Salzburg – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:3 (kon.) | Sparta – Slavia 4:5 (po pr.)
Pardubice – Havlíčkův Brod 9:3 (kon.) | Třinec – Havířov 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 3:4 (po pr.)
Olomouc – Warriors Brno 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 5:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Zlín – Vítkovice 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Sparta Praha
4:5 (1:1, 2:2, 1:1 - 0:1)
HC Slavia Praha
Sobota 16.09.2017, 13:00 • Tipsport arena • Extraliga staršího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    62:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sparta v ošemetném prodloužení 3 na 3 propadla a slávisté využili únik dvou proti jednomu. Hasil přihrál bekhendem puk najetému JAKUBU ZDERADIČKOVI, který střelou pod břevno nedal gólmanovi šanci. Asistence: Matěj Hasil.
     
    50:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Místo toho je ale znovu vyrovnáno! Hosté zapomněli na kruzích na PATRIKA PRYMULU, který po přihrávce z rohu kluziště neváhal a příklepem poslal z první puk pod rukou gólmana do sítě. Asistence: David Vitouch.
     
    45:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    MATĚJ HASIL prokázal postřeh na brankovišti, když bleskově doklepl vyražený puk a Slavia znovu převážila ručičky vah na svoji stranu! Asistence: Vladislav Houška.
     
    37:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Akce jak přes kopírák na druhé straně vede k vyrovnání! Tentokrát se rozjel JEVGENIJ PIKA, poradil si hned se dvěma bránícími slávisty a také našel místo u tyčky gólmana Pánka. Bez asistence.
     
    35:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    A právě toho teď využil JAROSLAV BROŽ, který nabral rychlost a na pravém křídle vyslal zápěstím střelu, která zapadla k tyči bezmocného Mičána. Slavia opět vede! Bez asistence.
     
    30:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je opět vyrovnáno, Sparta odpověděla na zvyšující se aktivitu hostů přesným zásahem. MATĚJ FLÍDR se, byť pod tlakem obránce, prosadil až ke střele a z levé strany propálil Pánka. Jiří Obadal a Miroslav Dani.
     
    20:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté obrací skóre a dostávají se do vedení. Důraz na brankovišti uplatnil, MAXIM HAVRDA který na několikrát propasíroval svůj pokus za Mičána. Domácí beci svému gólmanovi moc nepomohli. Asistence: Ondřej Holý.
     
    15:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Hosté sehráli výborně přesilovkovou kombinaci, od zadního mantinelu se puk dostal až k VLADISLAVU HOUŠKOVI a ten propálil Mičána. Asistence: Jaroslav Brož a Damien Hradil.
     
    08:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se z nenápadné akce dostává do vedení! Domácí si dojeli puk odražený od zadního mantinelu, kde jej bleskurychle uklidil za Pánka VOJTĚCH KROPÁČEK. Bez asistence.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 9. Kropáček, 31. Flídr (Obadal, Dani), 38. Pika, 51. Prymula (Vitouch) – 16. Houška (Brož, Hradil), 21. Havrda (Holý), 36. Brož, 46. Hasil (Houška), 63. Zderadička (Hasil)


    HC Sparta Praha: Mičán (Černý) – Bureš, J. Najman, Tůma, Vorobjev, Pika, Klapka, Gajdoš – M. Najman, Prymula, Pšenička, Kasanda, Dani, Obadal, Flídr, Smola, Arnošt, Kropáček, Čech, Vitouch. Trenér: Richard Žemlička.
    HC Slavia Praha: Pánek (Málek) – Fiala, Štibingr, Zderadička, Macek, Antoš, Mareček, Holý, Srdínko – Brož, Kižlin, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Turek, Janča, Houška, Petrák. Trenér: Josef Beránek.

    Rozhodčí: Souček – Nekvapil, Hradil
    thejrc.org