Třinec – Vítkovice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 0:4 (kon.)
Chomutov – Jihlava 4:3 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Liberec 3:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 15.09.2017, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 4. kolo
Partner:
    30:11 David KVĚTOŇ - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se přeci jen radují, Vítkovice využívají klasickou početní výhodu! DAVID KVĚTOŇ se rozjel u levého hrazení, natlačil se do brankoviště a střelou pod horní tyč překonal brankáře Hrubce! Asistence: Ondřej Roman, Marek Hrbas.
    23:24 Tomáš MARCINKO - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a TOMÁŠ MARCINKO kompletuje hattrick, neboť mu byla přiznána teč u druhé branky Ocelářů! Kotouč se znovu dostal od Rotha na střílejícího Erika Hrňu, Marcinko tentokráte z předbrankového prostoru dorážel Bartošákem vyražený kotouč! Asistence: Erik Hrňa, Vladimír Roth.
     
    20:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dravecký se sice stihl vrátit na led, Ostravané však svou první střelou na branku snižují ztrátu na rozdíl jediné branky! Jank zastavil pokus Ivana Baranky, kotouč se ale odrazil k RADOSLAVU TYBOROVI, který jej poslal za Hrubcova záda! Asistence: Ivan Baranka.
    14:07 Tomáš MARCINKO - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají dvojnásobnou početní výhodu! Hráči s drakem na hrudi rozjeli kombinaci na ose Martin Růžička – Vladimír Roth – Erik Hrňa, poslední jmenovaný pálil z voleje. Před Bartošákem kotouč šikovně tečoval TOMÁŠ MARCINKO, hostující brankář byl bezmocný! Asistence: Erik Hrňa, Vladimír Roth.
    07:02 Tomáš MARCINKO - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři korunují svůj tlak úvodní brankou utkání! Martin Růžička si v rohu kluziště poradil s dvojicí protihráčů, natlačil se s kotoučem do brankoviště, Bartošáka ale nepřekonal. Na správném místě ale číhal také TOMÁŠ MARCINKO, který dorazil kotouč za záda hostujícího brankáře! Asistence: Martin Růžička, Daniel Rákos.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 8. Marcinko (Martin Růžička, Rákos), 15. Marcinko (Hrňa, Roth), 24. Marcinko (Hrňa, Roth) – 21. Tybor (Baranka), 31. D. Květoň (O. Roman, Hrbas)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Adámek, Jank, Roth, M. Doudera, D. Musil – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (C) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Dravecký, Marosz, Irgl – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Baranka, Hrbas, Klok, Sloboda (A), Výtisk (A), Trška, Puzič – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Olesz (C), Lev, P. Zdráhal – Kucsera, Kolouch, Dej – Kurovský, Š. Stránský, Szturc.

    Rozhodčí: Robin Šír, Daniel Pražák – Rudolf Tošenovjan, Lukáš Rampír
    thejrc.org