Třinec – Interobal Plzeň 2:4 (kon.) | Gamaspol Jeseník – Svarog Teplice 1:3 (kon.) | Vysoké Mýto – Olympik Mělník 5:1 (kon.)
Sparta – Slavia 5:3 (kon.) | Litoměřice – Česká Lípa 3:3 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
3:3 (1:1)
FC Démoni Česká Lípa
Pátek 15.09.2017, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:45
    Hrdý rozvlnil pouze boční stranu hostující sítě.
     
    37:13
    Hrdý se dostal do veliké šance, ale zakončením nastřelil u tyče číhajícího Zapletala!
     
    36:20
    Litoměřice znovu zkouší štěstí v pěti hráčích v poli.
     
    32:05
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí při hráčském přečíslení přeci jen skórují. VAGNAO se z ostrého úhlu sice snažil o přihrávku, míč ale prošel Kirovovi mezi nohama za jeho záda. Pro všechny přítomné ale bylo překvapením, že míč dostal takovou faleš, že se stočil do brány. Asistence: Graciano.
     
    30:24
    Zapletal nenápadnou akcí dostal míč až na útočnou polovinu. Jeho zakončení skončilo na tyči, aniž by Kirov na tuto střelu jakkoli zareagoval. Domácí dnes nemají potřebné štěstí.
     
    26:52
    Akci 3 na 1 zakončoval Graciano, ale své zakončení nasměřoval pouze do boční sítě!
     
    24:07
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřičtí ale velmi rychle odpovídají. Po kolotoči na útočné polovině se pořádnou ranou prezentoval MICHAL KOVÁCS, po jehož zakončení se Kirov pouze ohlédl. Míč však končí v síti soupeře. Asistence: Graciano.
     
    23:39
    Démoni právě vstřelili branku!
    Démoni měli po akumulovaném faulu k dispozici další volný kop, který i tentokrát zakončil ONDŘEJ HAVRDA na vzdálenější tyč. Mareš si na míč ani nesáhl. Bez asistence.
     
    23:29
    Matoušek se dokázal obtočit kolem svých strážců, ale tváří v tvář Kirovovi neuspěl. Brankář hostů dokázal proti jeho zakončení vytrčit ruku.
     
    21:52
    Démoni právě vstřelili branku!
    A hosté navíc proměňují nabídnutý volný kop. ONDŘEJ HAVRDA byl exekutorem volného kopu, který nasměřoval střelou pod nohy Mareše. Domácí brankář si na míč sáhl, ale dostatečně ho zachytit nedokázal. Bez asistence.
     
    21:51
    Vagnao (GRD) musel zasáhnout, aby protihráči nemohli do rychlého protiútoku, za což inkasoval žlutou kartu.
     
    17:40
    Svou rychlost využil Vagnao na levé straně, díky čemuž předběhl svého strážce. Jeho následnou střelu vykopával jeden z bránících hráčů asi 3 metry před brankovou čárou.
     
    14:34
    Kovács se hnal společně s Kubelkou osamocen na bránu Démonů. Místo přihrávky na zcela volného Kubelku ale první jmenovaný zvolil raději střelu, se kterou si Kirov bez problémů poradil.
     
    10:34
    Tak tohle byla šance jako hrom! Kirov vyrazil střelu Vagnaa přímo před bránu na zcela volného Zapletala. Tomu chvíli trvalo, než si nasměřoval míč na střelu, díky čemuž se dokázal Kirov vrátit včas do brány a míč ještě vyrazit mimo tři tyče!
     
    10:07
    Démoni právě vstřelili branku!
    S velkým štěstím se povedlo tečovat STANISLAVU BEJDOVI střílenou přihrávku Havrdy. Míč se překulil přes tělo Mareše do sítě domácích. Asistence: Ondřej Havrda.
     
    09:52
    Matheus (GRD) musel zatáhnout za záchranou brzdu a zezadu skluzem poslat k zemi protihráče. Česká Lípa má k dispozici volný kop z nebezpečné pozice.
     
    08:27
    Zapletal se po otočce kolem své osy dostal až do brankoviště před vyběhnuvšího Kirova. Brankář Démonů si s kličkou Zapletala poradil na výbornou.
     
    02:24
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Rychlý kontr domácích je úspěšný. Po narážečce Kovácse se do míče opřel nejlepší střelec Litoměřic, RADEK HRDÝ, který nedal zakončením na vzdálenější tyč brankáři šanci na zásah. Asistence: Michal Kovács.

    Josef Cestr

    Branky: 3. Hrdý (Kovács), 25. Kovács (Graciano), 33. Vagnao (Graciano) – 11. Bejda (Havrda), 22. Havrda, 24. Havrda

    Karty:   10. Matheus (GRD), 22. Vagnao (GRD)


    Gardenline Litoměřice: Mareš (24. Vavrek) – Matheus, Zapletal, Hrdý, Totó, Kovács (C), Kubelka, Vagnao, Krok, Macháček, Tichý, Graciano.
    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Sochůrek) – Bejda (C), Bažant, Žampa, Švec, Havrda, Fichtner, Rott, Havlásek, Bialek, Kotek.

    Rozhodčí: Kresta, Šmíd.
    Delegát: Švagr
    thejrc.org