Přerov – HK MD Šumperk 4:1 (kon.) | HC Plzeň – Třemošná 12:2 (kon.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 2:8 (kon.)
Žďár n/S – Jihlava 3:5 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:1 (kon.) | Slavia – PZ Kladno 1:2 (po pr.)
Kladno – Ústí n/L 7:6 (3:0 po s.n.) | Chomutov – K. Vary 5:1 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 8:2 (kon.)
Vítkovice – Zlín 7:2 (kon.) | Vsetín – Poruba 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 6:3 (kon.)
Třinec – Technika Brno 6:1 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 11:1 (kon.) | Kometa Brno – Letňany 0:4 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
12:2 (4:0, 1:1, 7:1)
HC Meteor Třemošná
Sobota 16.09.2017, 11:30 • Malá hala, Plzeň • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    55:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku, JAKUB HAMŠÍK pálil od modré přesně nad lapačku Dědiče, který opouští branku Třemošné. Asistence: Stanislav Vajner, Dominik Soukup.
     
    50:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    VÁCLAV ADAMEC se prezentuje v oslabení hned po buly přesnou střelou k levé tyči, je to už jeho čtvrtá branka! Asistence: Dominik Soukup, Tomáš Pánek.
     
    49:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tu jubilejní desátá branka modrobílých! Přečíslení tři na dva využila Plzně bravurně, VÁCLAV ADAMEC zakončil sám proti Dědičovi po horní tyč a kompletuje hattrick. Asistence: Jan Slanina, Tomáš Hollar.
     
    47:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí dávají další branku! Při hře 4 na 4 dokázal Dědiče propálit z levého kruhu MAXMILIÁN DE SOUSA. Asistence: Jan Slanina, Tomáš Hollar.
     
    44:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned po buly našel Slanina před brankou volného VÁCLAVA ADAMCE, který už jen doklepl kotouč do prázdné branky. Asistence: Jan Slanina, Dominik Soukup.
     
    43:49
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Špatná domluva při střídaní a Meteor dává druhou branku! ADAM STÁREK ujížděl sám na Čecha a překonal ho rychlým bekhendovým blafákem. Asistence: Petr Bláha.
     
    43:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přečíslení dvou na jednoho a už je to o šest branek! Akci vyřešil SEBASTIÁN MALÁT přesnou střelou. Asistence: Tomáš Pánek, David Jiříček.
     
    42:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pěkná akce indiánů a už je to 6:1! Nahození Hamšíka přesně tečoval JAN SLANINA, Dědič byl bez šance. Asistence: Jakub Hamšík, Václav Adamec.
     
    38:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned po návratu Antonyho z trestné se však Plzeň prosazuje! TOMÁŠ HOLLAR si najel před branku a zblízka překonal Dědiče. Asistence: Adam Ženíšek, Tomáš Pánek.
     
    34:16
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Meteor však dokázal snížit! Hosté udrželi kotouč v pásmu a prosadili se, JAKUB ALTRICHTER propálil Čecha přesnou střelou od modré! Asistence: Jiří Beránek, Petr Hauser.
     
    18:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Už je to 4:0! Kuchárik objel hostujícího obránce, předložil kotouč ADAMU ŽENÍŠKOVI. Ten dokázal prostřelit Dědiče, jenž si špatně pohlídal prostor u své pravé tyče. Asistence: Daniel Kuchárik, Maxmilián De Sousa.
     
    15:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku, další střela STANISLAVA VAJNERA už skončila v síti, Dědič měl zakrytý výhled a nedokázal zasáhnout. Asistence: Dominik Soukup, Jakub Hamšík.
     
    09:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni vytěžili z velkého tlaku druhou branku! Rychlá přihrávka Adamce na volného DANIELA KUCHÁRIKA, který už svou druhou šanci využil a přesnou střelou propálil Dědiče. Asistence: Václav Adamec.
     
    03:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni jdou rychle do veden! Střelu Kremláčka ještě dokázal vyrazit Dědič, ale jen před sebe, kde byl neobsazený VÁCLAV ADAMEC, který doklepl kotouč do prázdné branky. Asistence: Vladimír Kremláček, Adam Ženíšek.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 4. Adamec (Kremláček, Ženíšek), 10. Kuchárik (Adamec), 16. Vajner (Soukup, Hamšík), 19. Ženíšek (Kuchárik, Sousa), 39. Hollar (Ženíšek, Pánek), 43. Slanina (Hamšík, Adamec), 44. Malát (Pánek, Jiříček), 45. Adamec (Slanina, Soukup), 48. Sousa (Slanina, Hollar), 50. Adamec (Slanina, Hollar), 51. Adamec (Soukup, Pánek), 56. Hamšík (Vajner, Soukup) – 35. Altrichter (Beránek, Hauser), 44. Stárek (Bláha)


    HC Plzeň 1929: Čech (Prchlík) – Hamšík, Pánek, Jiříček, Kremláček, De Sousa, Vajner, Malák – Slanina, Soukup, Hollar, Marcel, Adamec, Steinbrücker, Malát, Ženíšek, Kuchárik, Kvasnička
    HC Meteor Třemošná: Dědič (56. Mi. Pícl) – Špaček, Ma. Pícl, Šedivý, Jánský, Pechr, Psota, Štaif – Kozlík, Altrichter, Antony, Seidler, Hauser, Holý, Ebenstreit, Beránek, Stárek, Bláha

    Rozhodčí: Velčovský – Jelínek, Hřebík
    thejrc.org