Třinec – Vítkovice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 0:4 (kon.)
Chomutov – Jihlava 4:3 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Liberec 3:0 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
4:3 (0:0, 2:1, 1:2 - 1:0)
HC Dukla Jihlava
Pátek 15.09.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a zase někdy u Tipsport extraligy napočtěnou! (20:02:26)
     
    Utkání je u konce. Piráti nakonec utkání otočili a v prodloužení se radují ze dvou bodů. O těch rozhodl Jakub Sklenář, kterému se povedlo parádně tečovat nabídku Vladimíra Růžičky. Dnes se ovšem body dělily spravedlivě.

    Střely na branku: 24:22
     
    Nejlepší hráči utkání: Marek Tomica – Lukáš Žálčík (JIH)
     
    Konec zápasu.
    64:04 Jakub SKLENÁŘ - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    64:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je hotovo! Josef Skořepa v dobré šanci trefil rameno Laca a přišla tak odpověď, jak už to v tomto formátu prodloužení bývá. Vladimír Růžička si najel do pásma a našel hokejku JAKUBA SKLENÁŘE, který puk parádně ztečoval nad padajícího Voldena. Asistence: Vladimír Růžička a Jaroslav Mrázek.
     
    63:15
    V dobré šanci také Jakub Suchánek, tomu se ale v tváří tvář brankáři Lacovi nepovedlo trefit branku. Mířil do pravé šibenice, branku ale nakonec přestřelil.
     
    62:32
    Michal Vondrka se dostal do zakončení. Voldenovi kotouč vypadl a Koblasa měl před sebou prázdnou branku, puk ale trestuhodně netrefil!
     
    62:08
    Hodně rychle se do útočného pásma dostal Nicolai Bryhnisveen, jež se dostal až do blízkosti chomutovské branky a zakončoval. Zařízení nakonec přestřelil.
     
    61:33
    Na druhé straně nebezpečný Petr Šidlík, který zakončoval z pravého kruhu. Ján Laco puk viděl a dokázal jej vyrazit vedle branky Pirátů.
     
    61:03
    Juraj Valach dostal parádní přihrávku mezi kruhy, odkud zakončoval do poloodkryté klece. Tu ale nakonec netrefil, puk skončil těsně nad břevnem.
     
    60:34
    Piráti se dostali do útoku, ale nic nevymysleli. Následně se tak kotouče ujmula Dukla, která s pukem jde do útočného pásma.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je za námi třetí třetina, která skončila výhrou Dukly 2:1. Hosté nejdříve srovnali po teči Radka Hubáčka a následně otočili zásluhou Filipa Semana. Piráti následně srovnali po samostatném nájezdu, který proměnil Vladimír Růžička. Jde se tak do prodloužení!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:54
    Dukla byla pod menším tlakem, a tak raději poslala kotouč za branku Jána Laca. Píská se icing a vhazovat se bude po levici brankáře Voldena.
     
    58:24
    Akce domácích byla zakončena střeleckým pokusem od modré čáry. Brett Flemming bránící hráče před sebou ovšem neprostřelil. Puk následně skončil ve středu ledové plochy.
    57:44 Vladimír RŮŽIČKA - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    VLADIMÍR RŮŽIČKA to provedl opravdu parádně a je vyrovnáno! Chomutovský útočník si najel po pravé straně k levé hodně pomalým tempem, aby následně svižně zakončil nad beton Larse Voldena.
     
    57:44
    Vladimír Růžička ujížděl sám na Voldena a byl faulován Nicolaisem Bryhnisveenem. Uvidíme tak trestné střílení Pirátů!
    56:47 Filip SEMAN - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    56:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je tu fantastický obrat Dukly! Do úniku se dostal Tomáš Čachotský, jenž zblízka zakončoval. Laco puk vyrazil před sebe, kde jej ze vzduchu poslal do branky FILIP SEMAN! Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    56:34
    A přes obranu Dukly cesta nevede. Piráti tak jen nahazují, nyní z toho byl dokonce icing, a tak se bude vhazovat před Jánem Lacem.
     
    56:18
    Jihlavští mají jediný úkol, a to nějak udržet současný výsledek. Hosté vyhazují za branku a ani se nepokoušejí nějak zaútočit.
     
    55:46
    Nahození hostujícího celku ze střední třetiny skončilo za brankou Laca. Rozhodčí vše posoudili jako icing, a tak se bude vhazovat před Voldenem.
     
    55:01
    Piráti se pokoušeli projít do útoku, ale přihrávka dopředu zachytil Filip Seman a bekhendem jen nahodil za branku Jána Laca.
     
    53:53
    Před branku se prodíral Brett Flemming, kterému byl ovšem na poslední chvíli vystřelen puk do středu hrací plochy. Piráti tak musejí z této pozice.
     
    53:02
    Opět je to ovšem taková plácaná. Hosté napadají a pokouší se něco vymyslet, Piráti se zase chtějí vrátit do jednobrankového vedení.
     
    52:04
    Hraje se tedy od znova! Piráti kombinují na vlastní polovině a vymýšlejí nějakou akci, která by je mohla vrátit do utkání.
    51:05 Petr ŠIDLÍK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nakonec se ovšem Dukla v dlouhé přesilovce prosadila a vyrovnává na 2:2! Nahození Petra Šidlíka od modré čáry skončila s přispěním teče RADKA HUBÁČKA za zády Jána Laca! Asistence: Petr Šidlík a Tomáš Čachotský.
     
    50:34
    Dukla se prokličkovala do pásma a již se chystala zakončovat. Odpískán byl ovšem ofsajd, ve kterém se objevili. Pokračovat se bude vhazováním.
     
    50:01
    Jakub Suchánek našel přihrávkou před branku naprosto volného Lukáše Žálčíka, jež puk tečoval. Hokejku ovšem špatně nastavil a kotouč skončil vysoko nad brankou v ochranné síti.
     
    49:22
    Pirát následně poslali kotouč do hlediště, vše ale bylo s tečí. Pokračovat se tak bude vhazováním po pravici Jána Laca, který drží domácí celek.
     
    48:37
    Tomáš Čachotský našel na pravém kruhu Filipa Semana, jenž měl na hokejce vyrovnávací trefu. Nakonec ale napálil jen tyčku branky Jána Laca!
     
    47:28
    Juraji Valachovi se povedlo i přes menší sekyru vyhodit kotouč podél mantinelu do střední třetiny. Odtud tedy musejí zaútočit hokejisté Jihlavy.
     
    47:10
    Další přesilová hra pro Duklu. Jakub Sklenář zahrával vysokou holí a inkasuje čtyřminutový trest. Jihlava má tak velkou šanci na vyrovnání stavu.
     
    46:41
    Ivan Huml unikal podél pravého mantinelu a přenechával kotouč Michalu Vondrkovi. Ten se dostával k puku, ale hned byl obsazen bránícími hráči Jihlavy.
     
    45:25
    Domácí hokejisté se pokouší uklidnit hru, a tak vidíme jejich kombinační hru za brankou. Uvidíme, zda se jim následně povede něco vymyslet.
     
    44:35
    Povedeným zákrokem se nyní zaskvěl Ján Laco. Střelu Davida Kajínka od modré čáry viděl a lapačkou puk chytil, čímž si vysloužil potlesk tribun.
     
    44:23
    Domácí v plném počtu.
     
    43:41
    Piráti se opět osvobodili. Puk vyhodili od své branky až do rukavice Larse Voldena. Ten hned rozehrál a celek z Vysočiny se žene do útočného pásma.
     
    43:22
    Na přední tyč zakončoval obránce Jakub Suchánek a střela propadla Lacovi a puk jen těsně skončil vedle branky chomutovského brankáře.
     
    42:37
    Piráti unikali v oslabení. Vladimír Růžička posunul kotouč na levou stranu, kde byl Jakub Sklenář. Tomu se ale nepovedlo trefit branku, střela to byla ovšem nadějná.
     
    42:23
    Dukla si zahraje přesilovou hru. Ivan Huml dohrál hostujícího hráče u mantinelu a inkasuje dvě minuty za krosček.
     
    41:49
    Tomáš Slovák nyní chytře vybojoval pásmo. Střela ze střední třetiny byla Voldenem vyražena od ochranné sítě, a tak se bude vhazovat před zraky severského brankáře.
     
    40:39
    Tvrdou ránu Juraje Valacha odnesl obětavý padající hráč, kterému se povedlo bombu slovenského obránce zablokovat. Skvělá práce Filipa Semana.
     
    40:25
    Následně se Dukla hnala do útoku. Místo zakončení ovšem přišla přihrávka až za branku Laca, kterou nikdo nezachytil. Pokračovat se bude vhazováním před Voldenem.
     
    40:08
    Ivan Huml se hned dostal do útoku a povedlo se mu vystřelit na branku. Skákavý kotouč ale Volden viděl a vyrazil jej před sebe, tam se jej ujal bránící hráč Dukly.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:12.
     
    Druhá třetina již nabídla branky. Skóre otevřel šťastnou střelou od modré čáry Jaroslav Mrázek, kterého pár minut na to napodobil parádní tečí Marek Tomica. Na současných 2:1 pro Piráty upravil jihlavský Lukáš Žálčík, který využil přesilovou hru po chybě domácí obrany.

    Střely na branku: 16:8
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    V posledních sekundách se svádí souboj o kotouč za brankou Larse Voldena. Ve druhé části hry se toho nejspíše moc už nestane.
     
    38:52
    Od pravého mantinelu se pokoušel prosadit po přejetí modré čáry Nicolas Hlava. Jeho tvrdou ránu ovšem skvěle vyrazil připravený Lars Volden.
     
    Dnešní utkání sleduje 4 358 diváků.
     
    38:13
    Snad natřikrát se pokoušel v brankovišti prosadit Jakub Sklenář. Ani jeden pokus zblízka ale neskončil za zády pozorného norského brankáře!
     
    37:05
    Hraje se v hodně klidném tempu, na ledě se téměř nic neděje. Piráti jsou chvilku u puku, poté zase hosté. Vidíme hodně nepřesností a nepodařených akcí.
     
    35:56
    Domácí celek kombinuje za brankou a promýšlí, jakou akci směrem dopředu vymyslí. Uvidíme, jak to nakonec dopadne.
     
    35:10
    Pirátům se povedlo dostat puk zpoza branky do středu hřiště, kde se ale Jihlava dostala do ofsajdového postavení. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    34:21
    Po přihrávce Sklenáře to od pravého mantinelu zkoušel Brett Flemming. Jeho pokus byl ovšem ztečovaný a v brance nakonec neskončil.
     
    33:29
    Domácí v plném počtu.
     
    33:07
    Následně dostával kotouč skrz celé brankoviště Richard Diviš. Ten byl ve slušné střelecké pozici, skákavou gumu se mu ovšem nepovedlo zpracovat.
     
    32:10
    Druhá přesilovka se zatím hostům moc nedaří. Piráti vysoko presují a Jihlavě se nedaří dostat se do nějaké kloudné kombinační hry.
     
    31:29
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Juraj Valach – 2 min., hákování).
    31:29 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí nyní nevyhodili jasný puk, a tak se k němu dostal LUKÁŠ ŽÁLČÍK. Ten byl před brankou faulován, ale i tak se mu povedlo zblízka překonat Jána Laca. Dukla tak dramatizuje a je opět o co hrát! Asistence: David Kajínek.
     
    31:05
    Dukla se může vrátit do utkání. Dávid Skokan fauloval za brankou projíždějícího hráče Dukly a odsedí si tak svůj první dnešní trest.
    30:21 Marek TOMICA - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je tu druhá branka utkání! Mário Grman od pravého mantinelu zakončoval vedle, a tak se kotouč od hrazení dostal až na modrou čáru. Ivan Huml zde střílenou přihrávkou našel volného MARKA TOMICU, jež před brankou ukázkově tečoval do šibenice branky Larse Voldena! Asistence: Ivan Huml a Mário Grman.
     
    29:24
    Dukla stále drží útočné pásmo a pokouší se něco vymyslet. Domácí hráči ovšem rychle presují a nikam svého soupeře nepouštějí.
     
    28:18
    Jakub Sklenář se hned poté prokličkoval až před Voldena, aby zakončoval do pravého horního růžku. Lars Volden ale skvěle zasáhl, výborný zákrok!
     
    28:11
    Po chybě Petra Šidlíka dostával kotouč do útoku Michal Vondrka, jenž se pokoušel puk dostihnout, ale nakonec na něj nedosáhl.
     
    27:05
    Při snažení domácích zakončoval od modré čáry obránce Alex Rašner. Toho pokus ale Volden viděl a betonem puk dokázal vytěsnit mimo tři tyče.
     
    26:21
    Na druhé straně to od levého mantinelu zkoušel Michal Poletín. Ten svým tvrdým pokusem na zadní tyčku trefil jen beton připraveného Larse Voldena.
     
    26:01
    Po střele od modré čáry, kterou tečoval Lukáš Anděl, se za Jánem Lacem rozezvučela tyč! Puk ale do branky nakonec nezapadl, skončil jen v rohu kluziště.
     
    25:55
    Nyní Piráti útočili podél pravého mantinelu, ale přihrávka nebyla zachycena. Rozhodčí tak přerušili hru odpískáním zakázaného uvolnění.
     
    25:22
    Hra pokračovala snahou Marka Tomici od levého mantinelu. Lars Volden jeho slabší střelu ovšem viděl a svým zákrokem přerušil hru.
     
    25:08
    Následně se do útoku dostával Ivan Huml, jež prostupoval mezi dvěma bránícími hráči. Zkušený útočník se ale nakonec do zakončení nedostal.
    24:45 Jaroslav MRÁZEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejdříve střílel vedle branky od pravého kruhu Petr Koblasa. Puk se ovšem dostal na modrou čáru, odkud nahazoval JAROSLAV MRÁZEK. Pokus chomutovského obránce nakonec šťastně skončil až za zády Larse Voldena! Asistence: Petr Koblasa a Juraj Valach.
     
    24:19
    Následně Piráti opět vyhodili na zakázané uvolnění. Zatím sledujeme hodně bídné utkání, které nenabízí žádné šance. Uvidíme, zda se to zlepší.
     
    24:06
    Jakub Sklenář následně hledal přihrávkou dopředu Dávida Skokana. Ten se ovšem ke kotouči nedostal a následně byl odpískán icing.
     
    23:18
    Na druhé straně se Ivan Huml zbavil obránce a zakončoval. Svým pokusem ovšem trefil jen dobře bránícího hráče před sebou. Pokračuje se útok hostů.
     
    23:07
    Jakub Suchánek se dostal k prvnímu střeleckému pokusu Dukly od modré čáry ve druhé třetině. Plachtící kotouč ale nakonec skončil v rukavici Laca.
     
    22:23
    Opět se hraje v podobném tempu a moc se nepřerušuje. Stále ovšem čeká na první velkou šanci utkání a také logicky na první gól.
     
    21:11
    Hned po skončení přesilovky ještě střílel Jaroslav Mrázek. Jeho dělovka ovšem skončila jen na betonech připraveného Larse Voldena.
     
    21:10
    Hosté v plném počtu.
     
    20:23
    Brett Flemming dostal přihrávku na modrou čáru a zakončoval. Jeho slabší střela byla ovšem hokejkou Voldena vyražena nad branku Dukly.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina utkání mezi Jihlavou a Chomutovem, která branky nenabídla. Ani moc šancí k vidění nebylo, zatím je to hodně bojovné utkání. Největší šanci měl asi Michal Poletín, který dostal puk před branku, ale zakončit se mu nepovedlo.

    Střely na branku: 3:3
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    V úplném závěru první třetiny se dostal do útoku exchomutovský Petr Šidlík, který z levého kruhu zakončoval. Svým pokusem ale trefil jen prsa připraveného Laca.
     
    19:31
    Tomáš Slovák si následně vzal puk na modré čáře, objel branku a zakončoval. Nakonec ale trefil jen rameno připraveného Larse Voldena.
     
    19:09
    David Kajínek následně fauloval a síly na ledě se vyrovnají. Hostující obránce je potrestán za nedovolené bránění.
    Jan Mandát, odchovanec jihlavské Dukly, sleduje v kabině New Jersey Devils utkání Chomutova s Jihlavou.

     
    19:05
    Následně se Jihlavští dostali do ofsajdové pozice, a tak je hra v poslední minutě první třetiny vykázaná do středního pásma.
     
    18:40
    Puk na pravé křídlo dostával Josef Skořepa, jež měl před sebou volný prostor. V luxusní pozici se mu ovšem puk nepovedlo ideálně trefit.
     
    18:05
    Nebezpečně to zkoušel pro domácí Radoslav Macík, jenž střílel od levého mantinelu přes obránce. Brankáře Laca ovšem nedokázal nějak překvapit.
     
    17:12
    Postupování Dukly nyní zastavil Michal Vondrka, jenž se pokoušel uniknout do protiútoku. Neměl ovšem potřebnou rychlost, a tak mu byl kotouč odebrán.
     
    16:38
    Pirátům se hned po vhazování povedlo vyhodit až za branku Larse Voldena. Jihlava tak musí začít přesilovkou kombinaci od své branky.
     
    16:33
    Přesilovka začne až po úpravě ledu. Za brankou Larse Voldena se musí odstranit nějaká krev, která tam po zákroku Růžičky zůstala.
     
    16:33
    Vladimír Růžička ztratil kotouč a následně nešťastně zahrál vysokou hokejkou. Jihlavská Dukla si tak zahraje druhou početní výhodu, která bude čtyřminutová.
     
    15:43
    První pořádný vzruch před brankou Larse Voldena. Ivan Huml nahrával do brankoviště, kde byl Michal Poletín. Tomu se ale norského brankáře zblízka překonat nepovedlo!
     
    15:02
    Michal Vondrka se dostal ke kotouči za brankou a bekhendem jej dával do brankoviště. Tam ale nikdo v modrém nebyl, Piráti ovšem nadále kombinují.
     
    13:57
    Dvakrát se pokoušeli překvapit Tomáš Slovák a Ondřej Dlapa. Ani jeden z nich ovšem branku netrefil, pokračovat se tak bude útokem Jihlavy.
     
    13:40
    Dukla vybojovala ve střední třetině kotouč a dostávala se do útoku. Tam jim byl ale písknut ofsajd, pokračovat se bude vhazováním ve střední třetině.
     
    13:25
    Rychlost nabral ve střední třetině Jakub Lauko, který těsně před modrou čárou zakončoval. Jeho svižný pokus skončil v lapačce Larse Voldena, jež hru přerušil.
     
    12:31
    Nějakou dobu se již hraje bez přerušení, ani jeden celek není moc aktivní a spíše vidíme nepřesnosti. Jihlava nyní vyhodila a málem z toho byl icing.
     
    11:37
    Po nahození Dlapy na branku se pokoušel dostat k puku Jakub Sklenář, kterému se ale z otočky nepovedlo skákavý kotouč zasáhnout.
     
    10:35
    Začala druhá polovina první třetiny a stále čekáme na nějakou první větší šanci. Zatím nesledujeme úplně atraktivní utkání, oba celky hrají opatrně.
     
    09:41
    Hosté v plném počtu.
     
    09:21
    Následně zakončoval Brett Flemming, který přihrával na zadní tyčku. Místo toho ale trefil jen kalhoty Michala Poletína, jenž byl u branky.
     
    08:44
    Piráti kombinovali, ale kotouč ztratili. Valachovi se nepovedlo udržet modrou čáru a Josef Skořepa dokázal vyhodit kotouč až do obranné třetiny domácích.
     
    08:01
    K prvnímu střeleckému pokusu v přesilovce se dostal Juraj Valach. Lars Volden ovšem tuto střelu i přes clonění Dávida Skokana dokázal chytit.
     
    07:45
    Dukla hned po vhazování poslala kotouč mimo ledovou plochu a Piráti chtěli dvojnásobnou výhodu. Ta se ale nakonec nepíská a vhazovat se bude ve středu hřiště.
     
    07:41
    Domácí unikali a Jakub Sklenář dostával kotouč do odkryté branky. Tam ale přišel háček od Richarda Diviše, který inkasuje dvouminutový trest.
     
    07:11
    Piráti se dostali do pásma a u levého mantinelu bojovali. Ale nyní se jim nepovedlo zakončit. Nahození Jaroslava Mrázka od levého mantinelu bylo ztečována.
     
    06:18
    Michal Vondrka protečoval nastřelený kotouč až za branku Larse Voldena a sudí utkání odpískal icing. Pokračovat se tak bude vhazováním před brankou Pirátů.
     
    06:02
    Dlouho se bojovalo o puk a nic se nedělo. Radoslav Macík vše ukončil střeleckým, spíše takovým nahazovaným pokusem. Ján Laco hru přerušil a pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    04:46
    Dukle se sice nic nepovedlo vymyslet a následně se dostali do ofsajdového postavení. Pokračovat se tak bude vhazováním ve středním pásmu.
     
    04:30
    Hru nyní přerušil Ján Laco, který raději ukryl nahození ze střední třetiny ve své lapačce. Pokračovat se bude vhazováním právě před jeho brankou.
     
    03:44
    Domácí v plném počtu.
     
    03:24
    Jakub Sklenář následně vyvezl kotouč a podržel čas pro chomutovské Piráty. Ti aktivně napadali a vypadá to, že první oslabení v tomto utkání přežijí.
     
    02:49
    Ale ani druhý pokus nevyšel. Ivan Huml zachytil kotouč na modré čáře a bekhendem jej poslal opět za branku nové akvizice Dukly Jihlava.
     
    02:24
    Následně Piráti vyhodili kotouč až za branku Larse Voldena a jdou střídat. Dukla musí začít od své branky.
     
    01:50
    Jan Zdráhal hned posílal puk směrem na branku od modré čáry. Snaha po ledě ale neskončila v brance, puk nakonec skončil jen vedle tyčky Jána Laca.
     
    01:44
    Aktivita Dukly je ukončena odpískaným faulem domácích. Petr Koblasa míří na trestnou hlavici, v obranném pásmu hákoval jednoho z hostů.
     
    00:49
    Piráti se v útočném pásmu sice snažili, ale k nějaké střele či zakončení se nedostali. Jihlava se ujmula kotouče a pokračuje do útoku ona.
     
    00:05
    Domácí hokejisté vyhráli úvodní vhazování a hned kombinují na vlastní polovině. Následně se budou chtít dostat s pukem až do útočného pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou na ledové ploše a utkání čtvrtého kola zanedlouho začne. Sledujte náš onlajn!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Koblasa, V. Růžička, Sklenář – Poletín, Skokan, Chlouba – Lauko, Šťovíček, Hlava.

    HC Dukla Jihlava: Volden (Škarek) – E. de la Rose, Suchánek, Šidlík, Bryhnisveen, J. Zdráhal, Kajínek, Ulrych – Macík, J. Skořepa, Jiránek – Čachotský, F. Seman, Rys – Žálčík, Hlinka, Anděl – Diviš, R. Hubáček, Váňa.

    Rozhodčí: Hejduk, Petružálek – Flégl, Polonyi..
     
    HC DUKLA JIHLAVA

    Nováček soutěže neprožívá nejlepší start, přesto se celku z Vysočiny povedlo posbírat nějaké body. V prvním kole Dukla vybojovala dva body díky výhře nad Mladou Boleslaví v prodloužení. Následovalo utkání na Spartě, kde Jihlava dokonce vedla, nakonec ale padla 3:4. Naposledy doma prohrála 0:2 s Třincem. Zatím nejproduktivnějším hráčem je Tomáš Jiránek, který se dvakrát střelecky prosadil.

    Poslední zápasy Dukly
    Jihlava 0:2 Třinec
    Sparta 4:3 Jihlava
    Jihlava 4:3p. Mladá Boleslav
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovskému celku se zatím daří. Po domácí výhře 4:2 nad Olomoucí v prvním kole přidali Piráti i dvě venkovní tříbodové výhry. V neděli si poradili 2:1 s Mladou Boleslaví a v úterý přetlačili 4:1 Pardubice. Nejproduktivnějším hráčem severočeského celku je opět Michal Vondrka, který během tří kol posbíral celkem šest bodů. Oporou v brance je Ján Laco, jenž vévodí všem brankářským statistikám Tipsport extraligy.

    Poslední výsledky Pirátů
    Pardubice 1:4 Chomutov
    Mladá Boleslav 1:2 Chomutov
    Chomutov 4:2 Olomouc
    Preview na utkání z pirátského pohledu
     
    Krásný den všem fanouškům extraligového hokeje! Nejvyšší soutěž se po třech dnech opět rozehraje, v 17:30 přivítá aktuální lídr z Chomutova nováčka soutěže, jihlavskou Duklu! Povede se Pirátům zvítězit počtvrté za sebou anebo první tři body ukořistí Dukla? Sledujte náš přenos!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 25. Mrázek (Koblasa, Valach), 31. Tomica (Huml, Grman), 58. V. Růžička (TS), 65. Sklenář (V. Růžička, Mrázek) – 32. Žálčík (Kajínek), 52. R. Hubáček (Šidlík, Čachotský), 57. F. Seman (Čachotský)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Koblasa, V. Růžička, Sklenář – Poletín, Skokan, Chlouba – Lauko, Šťovíček, Hlava.
    HC Dukla Jihlava: Volden (Škarek) – E. de la Rose, Suchánek, Šidlík, Bryhnisveen, J. Zdráhal, Kajínek, Ulrych – Macík, J. Skořepa, Jiránek – Čachotský, F. Seman, Rys – Žálčík, Hlinka, Anděl – Diviš, R. Hubáček, Váňa.

    Rozhodčí: Hejduk, Petružálek – Flégl, Polonyi.

    Diváci: 4 358
    ocianews.com