Nymburk – Žďár n/S 0:1 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Trutnov 3:1 (kon.)
SHK Hodonín – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Opava – Kopřivnice 3:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Písek – Tábor 0:6 (kon.) | Bílina – Děčín 2:7 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 5:6 (kon.)
Most – Jablonec n/N 1:5 (kon.) | David Servis – Kolín 4:1 (kon.) | Pelhřimov – Klatovy 6:2 (kon.)
Letňany – Kobra 2:5 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:3 (1:1, 2:1, 2:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 16.09.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. S konstatováním, že Drtiči vyhrávají i třetí zápas s zůstavají stoprocentní se s vámi loučím a přeji hezký zbytek víkendu. Na počtenou! (19:32:53)
     
    Ve třetí třetině stejně jako v té druhé padly tři branky. Za Hodonín se prosadili Michal Romančík a následně Petr Jurča. Na konečných 5:3 upravoval v poslední minutě porubský Samuel Ollender.
    Domácí Hodonín ve šlágru kola porazil ostravskou Porubu

     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté jsou v útoku aktivní a podařilo se jim vstřelit ještě jednu branku! Po pěkné akci se prosadil SAMUEL OLLENDER, když využil Adamovu přihrávku. Asistence: Luboš Adam.
     
    58:29
    Kalužovu střelu tečoval Kužílek, Haloda nemusel vůbec zasahovat.
     
    57:41
    Dreslerovu střelu od modré chytil Ondřej Haloda do lapačky.
     
    56:57
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jsou to ale domácí hokejisté, kteří se radují ze vstřelené branky! Na levé straně se položil Kadlecovi do střely jeden z hostujících obránců, Jakub Kadlec se ale neukvapil, udělal kličku a před bránou našel PETRA JURČU, který střelu z první usměrnil ke vzdálenější tyči mimo Kůdelův dosah! Asistence: Jakub Kadlec, Michal Romančík.
     
    56:35
    Jiří Zdeněk na sebe natáhl obránce a předložil puk Vladimíru Lukovi. Ten se napřáhl a nebezpečnou střelou těsně minul hodonínskou bránu, za Halodou jenom zaduněl mantinel!
     
    55:00
    Hosté přitvrzují v osobních soubojích a soustředí se hlavně na útočnou fázi. Jejich chuť ke vstřelení kontaktní branky je znatelná!
     
    53:37
    I tentokrát byl úspěšnější brankář! Jakub Sajdl se rozhodl pro střelu mezi betony, Hynek Kůdela si mezírku mezi chrániči pohlídal!
     
    53:37
    Do samostatného úniku se dostal Jakub Sajdl a ještě byl faulovaný. Stejně, jak tomu bylo na opačné straně, je nařízeno trestné střílení!
     
    52:35
    Hra se přerušuje pro přihrávku rukou. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    52:01
    Drtiči dvakrát vyhodili přes všechny čáry. Polovina přesilovky je pryč, Poruba začíná znovu od vlastní brány.
     
    51:01
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Venclík – 2 min., držení protihráče).
     
    49:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín využívá přesilovou hru! Dlouhou dobu se nemohli domácí dostat do útočného pásma. Kůdela udělal velkou chybu, kdy při rozehrávce trefil Vaňkovu hůl a MICHAL ROMANČÍK trefil prázdnou klec. Asistence: Vaněk.
     
    48:15
    Po sérii přihrávek si sjel Jan Sedlák do pravého kruhu a když dostal puk, okamžitě pálil. Jeho střela směřovala do středu brány a Kůdela tak bez větších problémů tento pokus chytá.
     
    47:31
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Dresler – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:14
    Nepřesné rozehrávky hostů málem využil Romančík, který se chopil kotouče a z otočky vystřelil. Kůděla se však nenechal zaskočit.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 3. Černohous, 31. Kuba (Peslar, Černohous), 34. Kadlec (Hložánek, Sedlák), 50. Romančík (Vaněk), 57. Jurča (Kadlec, Romančík) – 20. Luka (Káňa, Dresler), 21. Luka (Káňa, Dresler), 60. Ollender (Adam)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Štěpanovský) – Miklík, Mojžíš (A), Sedlák, Žabčík, Peslar, Haloda M., Kobylík, Kužílek, Polesný – Jurča, Vaněk, Romančík – Matula, Peš (C), Sajdl (A) – Kadlec, Kuba, Hložánek – Černohous, Venclík

    Trenéři: Stanislav Beťko, Jan Prčík

    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Dresler (A). Slavík, Janota, Kaluža, Popela, Grebenyuk, Puškár, Adam – Ballner, Fojtík, Schwarz – Zdeněk (A), Ollender, Haas – Zachar (C), Káňa, Luka – Gelnar, Chomič

    Trenéři: Tomáš Sršeň, Aleš Flašar

    Rozhodčí: Held – Maloušek, Maťašovský
    ocianews.com