Havlíčkův Brod – Liberec 2:5 (kon.) | Letňany – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | Jihlava – Č. Budějovice 6:3 (kon.)
PZ Kladno – HC Litvínov 3:17 (kon.) | Warriors Brno – Vítkovice 2:4 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 2:5 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 5:6 (po pr.) | Technika Brno – Přerov 0:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Žďár n/S 7:6 (po pr.)
Třemošná – Chomutov 2:9 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 1:6 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 1:3 (kon.)
Poruba – Havířov 0:9 (kon.) | Zlín – Třinec 4:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (0:2, 0:2, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 14.09.2017, 15:00 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    57:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí nesložili zbraně a jsou za to odměněni druhou vstřelenou brankou! Od Filipa Pártla putoval kotouč k úplně volnému JOSEFU DÁŇOVI, jenž se v předbrankovém prostoru zachoval jako správný střelec a trefil se přesně k tyčce! Asistence: Filip Pártl.
     
    57:20
    Jan Cikhart krásně prošel kolem brodských obránců a zblízka střílel střílel bekhendem, ale jeho sólo vychytal brankář Král!
     
    55:50
    Lukáš Nezbeda po nahrávce Williama Praye střílel z bezprostřední blízkosti, ale jeho ránu skvěle zmařil gólman Král svými betony!
     
    54:01
    Jeden z domácích hráčů se ocitl úplně sám před gólmanem Čajanem, ale zblízka ho ani na dva pokusy nedokázal překonat! Brankář Tygrů se opět předvedl v dobrém světle!
     
    52:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři bleskově odpověděli a vzali si zpět čtyřbrankový náskok, když se jim povedlo dobře sehrát přesilovku! JAN CIKHART se nadechl na pravém křídle k hezké individuální akci, protáhl se až k bráně a z úhlu se trefil pod rukou brankáře Krále přesně k protější tyčce bekhendem! Bez asistence.
     
    51:00
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (P. Vacík – 2 min., krosček).
     
    50:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Konečně, domácí se nakonec přeci jen dočkali při přesilové hře první branky! David Matula vypálil od modré čáry, brankář Čajan, zřejmě i kvůli tomu, že puk špatně viděl, vyrazil jeho střelu betony před sebe, kam dojel jako první MAREK KOPIC a z přesné dorážky trefil odkrytou bránu! Asistence: David Matula, Josef Vyvial.
     
    49:27
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Hampl – 2 min., podražení).
     
    45:41
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Rauš – 2 min., podražení).
     
    42:59
    Marek Kopic se proháčkoval přes obránce až před bránu a pokusil se o ekvilibristické zakončení, když pálil tak, že si hůl strčil pod nohu. Gólman Čajan i se štěstím jeho střelu zmařil!
     
    38:37
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Pray – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    31:09
    Domácí teď sevřeli soupeře do pevného objetí a byli blízko snížení! Josef Dáňa dvakrát zkoušel procpat puk zblízka k přední tyčce, ale bez úspěchu!
     
    30:31
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jiruš – 2 min., hrubost).
     
    28:38
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Prýl – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:21
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kovář – 2 min., hrubost).
     
    24:45
    Tak to je obrovská škoda pro havlíčkobrodské barvy! Při tlaku v útočném pásmu vypálil od modré čáry Dominik Vacík a jeho dělovka orazítkovala levou Čajanovu tyčku!
     
    22:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Než se stihli domácí po třetím úderu soupeře rozkoukat, tak obdrželi další branku! Před brodským brankovištěm panoval obrovský zmatek, brankář Král ještě rány Vojtěcha Strnada a Lukáše Nezbedy dokázal zlikvidovat, ale na dorážku VOJTĚCHA JIRUŠE do odkryté brány už neměl žádnou šanci! Asistence: Lukáš Nezbeda, Vojtěch Strnad.
     
    21:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je velká nepříjemnost pro Havlíčkův Brod, který i přes dobrý nástup do druhé třetiny inkasuje a má už třígólové manko! ADAM STARÝ zachytil vyhozený puk od Bruslařů na útočné modré čáře, zamíchal sním na holi, sjel si do kruhu a zápěstní střelou zřejmě ještě odrazem o výstroj gólmana Krále skóroval! Bez asistence.
     
    15:49
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jansa – 2 min., podražení).
     
    14:08
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Fiala – 2 min., podražení).
     
    12:48
    Tomáš Kollert dostal nabito na okraj kruhů a jeho tvrdou ránu zmařil fantastickým zákrokem lapačkou brankář Král, jenž vytěsnil kotouč těsně před sebe a domácí vyhodili!
     
    10:55
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Matula – 2 min., krosček).
     
    05:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je famózní začátek Tygrů, kteří vedou už o dvě branky! Adam Starý vypálil od modré čáry a před brankovištěm se skvěle zorientoval LUKÁŠ NEZBEDA, jehož teč skončila za zády gólmana Krále! Asistence: Adam Starý, Vojtěch Jiruš.
     
    01:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro havlíčkobrodské barvy, Liberec se ujímá rychlého vedení! Tomáš Jakubec předal puk Filipu Jansovi, jenž poslal do samostatného úniku JANA CIKHARTA a ten si poradil na jedničku, když puk procedil zblízka mezi Královy betony! Asistence: Filip Jansa, Tomáš Jakubec.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 51. Kopic (Matula, Vyvial), 58. Dáňa (Pártl) – 2. Cikhart (Jansa, Jakubec), 6. Nezbeda (Starý, Jiruš), 22. Starý, 23. Jiruš (Nezbeda, Strnad), 53. Cikhart


    BK Havlíčkův Brod: Král (Vácha) – Kerber, D. Vacík "C", Matula, Řehout, Horáček, Zych, Trupl – Klofáč, Vyvial, M. Kopic "A", Fiala, Prýl, P. Vacík, Rauš, Pártl, Dáňa, Dymák
    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Franc) – Kovář, Hampl "C", Šedivý, Starý, Böhm, Kollert, Hladík – Strnad, Jiruš, Nezbeda, Jakubec, Jansa, Cikhart, Rossmy, Pray, Gajda, Vodlan

    Rozhodčí: Michal Antonín – Tomáš Měkýš, Marcel Mikoviny
    thejrc.org