Nymburk – Žďár n/S 0:1 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Trutnov 3:1 (kon.)
SHK Hodonín – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Opava – Kopřivnice 3:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Písek – Tábor 0:6 (kon.) | Bílina – Děčín 2:7 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 5:6 (kon.)
Most – Jablonec n/N 1:5 (kon.) | David Servis – Kolín 4:1 (kon.) | Pelhřimov – Klatovy 6:2 (kon.)
Letňany – Kobra 2:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:4 (1:2, 2:1, 3:1)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Sobota 16.09.2017, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4 000) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dámy a pánové, ode mne je to pro dnešek z Kotliny vše. Hezký zbytek dnešního večera s rodinou či přáteli u zrzavého štěstíčka přeje Richard Wagner. (19:23:01)
     
    Byl to zápas plný zvratů, který nakonec končí radostí na straně domácích. Moravské Budějovice sice dostal v přesilovce znovu do vedení Daniel Kabelka, ale za Bruslaře z dorážky srovnal Jiří Vašíček. O rozhodnutí se postaral Miroslav Třetina, který nejprve po spolupráci s Endálem poslal kotouč pod břevno a následně ještě zpečetil výhru Havlíčkova Brodu ranou do prázdné branky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vybojovali kotouč a vyhodili jej přes střední pásmo. Puk pak vybojovali Kryštof Kulhánek s Tomášem Chlubnou, jenž jej poslal na MIROSLAVA TŘETINU, který trefil prázdnou branku a podtrhuje vítězství Bruslařů! Asistence: Tomáš Chlubna a Kryštof Kulhánek.
     
    59:06
    Střela od modré a tři dorážky Romana Mikeše, které Čeněk Novák vychytal svými betony. Následně ještě pálil Horký do volné klece, ale tam svou holí zachránil situaci Tomáš Semrád!
     
    58:30
    Další dobrá práce na modré čáře a kotouč mířící za odkrytou svatyň Žihadel.
     
    58:10
    Bruslaři se zmocnili puku a vyhazují.
     
    57:50
    Oddechový čas Moravských Budějovic a Jan Brož zůstává na střídačce! Žihadla hrají šest na čtyři!
     
    57:50
    Denis Kusý se prokličkoval na levý kruh, kde byl hákován Janem Milfaitem (HBR), který je vykázán na trestnou lavici. Tohle bude ještě drámo, přátelé.
     
    57:15
    Ladislav Rytnauer se hned po vhazování snažil pálit, ale do jeho zakončení se vrhl David Vala, jenž jej zblokoval a ještě vyvezl touš ven z pásma.
     
    56:46
    Velké emoce na tribunách vzplály po sérii osobních soubojů ve středním pásmu. Vše však bylo v rámci litery pravidel, a tak se oslabování mančaftů nedočkáme.
     
    56:27
    Moravské Budějovice se natlačily k Čeňku Novákovi, ale dobrým obranným zákrokem se nejprve blýskl Ladislav Havlík a poté po střele z kruhu zaúřadoval i domácí muž s maskou.
     
    55:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jestli něco funguje, tak je to spolupráce Lukáše Endála a Miroslava Třetiny! I kdyby na chleba nebylo a Temelín měl letět do povětří, tak tihle dva budou předvádět parádní kombinace. Lukáš Endál zajel do útočného pásma, kde přenechal do tandemu kotouč svému věrnému parťákovi z útočné formace MIROSLAVU TŘETINOVI, který utěšenou ranou pod břevno poslal domácí znovu do náskoku! Asistence: Lukáš Endál a David Vala.
     
    54:43
    Nahozený puk ze strany Žihadel byl sražen k brance, kde Čeněk Novák v klidu pokryl touš a přerušil hru.
     
    54:18
    Hraje se nahoru – dolů. Puk střídá pásma a hokejky jako Bobošíková politické strany. Stejně jako ona, ani kotouč se u nikoho dlouho neohřeje.
     
    53:34
    Petr Kuchta si sjel blíže k brance a svou střelou nadvakrát trefil jen výstroj brankáře Brože. Puk se poté dostal na osu kluziště, kde zakončoval Tomáš Ludvík, ale ani on na brankáře Žihadel nevyzrál.
     
    53:08
    Ladislav Havlík zariskoval a projel kolem čtyři hráčů. Z levého křídla pak zakončil, ale jeho rána zamířila jen kousek nad horní tyč hostující svatyně.
     
    52:40
    Bruslaři jsou na koni a Jan Brož se má co ohánět. Žihadla pod tlakem odpalují kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    51:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští hokejisté znovu vyrovnávají! Bruslaři se nastěhovali do útočné třetiny, kde se na modré čáře odhodlal ke střele Tomáš Semrád, který pouze vyprášil betony Jana Brože. K dorážce se ale dostal JIŘÍ VAŠÍČEK, který už si věděl rady a rozjásal ochozy havlíčkobrodské Kotliny! Asistence: Tomáš Semrád a Miroslav Třetina.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 20. T. Semrád (Pipek, Chlubna), 31. Milfait (Šuhaj, Voříšek), 34. Milfait (Šuhaj, Vašíček), 52. Vašíček (T. Semrád, Třetina), 56. Třetina (Endál, Vala), 60. Třetina (Chlubna, Kulhánek) – 8. Rytnauer (Kusý), 15. Pucher (Horký, Kabelka), 38. Rytnauer (Kusý), 47. Kabelka (Mikeš, Horký)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Balgalvis, Havlík, Kříž, M. Semrád – Přidal, Třetina "C", Endál, Voříšek, Milfait "A", Šuhaj, Kozlík, Szilva, Pipek, Chlubna, Ludvík, Kuchta.
    Trenéři: Václav Adam a Ladislav Fixa.

    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Brož (Čáp) – R. Čermák, Kabelka, Wasserbauer, Sobotka, Pelikán, Kliment, Peroutka – Pucher "C", Mikeš, Rytnauer "A", Matějka, Lupač, Horký, Hačecký, Kusý, Niederhafner, D. Čermák.
    Trenér: Augustin Žák.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Martin Musil, Jiří Roupec

    Diváci: 846
    bahis siteleri