Slovan Bratislava – Ružomberok 2:1 (kon.) | Michalovce – Senica 2:1 (kon.) | Prešov – Trnava 0:2 (kon.)
Nitra – Podbrezová 1:0 (kon.) | Žilina – Trenčín 5:1 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
0:2 (0:1)
FC Spartak Trnava
sk Sobota 16.09.2017, 19:00 • Futbalový štadion NTC Poprad • Niké liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Aj v druhom polčase sme sledovali vyrovnané stretnutie, domácim sa však nepodarilo nijak výrazne sa v útoku presadiť a v druhom polčase mali len jednu šancu, ale Vantruba svoje mužstvo podržal. Mužom zápasu je dnes Erik Jirka, ktorý dal oba góly Trnavy a tak si Spartak domov odváža tri body.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:51:10)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Michal Smolák napokon nadstavuje ešte 1 minútu!
     
    89
    Do konca riadneho hracieho času už veľa času neostáva, uvidíme, koľko ešte nadstaví hlavný rozhodca.
     
    88
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Marvin Egho, prichádza Andrej Lovás.
     
    87
    Prešov mal dnes šance na skórovanie, ale nepodarilo sa domácim napokon streliť gól a tak Trnava smeruje za troma bodmi z tohto zápasu.
     
    86
    Trnava dala gól!

    Zrejme je už definitívne rozhodnuté! Prešov už hral vabank, do otvorenej obrany vpadli futbalisti Spartaka, pred bránu domácich dostal výbornú prihrávku ERIK JIRKA a hosťujúci futbalista dáva svoj druhý gól v tomto zápase – 0:2!
     
    85
    Dnešné stretnutie sleduje 1079 divákov.
     
    84
    Domáci už aj viacej riskujú a útočia vo väčšom počte. Otvárajú sa tak zadné vrátka, Trnava sa však momentálne bráni na svojej polovičke.
     
    83
    Prešov bez problémov ubránil rohový kop, získava loptu na svoje kopačky a vyráža do rýchleho protiútoku. Trnava sa tak sťahuje späť na svoju polovičku.
     
    82
    Hostia teraz navyše získali priamy kop v tesnej blízkosti domácej brány, Jirkov center obrana domáceho tímu odvracia na rohový kop. Trnava tak naďalej ostáva v útoku.
     
    81
    Aj naďalej držia loptu hostia, domáci sa tak zatiaľ nemôžu dostať do záverečného tlaku. Uvidíme, či príde do konca zápasu ešte niečo zaujímavé.
     
    80
    Spartak sa postupne presúva na útočnú polovičku a tak sa domáci musia teraz brániť. Do konca zápasu už veľa času neostáva, Prešov stále vyhráva o jeden gól.
     
    79
    Loptu držia na svojich kopačkách hostia, snažia sa kombinovať na svojej polovičke. Prešov okamžite napáda ich rozohrávku.
     
    78
    Veľká šanca Prešova! V pokutovom území hostí sa do zakončenia dostal domáci Udeh, výborným zákrokom sa však prezentoval brankár Vantruba a tak zachránil hostí od inkasovaného gólu.
     
    77
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Ján Vlasko, prichádza Matej Oravec.
     
    76
    Streňo centroval do pokutového územia hostí, následne zo strany domácich prišla iba nepresná strela z voleja a tak Vantruba zasahovať nemusel.
     
    75
    Domáci napokon v tesnej blízkosti brány hostí faulovali a tak už majú loptu na svojich kopačkách futbalisti Spartaka Trnava. Hostia zatiaľ zvládajú druhú polčas a domácich do ničoho nepúšťajú.

    Miroslav Revaj

    Branky: 21. Jirka, 86. Jirka

    Karty:   29. Černák (PRE)


    FC Tatran Prešov: Talian – Jacko, Sedlák (66. Keresteš), Katona (C), Dzurík – Černák, Streňo, Miliutin, Adekunle – Więzik (61. Dupkala), Udeh.
    Náhradníci: Ferenc – Petko, Dupkala, Keresteš, Micherda, Lenárt, Hovančík.

    FC Spartak Trnava: Vantruba – A. Kadlec, Pehlivan, Hladík, Vlasko (77. Oravec) – Sloboda, Brigant (68. Yilmaz), Čonka, Godál (C) – Jirka, Egho (88. A. Lovás).
    Náhradníci: Chudý – S. Lukić Lukić, Čeredničenko, Yilmaz, Tóth, Oravec, A. Lovás.

    Rozhodčí: Michal Smolák – Michal Tomčík, Ján Pozor – Marek Mastiš

    Diváci: 1079
    bahis siteleri