Třinec – Vítkovice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 0:4 (kon.)
Chomutov – Jihlava 4:3 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Liberec 3:0 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
4:3 (0:0, 2:1, 1:2 - 1:0)
HC Dukla Jihlava
Pátek 15.09.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:04 Jakub SKLENÁŘ - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    64:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je hotovo! Josef Skořepa v dobré šanci trefil rameno Laca a přišla tak odpověď, jak už to v tomto formátu prodloužení bývá. Vladimír Růžička si najel do pásma a našel hokejku JAKUBA SKLENÁŘE, který puk parádně ztečoval nad padajícího Voldena. Asistence: Vladimír Růžička a Jaroslav Mrázek.
     
    62:32
    Michal Vondrka se dostal do zakončení. Voldenovi kotouč vypadl a Koblasa měl před sebou prázdnou branku, puk ale trestuhodně netrefil!
    57:44 Vladimír RŮŽIČKA - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    VLADIMÍR RŮŽIČKA to provedl opravdu parádně a je vyrovnáno! Chomutovský útočník si najel po pravé straně k levé hodně pomalým tempem, aby následně svižně zakončil nad beton Larse Voldena.
     
    57:44
    Vladimír Růžička ujížděl sám na Voldena a byl faulován Nicolaisem Bryhnisveenem. Uvidíme tak trestné střílení Pirátů!
    56:47 Filip SEMAN - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    56:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je tu fantastický obrat Dukly! Do úniku se dostal Tomáš Čachotský, jenž zblízka zakončoval. Laco puk vyrazil před sebe, kde jej ze vzduchu poslal do branky FILIP SEMAN! Asistence: Tomáš Čachotský.
    51:05 Petr ŠIDLÍK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nakonec se ovšem Dukla v dlouhé přesilovce prosadila a vyrovnává na 2:2! Nahození Petra Šidlíka od modré čáry skončila s přispěním teče RADKA HUBÁČKA za zády Jána Laca! Asistence: Petr Šidlík a Tomáš Čachotský.
     
    48:37
    Tomáš Čachotský našel na pravém kruhu Filipa Semana, jenž měl na hokejce vyrovnávací trefu. Nakonec ale napálil jen tyčku branky Jána Laca!
     
    47:10
    Další přesilová hra pro Duklu. Jakub Sklenář zahrával vysokou holí a inkasuje čtyřminutový trest. Jihlava má tak velkou šanci na vyrovnání stavu.
     
    42:23
    Dukla si zahraje přesilovou hru. Ivan Huml dohrál hostujícího hráče u mantinelu a inkasuje dvě minuty za krosček.
     
    38:13
    Snad natřikrát se pokoušel v brankovišti prosadit Jakub Sklenář. Ani jeden pokus zblízka ale neskončil za zády pozorného norského brankáře!
     
    31:29
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Juraj Valach – 2 min., hákování).
    31:29 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí nyní nevyhodili jasný puk, a tak se k němu dostal LUKÁŠ ŽÁLČÍK. Ten byl před brankou faulován, ale i tak se mu povedlo zblízka překonat Jána Laca. Dukla tak dramatizuje a je opět o co hrát! Asistence: David Kajínek.
     
    31:05
    Dukla se může vrátit do utkání. Dávid Skokan fauloval za brankou projíždějícího hráče Dukly a odsedí si tak svůj první dnešní trest.
    30:21 Marek TOMICA - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je tu druhá branka utkání! Mário Grman od pravého mantinelu zakončoval vedle, a tak se kotouč od hrazení dostal až na modrou čáru. Ivan Huml zde střílenou přihrávkou našel volného MARKA TOMICU, jež před brankou ukázkově tečoval do šibenice branky Larse Voldena! Asistence: Ivan Huml a Mário Grman.
     
    28:18
    Jakub Sklenář se hned poté prokličkoval až před Voldena, aby zakončoval do pravého horního růžku. Lars Volden ale skvěle zasáhl, výborný zákrok!
     
    26:01
    Po střele od modré čáry, kterou tečoval Lukáš Anděl, se za Jánem Lacem rozezvučela tyč! Puk ale do branky nakonec nezapadl, skončil jen v rohu kluziště.
    24:45 Jaroslav MRÁZEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejdříve střílel vedle branky od pravého kruhu Petr Koblasa. Puk se ovšem dostal na modrou čáru, odkud nahazoval JAROSLAV MRÁZEK. Pokus chomutovského obránce nakonec šťastně skončil až za zády Larse Voldena! Asistence: Petr Koblasa a Juraj Valach.
     
    19:09
    David Kajínek následně fauloval a síly na ledě se vyrovnají. Hostující obránce je potrestán za nedovolené bránění.
     
    16:33
    Vladimír Růžička ztratil kotouč a následně nešťastně zahrál vysokou hokejkou. Jihlavská Dukla si tak zahraje druhou početní výhodu, která bude čtyřminutová.
     
    15:43
    První pořádný vzruch před brankou Larse Voldena. Ivan Huml nahrával do brankoviště, kde byl Michal Poletín. Tomu se ale norského brankáře zblízka překonat nepovedlo!
     
    07:41
    Domácí unikali a Jakub Sklenář dostával kotouč do odkryté branky. Tam ale přišel háček od Richarda Diviše, který inkasuje dvouminutový trest.
     
    01:44
    Aktivita Dukly je ukončena odpískaným faulem domácích. Petr Koblasa míří na trestnou hlavici, v obranném pásmu hákoval jednoho z hostů.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 25. Mrázek (Koblasa, Valach), 31. Tomica (Huml, Grman), 58. V. Růžička (TS), 65. Sklenář (V. Růžička, Mrázek) – 32. Žálčík (Kajínek), 52. R. Hubáček (Šidlík, Čachotský), 57. F. Seman (Čachotský)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Koblasa, V. Růžička, Sklenář – Poletín, Skokan, Chlouba – Lauko, Šťovíček, Hlava.
    HC Dukla Jihlava: Volden (Škarek) – E. de la Rose, Suchánek, Šidlík, Bryhnisveen, J. Zdráhal, Kajínek, Ulrych – Macík, J. Skořepa, Jiránek – Čachotský, F. Seman, Rys – Žálčík, Hlinka, Anděl – Diviš, R. Hubáček, Váňa.

    Rozhodčí: Hejduk, Petružálek – Flégl, Polonyi.

    Diváci: 4 358
    ocianews.com