Salzburg – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:3 (kon.) | Sparta – Slavia 4:5 (po pr.)
Pardubice – Havlíčkův Brod 9:3 (kon.) | Třinec – Havířov 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 3:4 (po pr.)
Olomouc – Warriors Brno 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 5:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Zlín – Vítkovice 4:3 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 16.09.2017, 12:30 • SD ARÉNA • Extraliga staršího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    56:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    O vítězi dnešního utkání je nejspíše rozhodnuto! Hosté využívají přesilovou hru a zvyšují na 3:1! OTAKAR ŠIK se dostal ke střele z pravého kruhu a svým přesně mířeným pokusem pod horní tyčku rozvlnil síť za Richardem Běhulou. Asistene: David Novotný.
     
    25:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jediné branky! Procházka našel skvělou přihrávkou z levého kruhu na hranici brankoviště volného KRYŠTOFA OUŘADU, a ten se do odkryté klece nemýlil. Asistence: Radek Procházka a Tadeáš Vícha.
     
    07:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté vedou už 2:0! Tak to byl krásný gól! Patrik Šťastný zavezl kotouč do útočného pásma. Následně si s ním sjel za branku a krásnou zadovkou našel úplně volného DANIELA ČERNÉHO, který se už do poloodkryté klece nemýlil. Richard Běhula nedokázal na tuto skvělou přihrávku vůbec zareagovat. Asistence: Patrik Šťastný.
     
    03:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Daniel Černý vyslal na branku střelu od modré, kterou ještě před Běhulou šikovně tečoval DAVID NOVOTNÝ a kotouč tak po jeho teči skončil mezi Běhulovými betony! Ten proti této tečované střele neměl šanci zasáhnout. Asistence: Daniel Černý a Daniel Zavřel.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 26. Ouřada (Procházka, Vícha) – 4. Novotný (Dan. Černý, Zavřel), 8. Dan. Černý (Šťastný), 57. Šik (Novotný)


    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Vícha, Ferbas, Zeman, Jarý, Viktorin, Procházka, Štochl – Veselý, Dav. Černý, Šafránek, Hofrichter, Prokop, Jaroš (C), Benda, Mežnar, Pech, Ouřada, Brandner
    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (Horák) – Bernáth, Cankov, Zavřel, Kořán, Tureček, Záruba, Novák – Holub (C), Novotný, Dan. Černý, Šťastný, Hudečka, Prošek, Šik, Karbulka, Jiskra, Fečo, Zdeněk

    Rozhodčí: Hucl – Kopáč, Tichý
    thejrc.org