitě nás nečeká nic jednoduchého."
     
    Jaroslav Šilhavý o marodce: "K dispozici máme celý kádr kromě Dušana Šventa a Dannyho, tím pádem nemohu vyloučit, že by mohl Deli nastoupit v základní sestavě."
     
    Jaroslav Šilhavý o aktuálním týdnu: "Jednoduché to není, hrajeme dva těžké zápasy v jednom týdnu. Důležitý je dobrý vstup do EL, ale taktéž zvládnout o víkendu derby. Myslím si ale, že kádr máme široký a věřím, že to zvládneme."
     
    Na dotazy novinářů dnes budou odpovídat trenér Slavie Jaroslav Šilhavý a záložník sešívaných Jaromír Zmrhal.
     
    Dobrý den z tiskového centra v pražském Edenu. Novináři jsou již na místě, aktéři tiskové konference zatím nikoliv, zdá se tedy, že se začátek o pár minut posune.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Adam Kolář

    ocianews.com