Nymburk – Žďár n/S 0:1 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Trutnov 3:1 (kon.)
SHK Hodonín – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Opava – Kopřivnice 3:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Písek – Tábor 0:6 (kon.) | Bílina – Děčín 2:7 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 5:6 (kon.)
Most – Jablonec n/N 1:5 (kon.) | David Servis – Kolín 4:1 (kon.) | Pelhřimov – Klatovy 6:2 (kon.)
Letňany – Kobra 2:5 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:3 (1:1, 2:1, 2:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 16.09.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté jsou v útoku aktivní a podařilo se jim vstřelit ještě jednu branku! Po pěkné akci se prosadil SAMUEL OLLENDER, když využil Adamovu přihrávku. Asistence: Luboš Adam.
     
    56:57
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jsou to ale domácí hokejisté, kteří se radují ze vstřelené branky! Na levé straně se položil Kadlecovi do střely jeden z hostujících obránců, Jakub Kadlec se ale neukvapil, udělal kličku a před bránou našel PETRA JURČU, který střelu z první usměrnil ke vzdálenější tyči mimo Kůdelův dosah! Asistence: Jakub Kadlec, Michal Romančík.
     
    49:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín využívá přesilovou hru! Dlouhou dobu se nemohli domácí dostat do útočného pásma. Kůdela udělal velkou chybu, kdy při rozehrávce trefil Vaňkovu hůl a MICHAL ROMANČÍK trefil prázdnou klec. Asistence: Vaněk.
     
    33:12
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí přetavili svůj tlak ve třetí branku a berou si zpět vedení! JAKUB KADLEC přebral puk v útočném pásmu a přesnou střelou prostřelil porubského brankáře. Asistence: Erik Hložánek, Jan Sedlák.
     
    30:15
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácímu týmu se sice nepodařilo využít přesilovou hru, nicméně skórují krátce po návratu Puškára na led. Hodonín ještě pokračoval v tlaku a zcela osamocený se před bránou objevil MICHAL KUBA, čehož si všimnul Jakub Peslar a připravil mu parádní přihrávku. Kuba se neukvapil se střelou a ještě šel do bekhendové kličky, na kterou byl Hynek Kůdela krátky. Asistence: Jakub Peslar, Vít Černohous.
     
    20:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    Druhá, téměř totožná akce už hostům vyšla! VLADIMÍR LUKA dostal přihrávku za obranu a přesnou střelou překonává Ondřeje Halodu, čímž otáčí skóre utkání ve prospěch svého týmu. Asistence: Tomáš Káňa, Jan Dresler.
     
    19:54
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba vyrovnává skóre 6 vteřin před koncem první třetiny! Tomáš Káňa vyslal dlouhou přihrávku až do útočného pásma, kam si sjel VLADIMÍR LUKA a tvrdou ránou prostřelil Halodu mezi betony. Asistence: Tomáš Káňa, Jan Dresler.
     
    02:57
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A máme tady první branku utkání! Poruba ztratila ve středním pásmu puk a VÍT ČERNOHOUS ujel všem obráncům. Tváří v tvář Kůdelovi zvolil střelu pod vyrážečku a překonal porubského brankáře. Bez asistence.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 3. Černohous, 31. Kuba (Peslar, Černohous), 34. Kadlec (Hložánek, Sedlák), 50. Romančík (Vaněk), 57. Jurča (Kadlec, Romančík) – 20. Luka (Káňa, Dresler), 21. Luka (Káňa, Dresler), 60. Ollender (Adam)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Štěpanovský) – Miklík, Mojžíš (A), Sedlák, Žabčík, Peslar, Haloda M., Kobylík, Kužílek, Polesný – Jurča, Vaněk, Romančík – Matula, Peš (C), Sajdl (A) – Kadlec, Kuba, Hložánek – Černohous, Venclík

    Trenéři: Stanislav Beťko, Jan Prčík

    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Dresler (A). Slavík, Janota, Kaluža, Popela, Grebenyuk, Puškár, Adam – Ballner, Fojtík, Schwarz – Zdeněk (A), Ollender, Haas – Zachar (C), Káňa, Luka – Gelnar, Chomič

    Trenéři: Tomáš Sršeň, Aleš Flašar

    Rozhodčí: Held – Maloušek, Maťašovský
    thejrc.org