Dukla Praha – Slavia 1:6 (kon.) | Bohemians 1905 – Č. Budějovice 1:0 (kon.) | Teplice – Mladá Boleslav 0:2 (kon.)
Hr. Králové – Plzeň 0:0 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
1:0 (1:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 17.09.2017, 11:00 • SK Čechie Uhříněves • Juniorská liga – Čechy • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vymalováno! Ondřej Ginzel nenechal už vůbec nic hostujícím fotbalistům. Dynamo opět v sestavě i s některými hráči ročníku narození 2000 prohrává s Bohemkou 0:1. O třech bodech pro favorita zápasu v rámci utkání Juniorské ligy rozhodl překonáním Matěje Luksche již ve třetí minutě Vojtěch Brak. Více gólů diváci v Uhříněvsi neviděli. (12:51:12)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Již v nastaveném čase měli domácí hráči autové vhazování. Uvidíme kolik času nechá ještě Ondřej Ginzel hráčům Dynama na srovnání.
     
    90
    Kombinací na polovině hřiště se favorit zápasu nakonec dostal k autovému vhazování. Tohle se hostům zrovna dvakrát nehodí.
     
    89
    Kontr domácího celku skončil střelou jednoho z hráčů Bohemky. Luksch ovšem neinkasoval a hosté ještě mají malou naději na alespoň bod z tohoto zápasu.
     
    89
    Míč letěl při střele jednoho z hostujících hráčů mimo tři tyče. Jan Šrámek může před odkopem od své branky pošetřit cenné vteřiny, které přibližují Bohemku ke třem bodům.
     
    88
    Hostujícímu celku se nabídl šance v podobě autového vhazování. Poté se domácí mužstvo bránilo, ale Šrámek je zatím ve své brance bez práce.
     
    87
    Navíc krátce poté jeden z hostujících hráčů fauloval na polovině domácích juniorů, a tak je Bohemka opět blíže ke třem bodů z tohoto zápasu nejvyšší juniorské fotbalové soutěže.
     
    87
    Hostující celek držel míč na svých kopačkách. Svojí kombinací se ale nedostal ke střele na branku Jana Šrámka.
     
    86
    Další roh favorita zápasu z pravé strany, ale Matěj Luksch opět bez práce. Navíc po ztrátě míče jeden z domácích fotbalistů fauloval svého protihráče. Hosté už spěchají.
     
    85
    Nakonec od jednoho z hostujících hráčů šel míč na roh z pravé strany. Valná část hráčů se tím pádem stěhuje před Matěje Lusche.
     
    85
    Domácí celek mohl přidat svou druhou trefu v tomto střetnutí, ale zatím jeho rychlý kontr nevedl k zakončení na branku Matěje Luksche!
     
    84
    Stále se nemůže hostující celek prosadit a tento stav platí také po střele jednoho z hráčů Dynama směrem na Jana Šrámka.
     
    83
    Jeden z domácích hráčů se rozhodl, že vystřelí na branku Matěje Luksche, ten ovšem nezasahoval, jelikož míč letěl mimo českobudějovickou branku. Pokračovat budeme samozřejmě odkopem od svatyně Jihočechů.
     
    83
    Domácí mužstvo se posléze dostalo k míči, aniž by soupeř zakončil na branku Jana Šrámka. Ten už nemá daleko k čistému kontu v tomto zápase.
     
    82
    V době, kdy do konce zápasu zbývá necelých osm minut, takže hostující celek vhazoval, poté si tuto situaci ještě jednou zopakuje.
     
    81
    Diváci v Uhříněvsi viděli krátkou kombinaci domácích fotbalistů na polovině hřiště a poté také ztrátu favorita zápasu. Hostující tým může útočit na brankáře Jana Šrámka.
     
    80
    Navíc se domácí celek probojoval k rohovému kopu z pravé strany. Ale jeden z domácích hráčů nerozhodl o osudu zápasu, protože přišla střela mimo branku Matěje Luksche. Českobudějovický brankář bude vykopávat od své svatyně.
     
    79
    Zápas už se chýlí ke svému konci, Dynamo nemá čas na nějaký obrat v tomto zápase.

    Vít Muzikář

    Branky: 3. Brak

    Karty:   42. Kocourek (BOH) – 28. J. Matoušek (CEB)


    Bohemians Praha 1905: Šrámek – Brak, Kocourek (71. Růžička), Václavík, Vaníček (56. Horizrál), Vrána, Nátr, Káš (C), Vacík, Dias (68. Melíšek), Věchtík (77. Buneš)
    Náhradníci: Kouba – Růžička, Melíšek, Horizrál, Buneš

    SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch – Collin (74. Zachař), Fišer (63. Švejda), Řehoř, Kubata, J. Matoušek, Škoda, Štifter, Grigera (46. K. Kadlec), Krejčí (C), Cepák
    Náhradníci: Coufal – K. Kadlec, Švejda, Zachař

    Rozhodčí: Ginzel – Ratajová, Poživil

    Diváci: 83
    thejrc.org