Mladá Boleslav – Letňany 1:2 (1:3 po s.n.) | Kladno – HC Litvínov 5:4 (po pr.) | Salzburg – Kometa Brno 7:1 (kon.)
Vítkovice – Třinec 8:1 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 2:0 (kon.) | Slavia – Liberec 5:4 (2:1 po s.n.)
Pardubice – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Havířov – Vsetín 3:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Slavia Praha
5:4 (2:3, 1:1, 1:0 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 15.09.2017, 18:00Extraliga staršího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slavia Praha.
    Autorem vítězné branky je VLADISLAV HOUŠKA.
     
    59:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Obrovský závar převedli sešívaní, kdy všech deset hráčů bylo tři metry kolem branky! Všichni slávisté se několikrát snažili prostřelit Zajíčka, povedlo se to až MILANU ANTOŠOVI! Asistence: Damien Hradil.
     
    32:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že z nadějné situace nebude nic, opak je ale pravdou! Brožovi sice nevyšla kličku, kotouč se však odrazil k DAMIENU HRADILOVI, který překvapivou ranou prostřelil Zajíčka! Asistence: Jaroslav Brož a Martin Petrák.
     
    22:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vaniš neudržel puk za vlastní brankou, a tak Hájek našel Maťátka, který ještě prodloužil na volného DOMINIKA ŠELIGU, který z první nasměroval kotouč za bezmocného Málka! Asistence: Martin Maťátko a Matěj Hájek.
     
    19:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se těsně před koncem třetiny vrací do vedení! Šeliga vybojoval puk v rohu kluziště a v pravý čas ho předložil MATĚJI HÁJKOVI, který z první našel mezírku mezi Málkovými betony! Asistence: Dominik Šeliga.
     
    13:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je znovu srovnáno! Sešívaní dvakrát vyhodili puk na zakázané uvolnění, čehož hosté využili! Střelu Hada od modré čáry tečoval těsně před Málkem JAKUB RYCHLOVSKÝ! Asistence: Petr Had a Jan Kotyza.
     
    07:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté bleskově využívají přesilovou hru, a otáží tak průběh utkání! Po sérii přesných přihrávek našel Holý připraveného JANA ŠTIBINGRA, jehož rána z první skončila až v síti! Asistence: Ondřej Holý.
     
    06:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po delší době se to červenobílým podařilo a hned je z toho srovnání! Hradil přesným pasem našel JAROSLAVA BROŽE, který měl na pravé straně trochu prostoru, kterého využil k tomu, aby vypálil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Damien Hradil a David Kižlin.
     
    03:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Slávistická obrana úplně zapomněla na JANA ŽEMBU, který si nikým nehlídaný udělal kličku a v klidu zasunul kotouč za bezmocného Málka! Asistence: Jakub Rychlovský a Petr Had.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 6. Brož (Hradil, Kižlin), 8. Štibingr (Holý), 33. Hradil (Brož, Petrák), 60. Antoš (Hradil), rozh. náj. Houška – 4. Žemba (Rychlovský, Had), 14. Rychlovský (Had, Kotyza), 20. Hájek (Šeliga), 23. Šeliga (Maťátko, Hájek)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Brož (SLA)
    0:1   Adamec (LIB)
    2. série:
    1:1   Štibingr (SLA)
    1:1   Rychlovský (LIB)
    3. série:
    1:1   Hradil (SLA)
    1:1   Kotyza (LIB)
    4. série:
    1:1   Holý (SLA)
    1:1   Křepelka (LIB)
    5. série:
    2:1   Houška (SLA)
    2:1   Hájek (LIB)


    HC Slavia Praha: Málek (Pánek) – Fiala, Mareček, Štibingr, Zderadička, Macek, Antoš, Holý, Srdínko – Brož, Kižlin, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Turek, Vaniš, Janča, Houška, Petrák
    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Čajan) – Adamec, Šuráň, Bieniek, Nikolič, Žůrek, Škorec, Had, Ira – Rychlovský, Maťátko, Liška, Drábek, Křepelka, Vomáčka, Hájek, Kotyza, Žemba, Šafařovský, Šeliga

    Rozhodčí: Šindel – Jelínek, Pešek
    thejrc.org