Třinec – Vítkovice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 0:4 (kon.)
Chomutov – Jihlava 4:3 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Liberec 3:0 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
4:3 (0:0, 2:1, 1:2 - 1:0)
HC Dukla Jihlava
Pátek 15.09.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a zase někdy u Tipsport extraligy napočtěnou! (20:02:26)
     
    Utkání je u konce. Piráti nakonec utkání otočili a v prodloužení se radují ze dvou bodů. O těch rozhodl Jakub Sklenář, kterému se povedlo parádně tečovat nabídku Vladimíra Růžičky. Dnes se ovšem body dělily spravedlivě.

    Střely na branku: 24:22
     
    Nejlepší hráči utkání: Marek Tomica – Lukáš Žálčík (JIH)
     
    Konec zápasu.
    64:04 Jakub SKLENÁŘ - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    64:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je hotovo! Josef Skořepa v dobré šanci trefil rameno Laca a přišla tak odpověď, jak už to v tomto formátu prodloužení bývá. Vladimír Růžička si najel do pásma a našel hokejku JAKUBA SKLENÁŘE, který puk parádně ztečoval nad padajícího Voldena. Asistence: Vladimír Růžička a Jaroslav Mrázek.
     
    63:15
    V dobré šanci také Jakub Suchánek, tomu se ale v tváří tvář brankáři Lacovi nepovedlo trefit branku. Mířil do pravé šibenice, branku ale nakonec přestřelil.
     
    62:32
    Michal Vondrka se dostal do zakončení. Voldenovi kotouč vypadl a Koblasa měl před sebou prázdnou branku, puk ale trestuhodně netrefil!
     
    62:08
    Hodně rychle se do útočného pásma dostal Nicolai Bryhnisveen, jež se dostal až do blízkosti chomutovské branky a zakončoval. Zařízení nakonec přestřelil.
     
    61:33
    Na druhé straně nebezpečný Petr Šidlík, který zakončoval z pravého kruhu. Ján Laco puk viděl a dokázal jej vyrazit vedle branky Pirátů.
     
    61:03
    Juraj Valach dostal parádní přihrávku mezi kruhy, odkud zakončoval do poloodkryté klece. Tu ale nakonec netrefil, puk skončil těsně nad břevnem.
     
    60:34
    Piráti se dostali do útoku, ale nic nevymysleli. Následně se tak kotouče ujmula Dukla, která s pukem jde do útočného pásma.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je za námi třetí třetina, která skončila výhrou Dukly 2:1. Hosté nejdříve srovnali po teči Radka Hubáčka a následně otočili zásluhou Filipa Semana. Piráti následně srovnali po samostatném nájezdu, který proměnil Vladimír Růžička. Jde se tak do prodloužení!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:54
    Dukla byla pod menším tlakem, a tak raději poslala kotouč za branku Jána Laca. Píská se icing a vhazovat se bude po levici brankáře Voldena.
     
    58:24
    Akce domácích byla zakončena střeleckým pokusem od modré čáry. Brett Flemming bránící hráče před sebou ovšem neprostřelil. Puk následně skončil ve středu ledové plochy.
    57:44 Vladimír RŮŽIČKA - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 25. Mrázek (Koblasa, Valach), 31. Tomica (Huml, Grman), 58. V. Růžička (TS), 65. Sklenář (V. Růžička, Mrázek) – 32. Žálčík (Kajínek), 52. R. Hubáček (Šidlík, Čachotský), 57. F. Seman (Čachotský)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Koblasa, V. Růžička, Sklenář – Poletín, Skokan, Chlouba – Lauko, Šťovíček, Hlava.
    HC Dukla Jihlava: Volden (Škarek) – E. de la Rose, Suchánek, Šidlík, Bryhnisveen, J. Zdráhal, Kajínek, Ulrych – Macík, J. Skořepa, Jiránek – Čachotský, F. Seman, Rys – Žálčík, Hlinka, Anděl – Diviš, R. Hubáček, Váňa.

    Rozhodčí: Hejduk, Petružálek – Flégl, Polonyi.

    Diváci: 4 358
    thejrc.org