Ostrava – Panthers 6:5 (po pr.) | Olomouc – Ne 4:14 (kon.) | Židenice – Vítkovice 1:8 (kon.)
Královské Vinohrady – Bohemians 1:8 (kon.) | Chodov – Jičín 12:2 (kon.)
po prodl.
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
6:5 (1:1, 2:1, 2:3 - 1:0)
Panthers Praha
Pátek 15.09.2017, 18:00 • ČPP Aréna Ostrava • Extraliga žen • 1. kolo
     
    60:17
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Je dobojováno! Bleskovou souhru sester Hudákových zakončila PAULÍNA HUDÁKOVÁ, která tak svému týmu vystřelila dva body. Asistence: Kristína Hudáková.
     
    56:30
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Po jubilejní desáté brance utkání je stav opět vyrovnaný. Při přečíslení dvě na jednu vzala VERONIKA ZITTOVÁ zodpovědnost na sebe a udělala dobře, protože zkompletovala hattrick! Asistence: Ivana Miklíková.
     
    55:54
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Dva slepené góly překlopily pomyslné misky vah na stranu FBC. Šťastnou střelkyní je KRISTÍNA HUDÁKOVÁ, ta se usmívá od ucha k uchu. Asistence: Eliška Jurečková.
     
    55:35
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nejen vyrovnání, ale také hattrick je na světě! Jeho majitelkou se stala MARKÉTA VRLÍKOVÁ, která si u levé tyče počkala na chytrou kolmici Káčové. Asistence: Veronika Káčová.
     
    42:15
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Nečekaný zvrat! Po oku lahodící samostatné akci VERONIKA ZITTOVÁ svým druhým gólem v utkání posunula pražský celek do vedení. Tomu je vstup do třetí části jako hrom! Asistence: Eliška Kučerová.
     
    41:38
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Ve Slezsku je vyrovnáno! Lochmannová oslovila před bránou číhající ANEŽKU SLANOU a ta rozjásala sebe i své spoluhráčky. Asistence: Kristýna Lochmannová.
     
    39:02
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    No vida, hostující tým se vrátil zpátky do zápasu. Po hrubé chybě Paulíny Hudákové se do samostatného úniku dostala IVANA LAMKOVÁ a tváří v tvář Liškové neselhala. Bez asistence.
     
    25:11
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí tým odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou tref. Rybičková nahrála z druhé vlny nabíhající MARKÉTĚ VRLÍKOVÉ a proti její ráně zblízka se brankářka nestačila včas přesunout. Úspěšná střelkyně má zaděláno na hattrick! Asistence: Veronika Rybičková.
     
    20:28
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravské hráčky vstoupily do druhé části úspěšně a berou si vedení zpět. Překvapivou střelu Jurečkové z otočky vyrazila gólmanka před sebe a na pohotově dorážející MARKÉTU VRLÍKOVOU už nestačila. Asistence: Eliška Jurečková.
     
    19:41
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    A ejhle, rychlá protiakce hostujících hráček znamená vyrovnávací gól! Hubáčková dlouhou přihrávkou našla VERONIKU ZITTOVOU a ta umístila míček neomylně k pravé konstrukci brány. Asistence: Tereza Hubáčková.
     
    09:49
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Favorit zápasu se po necelých deseti minutách hry dostává do vedení, když přihrávku Režnarové přetavila v gól KATEŘINA ŠROMOTOVÁ. Asistence: Markéta Režnarová.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 10. Šromotová (Režnarová), 21. Vrlíková (Jurečková), 26. Vrlíková (Rybičková), 56. Vrlíková (Káčová), 56. K. Hudáková (Jurečková), 61. P. Hudáková (K. Hudáková) – 20. Zittová (Hubáčková), 40. Lamková, 42. Slaná (Lochmannová), 43. Zittová (Kučerová), 57. Zittová (Miklíková)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Lišková (Dupčáková, Tomšová) – Vavrečková, Rybičková, Kotzurová, Jurečková, Kajfoszová, Grossová, Zuzaníková – Vrlíková, Šuranyiová, Nela Škopková – Káčová, Režnarová, K. Hudáková – Šromotová, P. Hudáková, Greiplová.
    Panthers Praha: Horňáková (Dresslerová) – Vranová, Klvaňová, Kučerová, Šusterová, Pitterlingová – Raková, Škvorová, Lamková – Slaná, Hubáčková, Jelínková – Zittová, Miklíková, Lochmannová.

    Rozhodčí: Patrik Mik a Martin Petřík
    thejrc.org