Ostrava – Panthers 6:5 (po pr.) | Olomouc – Ne 4:14 (kon.) | Židenice – Vítkovice 1:8 (kon.)
Královské Vinohrady – Bohemians 1:8 (kon.) | Chodov – Jičín 12:2 (kon.)
konec
FBS Olomouc
4:14 (1:4, 0:1, 3:9)
Ne
Pátek 15.09.2017, 18:30 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • Extraliga žen • 1. kolo
     
    Olomoucké ženy se nedokázaly v prvním zápase sezóny popasovat s úřadujícími mistryněmi Ivanti Tigers, čímž si zapisují konečnou prohru o deset branek. Pražanky ukázaly, že dokáží i nové sezóně hrát svůj standard. Ode mě je to z Olomouce pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (20:57:35)
     
    Střely na branku: Olomouc – 25, Tigers – 47
     
    Hráčky utkání: Petra Mandátová (Olomouc) – Tereza Hanzlíková (Tigers)
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Hráčky obou mančaftů už spíše než hru sledují světelnou tabuli, závěrečný hvizd už se kvapem blíží.
     
    58:33
    Publikum Hanačky ještě tlačí k dalšímu snížení aktuálního manka, ani tentokrát se však nedokáží Pražankám vyrovnat v základních herních činnostích.
     
    57:11
    Tigers právě vstřelili branku!
    Pražanky jsou k nezastavení. Další zásah totiž přidává IVETA HYRŠLOVÁ, která se dokázala prosadit z malého brankoviště. Asistence: Lucie Košturiáková.
     
    56:25
    Ani tentokrát se nepovedlo prosadit Hanačkám v kombinaci, Olomouci prozatím schází hlavně odvážnost v útočných akcích.
     
    55:12
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tigers jsou dnes prostě v ráži. Po kompletním rozebrání obrany se dostala k další gólovce LUCIE KOŠTURIÁKOVÁ, jejíž pokus už neměl moc dalekou cestu do sítě. Franková byla bezmocná. Asistence: Martina Čapková.
     
    54:18
    Ivanti nadále presuje, koučka Štéglová má opravdu kvalitní tým, z čehož může celý tým Tigers profitovat v podobě ofenzivní úspěšnosti ve většině akcí.
     
    53:28
    Olomouc je i přes aktuální skóre dost namotivovaná, proti Pražankám se pokouší o chytrou hru. Sráží jí však časté laciné chyby, které se nedaří dostat pod kontrolu. I proto na tabuli svítí aktuální skóre.
     
    52:52
    Tigers právě vstřelili branku!
    Domácí ovšem dostávají další ránu. TEREZA HANZLÍKOVÁ si bez problémů prošla až do střelecké pozice, odkud se už tahem mohla prosadit přesně do šibenice. Hráčka Tigers si tak zapisuje hattrick! Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    52:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí mají přece jen šanci na snížení. Po přesilovkové kombinaci se z vrcholu rozehrávky prosadila TEREZA TOMANOVÁ. Asistence: Karolína Šablaturová.
     
    52:01
    Tigers si ještě zahrají minimálně jedno oslabení, Barbora Zabavská (HRB) si jde sednout za úmyslnné hraní rukou.
     
    51:18
    Kouč Dadej si logicky vybírá svůj oddechový čas pro domácí.
     
    51:18
    Tigers právě vstřelil branku!
    Olomouc znovu propadla. Psychická nepohoda prostě dělá své. V jasné šanci se tak TEREZA HANZLÍKOVÁ střelou do šibenice zapisuje podruhé do seznamu střelkyň. Asistence: Lucie Košturiaková.
     
    51:01
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Obrana domácích opravdu nestíhá. Po rychlém přečíslení se dostala ke střelbě z osy hřiště LUCIE PILÍKOVÁ, která už Frankovou dokázala propálit bez viditelných problémů. Asistence: Nikola Hermannová.
     
    50:40
    Tigers právě vstřelili branku!
    Olomouc znovu inkasuje. Po hezké a chytré přihrávce Suré zpoza brány se totiž mezi střelkyně zapisuje i ADÉLA POLÍVKOVÁ, která nachytala Frankovou při přesunu. Asistence: Dagmar Surá.
     
    49:13
    Franková je znovu excelentní! Tentokrát se ukázaly její reflexy při pumelici Čapkové, následně se navíc Olomouc dostala do přečíslení. To však Fleischmannová tváří tvář Červové neproměnila, když její střelu vytáhla rukavicí mimo tři tyče.

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 18. Oháňková (Mandátová), 46. Pařízková (Lichnová), 47. Mikulová (Mandátová), 53. Tomanová (Šablaturová) – 7. Šulanová (Steinbachová), 7. Košturiáková (L. Pilíková), 9. Billá (L. Pilíková), 14. Košturiáková (Hanzlíková), 36. Billá (L. Pilíková), 41. Hanzlíková (Hyršlová), 44. Zabavská (Košturiáková), 45. Billá (Surá), 51. Polívková (Surá), 52. L. Pilíková (Hermannová), 52. Hanzlíková (Košturiáková), 53. Hanzlíková (Hyršlová), 56. Košturiáková (Čapková), 58. Hyršlová (Košturiáková)


    FBS Olomouc: Franková (Králová) – Sedláková, Podroužková, Mikulová, Mandátová – Pavlíková, Oháňková, Pařízková (C) – Suchánková, Horáčková, Bouchalová – Lichnová, Rozenbergová, Tomanová – Fleischmannová, Kylarová, Šablaturová.
    Ne: Červová (Christiánová) – Hermannová, Billá, Šulanová, Machková – L. Pilíková, Hyršlová, Steinbachová – Surá, Kubišová, Košturiáková (C) – Čapková, Polívková, Hanzlíková – Machačová, Zabavská.

    Rozhodčí: Roman Sladký, Radek Vybíhal
    thejrc.org