Dukla Praha – Slavia 1:6 (kon.) | Bohemians 1905 – Č. Budějovice 1:0 (kon.) | Teplice – Mladá Boleslav 0:2 (kon.)
Hr. Králové – Plzeň 0:0 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
1:0 (1:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 17.09.2017, 11:00 • SK Čechie Uhříněves • Juniorská liga – Čechy • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Delegace
    Zápas bude rozhodovat jakožto hlavní arbitr Ondřej Ginzel, první asistentkou bude Lucie Ratajová. Jedná se o ženu, kterou Lukáš Vácha poslal po (ne)odmávaném ofsajdu v zápase Brno – Sparta doslova ke sporáku. Nemůžeme opomenout ani druhého asistenta Jaroslava Poživila.
     
    Bohemians Praha 1905
    Domácí celek je dnes pasovaný sázkovými kancelářemi do pozice favorita zápasu. V české části Juniorské ligy jsou zelenobílí po sedmi odehraných zápasech na desáté pozici se ziskem sedmi bodů. Nejlepším střelcem domácího mužstva je s třemi přesnými zásahy na svém kontě Brazilec Dias.

    Ostatně, právě on vystřelil pražskému celku výhru v malém pražském derby se Spartou hraném na Strahově, tedy na půdě soupeře. Naposledy ovšem Bohemka prohrála poměrem 0:1 v domácím prostředí brankou Ulbricha ze 79. minuty. Do toho se v 75. minutě nechal vyloučit Kuchta (FC Bohemians 1905).

    Před vlastními příznivci dokázali Bohemians porazit například vedoucí celek české části nejvyšší české juniorské fotbalové soutěže z Teplic, a sice poměrem 2:1 po gólech Vrány a Urdinova.
     
    SK Dynamo České Budějovice
    Hostující celek sází celkem dost na hráče ze staršího dorostu. Naposledy neměli Jihočeši nárok v domácím prostředí proti Spartě. Lukáš Juliš převyšoval své protihráče. Jeho čtyři góly vedly k demolici Dynama, k tomu se přidal dvěma zásahy Dao a jedním Traore. České Budějovice byly bez šance na bodový zisk a prohrály 0:7.

    Předtím neuspělo českobudějovické mužstvo ani na hřišti Teplic, kde zápas ztratilo 0:3 po vynikající první půli, ta skončila bezbrankovou remízou. Skvělým výkonem se prezentoval brankář Luksch. Ještě předtím dokázal tým z jižních Čech otočit domácí zápas s Duklou z 0:2 na konečných 3:2.

    Momentálně jsou Budějovice v tabulce Juniorské ligy na osmém místě, zatím ze sedmi odehraných zápasů získaly sedm bodů a jejich skóre je negativní, respektive vypsané poměrem 12:19.
     
    Vzájemné zápasy
    České Budějovice – Bohemka 1:2
    Bohemka – České Budějovice 2:1
    České Budějovice – Bohemka 2:0
    Bohemka – České Budějovice 1:4
    České Budějovice – Bohemka 2:4
     
    Úvodní sestavy:

    Bohemians Praha 1905: Šrámek – Brak, Kocourek, Václavík, Vaníček, Vrána, Nátr, Káš (C), Vacík, Dias, Věchtík
    Náhradníci: Kouba – Růžička, Melíšek, Horizrál, Buneš

    SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch – Collin, Fišer, Řehoř, Kubata, J. Matoušek, Škoda, Štifter, Grigera, Krejčí (C), Cepák
    Náhradníci: Coufal – K. Kadlec, Švejda, Zachař

    Rozhodčí: Ginzel – Ratajová, Poživil.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Ondřej Ginzel právě poprvé foukl do píšťalky a utkání Bohemians a Budějovicemi v rámci Juniorské ligy bylo zahájeno.
     
    1
    Favorit zápasu vhazoval na polovině soupeře, posléze se domácí celek celek dostal před branku Matěje Luksche, ale k zakončení na svatyni hostujících juniorů nedošlo.
     
    2
    Na tahu byl pražský celek, který kombinoval na vlastní polovině, poté se těžiště hry dostalo na polovinu hostů, zatím budou ovšem junioři Bohemky pouze vhazovat.
     
    2
    Jeden z domácích fotbalistů vhazoval, posléze Bohemka zatlačila České Budějovice, ale Matěj Luksch je zatím ve své brance bez práce.
     
    3
    Domácí celek kopal vůbec první rohový kop zápasu, poté se hraje na polovině hostujících juniorů. Uvidíme, co přinese snaha Bohemky o rychlou branku!
     
    3
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Svěřenci Vladimíra Hrušky se ujímají vedení! Pražské mužstvo právě překonalo Matěje Luksche, a sice zásluhou VOJTĚCHA BRAKA.
     
    4
    Hostující celek se na pár sekund dostal k balonu, ale prakticky vzápětí putoval míč na kopačky domácích fotbalistů, načež jeden z hráčů Bohemky zakončil mimo branku Matěje Luksche.
     
    5
    Mužstvo Jiřího Vlčka se dostalo do útočné fáze, zvládlo přechod do útoku, ale finální fáze útoku hostů si s českobudějovickými juniory příliš nepotykala.
     
    5
    Zápas pokračoval autovým vhazováním jednoho z domácích fotbalistů. Poté měli územní převahu hráči Bohemians, ale České Budějovice se dokázaly ubránit útoku soupeře.
     
    6
    Hostující celek kontroval přechodem na polovinu svého protivníka. Tam Ondřej Ginzel a jeho kolegové rozhodli o tom, že outsider zápasu bude vhazovat. Jenže Dynamo z této situace nevytěžilo vůbec nic.
     
    7
    Bohemka se snažila uklidnit hru kombinací na vlastní polovině, následně byl hostující celek zatlačen. Hra je ovšem přerušena, protože jeden z hráčů zůstává ležet na hrací ploše.
     
    7
    Útok hostujícího celku můžeme řadit k těm zajímavým, alespoň tedy tu první fázi. Poté ale přišlo pouze autové vhazování jednoho z hráčů Dynama. Hosté nezakončili svojí snahu o srovnávací trefu střelou na branku Jana Šrámka.
     
    8
    Domácí celek se hnal za svou druhou trefou v zápase, ale od jednoho z hráčů Bohemky šel míč za brankovou čáru, takže pokračujeme odkopem od branky Matěje Luksche.
     
    9
    České Budějovice si balonu příliš na svých kopačkách dlouho neužily, Bohemka se celkem snadno dostala k míči a mohla přidat další branku v tomto střetnutí.
     
    9
    Zatím ale kopal domácí celek pouze rohový kop, poté musel být Matěj Luksch v hostující brance pozorný, ale zatím nedošlo k zakončení ani jednoho z jedenácti hráčů Bohemky na hřišti.
     
    10
    Asi můžeme tvrdit, že vedoucí tým tohoto střetnutí má v úvodních minutách herně navrch. České Budějovice se zatím nedostaly k vážnějšímu ohrožení Jana Šrámka.
     
    10
    Ale faulů jsme zatím moc neviděli. Jeden z domácích hráčů fauloval na polovině hostů a Budějovicím se tím pádem naskýtá možnost krátké rozehrávky.
     
    11
    České Budějovice plnily roli útočícího mužstva, ale opět Jan Šrámek pouze sledoval své spoluhráče v poli, jak zabraňují protihráčům ve snaze o srovnávací gól.
     
    11
    Ondřej Ginzel ukázal, že hostující celek bude vhazovat z poloviny svého soupeře. Takže jeden z hostů vhodil míč do hry. Poté mohli diváci sledovat hru na polovině domácích juniorů. Ti se ovšem dokázali ubránit, aniž by Jan Šrámek zasahoval do dění na trávníku.
     
    12
    České Budějovice toužily po srovnávací brance, ale Bohemka byla včas v obraně připravena, jeden z hostů odehrál míč do autu, respektive za brankovou čáru. Takže Jan Šrámek bude vykopávat od vlastní branky.
     
    13
    Spoluhráči Jana Šrámka ale posléze ztratili balon. Jenže netrvalo dlouho a míč skončil opět za brankovou čárou od jednoho z hostujících fotbalistů, takže domácí brankář bude opět vykopávat od vlastní branky.
     
    14
    Domácí útok se jevil poměrně jako zajímavý, ale veškerá snaha Bohemky o druhý míč v síti Matěje Luksche skončila bez úspěchu, a sice střelou mimo branku českobudějovického brankáře.
     
    15
    Bohemka na pár sekund nedržela balon. Poté poslal jeden z hostujících fotbalistů balon do autu, takže favorit zápasu vhazoval.
     
    15
    Což o to, domácí útok vypadal celkem i zajímavě, ale Budějovice zabránily soupeři ve druhé brance v tomto souboji.
     
    15
    Po faulu jednoho z domácích fotbalistů se hostující celek mohl soustředit na svojí standardní situaci. Veškeré dění se přesunulo před branku Jana Šrámka.
     
    16
    Hostující celek posléze sice nevystřelil, ale vybojoval autové vhazování. Jeden z hostů tím pádem vhazoval, ale krátce na to došlo ke ztrátě Dynama.
     
    17
    České Budějovice reagovaly útokem na polovině svého protivníka. Ondřej Ginzel viděl, že jeden z domácích fotbalistů poslal míč do zámezí, takže Dynamo vhazovalo.
     
    17
    Po tlaku hostujících fotbalistů se nakonec domácí mužstvo dostalo po dlouhé době k balonu a můžeme si poznamenat, že jeden z domácích hráčů vyzkoušel pozornost Matěje Luksche. Českobudějovický brankář ovšem nepustil míč podruhé v tomto zápase do sítě.
     
    18
    Bohemka byla na tahu, držela balon na vlastní polovině. Poté jeden z domácích hráčů po obranném zásahu protihráče vhazoval.
     
    19
    Po sérii ztrát na obou stranách to byla Bohemka, kdo mohl tvořit hru a diktovat tempo zápasu. Zatím se ale nic zásadního při kombinaci domácích fotbalistů nestalo.
     
    19
    Matěj Luksch nezasahoval v českobudějovické brance proti pokusu jakéhokoliv hráče pražského celku. Jeho spoluhráči spustili kontr na branku Jana Šrámka.
     
    20
    Opět byla snaha hostujících fotbalistů o překonání Jana Šrámka marná. Domácí brankář nebyl donucen k zákroku. Jakým způsobem se předvedou v útočné fázi domácí fotbalisté?
     
    21
    Zatím nijak. Sledovali jsme pouze autové vhazování jednoho z domácích fotbalistů z poloviny hostů. Ale Matěj Luksch zatím může jen dirigovat postavení svých spoluhráčů v obraně.
     
    21
    A teď také sledovat kontr hostujících fotbalistů, který začal autovým vhazováním.
     
    22
    Ta samá situace v bledě růžovém se příznivcům mládežnické kopané naskytla o pár sekund později, ale hostující celek poté nepředvedl vůbec nic v útočné fázi.
     
    22
    Jeden z domácích hráčů vyprodukoval střelu na branku Matěje Luksche, českobudějovický brankář vyrazil míč po své levé ruce na roh z pravé strany pro Bohemku.
     
    23
    Po rohovém kopu z pravé strany to jeden z domácích fotbalistů nevydržel a vzal veškerou zodpovědnost na sebe. Po zákroku Matěje Luksche ale domácí hráči vedou nadále jen o jednu branku.
     
    23
    Domácí celek měl k dispozici autové vhazování z poloviny hostujícího mužstva. Poté Bohemka kombinovala na polovině Budějovic. Uvidíme, co přinese pokračování této kombinace.
     
    24
    Přineslo pouze ztrátu domácích fotbalistů, ale útok Budějovic neskončil střelou na branku Jana Šrámka. Favorit zápasu tedy tím pádem může vhazovat a třeba se i pokusit o druhý balon v síti Matěje Luksche.
     
    25
    Následně sledovali diváci v Uhřiněvsi hru na polovině hostujícího celku. Jeden z domácích fotbalistů se ovšem provinil faulem na polovině soupeře, což neuniklo očím Ondřeje Ginzela.
     
    26
    Uhříněves mohla sledovat kontr hostujících fotbalistů, ale domácí mužstvo včas reagovalo při své obranné činnosti a přerušilo protiútok Budějovic.
     
    26
    Ondřej Ginzel nařídil, že domácí celek bude vhazovat. Jenže poté i on viděl, jak jeden z domácích fotbalistů poslal svojí chybou hostující celek do protiútoku.
     
    27
    Ten ovšem neměl pozitivní konec pro hostující fotbalisty v podobě střely na branku Jana Šrámka. Domácí brankář tak nadále drží čisté konto v souboji s Českými Budějovicemi.
     
    27
    Což neplatí ovšem o Matěji Lukschovi. Ten už jednou inkasoval a domácí celek se snaží, aby lovil míč ze své svatyně i podruhé. Zatím ale pouze Bohemka kombinuje a nestřílí směrem na svatyni hostujícího mladíka.
     
    28
    Podle Ondřeje Ginzela jeden z hostujících fotbalistů fauloval svého protihráče, takže domácí celek může přidat druhou branku v zápase po standardní situaci.
     
    28
    Žlutou kartu dostává J. Matoušek (SK Dynamo Č. Budějovice).
     
    29
    Domácí mužstvo drželo míč na polovině hřiště. Poté jeden z domácích hráčů střílel, ale protože šel míč mimo branku Matěje Luksche, tak se nestal druhým úspěšným střelcem zápasu.
     
    29
    České Budějovice ztratily míč. Domácí mužstvo zvládlo přechodovou fázi do svého útoku. Pokračujeme na polovině hostujícího celku tlakem Bohemians.
     
    30
    Protože jeden z domácích hráčů se dotkl míče jako poslední, tak Matěj Luksch vykopával od své branky. Hostující celek by mohl tím pádem srovnat stav zápasu.
     
    30
    Což se ovšem nepovedlo hostujícím fotbalistům. Naopak se outsider zápasu z Budějovic musí bránit kombinaci domácího celku.
     
    31
    Domácí kombinaci přerušil jeden z hostujících hráčů faulem. Ondřej Ginzel posléze zapískal do píšťalky. Favorit zápasu může klidně zvolit krátkou rozehrávku, ale přijít může také dlouhý balon.
     
    32
    Před zápasem favorizovaný celek se dostal do útočné fáze a před branku Matěje Luksche. Zatím ale vybojovala Bohemka pouze rohový kop z pravé strany.
     
    32
    Po rohovém kopu z pravé strany letěl balon z kopačky jednoho z domácích fotbalistů mimo tři tyče. Následovat bude odkop od branky Matěje Luksche.
     
    33
    Jenže spoluhráči Matěje Luksche se nedostali s míčem přes polovinu hrací plochy. Posléze ale Bohemka neuspěla kontrem, kdy jeden z domácích hráčů tečoval míč za brankovou čáru. Následuje další odkop v podání zmiňovaného českobudějovického brankáře.
     
    34
    Po chybě jednoho z domácích hráčů šel hostující tým do útoku, ale Bohemka nepustila svého soupeře k zakončení. Jan Šrámek tak nezasahoval.
     
    34
    Hra byla přerušena píšťalkou Ondřeje Ginzela, protože hlavní arbitr viděl útočný faul jednoho z domácích fotbalistů. Outsider zápasu toho ovšem vůbec nevyužil a naopak bude Bohemka vhazovat.
     
    35
    České Budějovice se dostaly do útoku po autovém vhazování jednoho z hostujících fotbalistů. Přinese snaha hostů o srovnávací trefu vytoužený cíl?
     
    35
    Zatím se tak nestalo. České Budějovice ale i nadále tlačily Bohemku, jenže Jan Šrámek nemusel zasahovat proti ani jedné střele jednoho ze svých jedenácti protihráčů.
     
    36
    Opět se ozvala v Uhříněvsi píšťalka hlavního arbitra Ondřeje Ginzela, protože sudí viděl faul jednoho z domácích fotbalistů. Jenže následný kontr Budějovic nedopadl vůbec podle představ hostujících fanoušků.
     
    37
    Hostující celek vhazoval, poté se hra přesunula na polovinu Dynama, kde outsider zápasu se snaží překonat domácí obranu trpělivou kombinací.
     
    37
    Posléze ale jeden z domácích hráčů získal balon do své moci, míč ovšem neskončil mezi třemi tyčemi hostující branky. To by se favoritovi zápasu před blížící se poločasovou přestávkou náramně hodilo...
     
    38
    Po zásahu jednoho z defenzivních hostujících hráčů vhazoval domácí celek z poloviny Dynama. Hostující mužstvo tak opět musí přepnout do pozice týmu, který se brání.
     
    39
    Útok domácích fotbalistů měl jepičí život. Naopak hostující celek šel do kontru, ale zatím se před Janem Šrámkem v domácí brance nestalo nic světového a pozoruhodného.
     
    39
    Posléze jsme sledovali kontr domácích fotbalistů zakončený pokusem jednoho z hráčů Bohemky mimo tři tyče. Matěj Luksch tedy může uvést míč do hry výkopem od českobudějovické branky.
     
    40
    Domácí celek kombinoval zhruba na polovině hrací plochy. Poté se chtěl prosadit, ale hostující obrana včas zasáhla.
     
    40
    Další obranný zásah jednoho z hostujících fotbalistů znamená, že domácí celek musí spěchat do obrany po autovém vhazování jednoho z hráčů Dynama.
     
    41
    Nakonec to jeden z domácích fotbalistů vyřešil faulem na polovině hostujícího celku. Ondřej Ginzel přerušil hru.
     
    41
    A posléze uznal, že obranný zákrok jednoho z domácích fotbalistů se nijak nevymykal z fotbalových pravidel, takže domácí celek může postupovat na branku soupeře.
     
    42
    Jeden z domácích fotbalistů nabídl hostujícím juniorů velice dobrou pozici pro překonání Jana Šrámka. Ale outsider zápasu toho nevyužil. Domácí brankář bude vykopávat od vlastní branky.
     
    42
    Žlutou kartu dostává Kocourek (Bohemians Praha 1905).
     
    43
    Domácí celek podržel balon pár sekund na vlastní polovině, následně útok skončil po pár sekundách na polovině hostujícího mužstva.
     
    43
    Sledovali jsme několik ztrát na obou stranách, hra se nakonec může uklidnit autovým vhazováním jednoho z hostujících fotbalistů.
     
    44
    Jeden z hostujících hráčů střílel, ale brankáře Jana Šrámka nepřekonal, protože balon zamířil mimo domácí branku.
     
    44
    Opět jsme zaregistrovali několik ztrát na obou stranách. Balon se nakonec dostal na kopačky hostujících fotbalistů. Ale jeden z hráčů Dynama udělal chybu při útoku Budějovic.
     
    45
    V době, kdy už běží poslední minuta normální hrací doby prvního poločasu fauloval jeden z domácích hráčů na hostující polovině.
     
    45
    Ale posléze Jan Šrámek a jeho deset spoluhráčů ustálo situaci na výbornou z pohledu domácích fanoušků.
     
    45+1
    Již v nastaveném čase se ještě hostující celek snaží o srovnání kombinací na polovině hřiště.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    V prvním poločase se již nic více nestane. Spokojenější, alespoň, co se týče výsledku, může být domácí celek. Jeden z domácích hráčů totiž vsítil rychlou branku, když ve třetí minutě dostal míč za záda Matěje Luksche v českobudějovické brance. Víc přesných tref se již do úvodního dějství nevešlo, tak se nechme překvapit, co nabídne druhá půle.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Grigera, přichází K. Kadlec.
     
    46
    První útok druhého poločasu měli k dispozici domácí fotbalisté. Zatím ale Matěj Luksch nebyl ohrožen při své práci.
     
    46
    Celkem dlouho držel domácí celek kombinací balon na polovině hostů. Nakonec ale kombinaci pokazil jeden z hráčů Bohemky, takže Budějovice vhazují.
     
    47
    Bohemians se dostali na balon, následně domácí celek tvořil hru, avšak Matěj Luksch zatím pouze sleduje, jak českobudějovičtí hráči brání.
     
    48
    Ondřej Ginzel svým gestem ukázal, že hostující celek bude vhazovat. Outsider zápasu na pár sekund ztratil balon, ale už opět může útočit na branku Jana Šrámka.
     
    48
    Jeden z domácích hráčů fauloval na polovině hostujícího celku. Outsider zápasu poté rozehrál svojí standardní situaci. Následuje ovšem pouze autové vhazování Budějovic.
     
    49
    Sledovali jsme další autové vhazování hostujícího celku. Posléze také útočná fáze oustidera střetnutí nebyla špatná, ale Jan Šrámek nebyl donucen k zákroku.
     
    49
    Série autových vhazování hostujícího mužstva snad nemá konce. Následně Budějovice podržely balon na polovině hrací plochy a trpělivostí se snaží dostat ke srovnávací trefě do sítě Jana Šrámka.
     
    50
    Balon přistál mimo branku a za brankovou čárou od jednoho z hostujících hráčů. Následovat tedy bude v zápase v Uhříněvsi odkop Janem Šrámkem od svatyně pražského celku.
     
    51
    Domácí mužstvo mělo autové vhazování, ale tuto výhodu nepřeneslo do své útočné fáze. Naopak se Bohemka musí bránit útoku soupeře.
     
    51
    Domácí celek útočil, hostující mužstvo se bránilo. Budějovice ale nepustily domácí mužstvo k zakončení na branku Matěje Luksche. Bohemka ale pokračuje autovým vhazováním.
     
    52
    Útok domácího celku nevypadal vůbec špatně. Bohemka se drala před Matěje Luksche ale při svém útoku vybojovala pouze rohový kop.
     
    52
    Krátce po rozehraní zmiňované standardní situace přišlo zakončení jednoho z domácích hráčů mimo branku Matěje Luksche. Ten bude vykopávat od českobudějovické svatyně.
     
    53
    Domácí celek kombinoval na vlastní polovině. Poté se s míčem přesunul na hostující polovinu, tam se ovšem nic podstatného nestalo.
     
    54
    České Budějovice kontrovaly hru kombinací na polovině hrací plochy. Posléze zapnulo hostující mužstvo, ale Jan Šrámek nadále drží čisté konto v zápase s Dynamem.
     
    54
    Ondřej Ginzel uznal, že hostující celek bude vhazovat. Poté navíc hlavní arbitr zápasu Bohemians – Dynamo České Budějovice viděl faul jednoho z domácích fotbalistů na polovině soupeře.
     
    55
    Hostující mužstvo mělo k dispozici autové vhazování, poté se hra dostala do blízkosti branky Jana Šrámka, avšak jeden z domácích hráčů odehrál míč opět na další aut pro hosty.
     
    56
    Jeden z hostujících hráčů fauloval soupeře na polovině hrací plochy. Domácí celek bude kopat standardní situaci.
     
    56
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Vaníček, přichází Horizrál.
     
    57
    Hostující celek byl pod tlakem domácího mužstva. Poté se hrálo na polovině hřiště v době, kdy favorit zápasu kombinoval s míčem u nohou.
     
    57
    Nakonec je hra přerušena hvizdem Ondřeje Ginzela po faulu jednoho z hostujících hráčů.
     
    58
    Posléze hostující hráč vhazoval z levé strany, Budějovice se hnaly za srovnáním, ale nikdo z jedenácti hostujících fotbalistů nevyzkoušel Jana Šrámka v domácí brance.
     
    58
    Outsider zápasu měl míč ve své moci. Domácí celek se bránil kombinaci soupeře na vlastní polovině. Zatím ale nemusel Jan Šrámek v domácí brance zasahovat.
     
    59
    A právě Jan Šrámek vykopával od své branky. Posléze běhal míč na kopačkách domácích fotbalistů na polovině Bohemians. Tak uvidíme, jakým způsobem bude domácím fotbalistům fungovat přechodová fáze.
     
    60
    První fáze domácího útoku nevypadala vůbec špatně, ale Budějovice se ubránily, aniž by Matěj Luksch jakoukoliv částí svého těla zasahoval do dění na hřišti.
     
    60
    Načež hostující celek zakončil svůj kontr střelou mezi tři tyče, tam ovšem čekal připravený Jan Šrámek. Domácí celek se ale bude muset bránit rohovému kopu.
     
    61
    Domácí celek se bez větších problémů ubránil standardní situaci hostujícího mužstva. Poté je na tahu favorit zápasu.
     
    62
    Hostující celek reagoval kombinací na domácí polovině, tu zakončil jeden z domácích fotbalistů faulem při osobním souboji s protihráčem. Je tady tedy tím pádem standardní situace pro Budějovice.
     
    62
    Domácí celek sice získal míč, ale jeden z domácích fotbalistů střílel mimo tři tyče hostujícího mužstva. Takže Matěj Luksch uvede míč do hry výkopem od své branky.
     
    63
    Jeden z domácích fotbalistů vhazoval, poté se hrálo na polovině hostujícího celku, ale jeden z domácích hráčů poslal míč do autu. Matěj Luksch bude stejně jako před malou chvílí vykopávat od své branky.
     
    63
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Fišer, přichází Švejda.
     
    64
    Krátce na to přišli hráči ve stejném vybavení jako Matěj Luksch. Domácí celek se dral do útočné fáze, načež jeden z hráčů Dynama fauloval svého protihráče.
     
    65
    Matěj Luksch podržel svým zásahem svůj celek a Dynamo tak stále drží naději na obrat v tomto zápase. Hra pokračuje rozehrávkou hostujícího brankáře.
     
    65
    Domácí celek kopal standardní situaci, konkrétně rohový kop. Poté se ale domácí hráči nedostali k zakončení na branku Matěje Luksche.
     
    66
    Domácí celek tvořil krátkou chvíli hru, poté se ale hostující mužstvo dostalok balonu a pokračovat budeme opět rozehrávkou Matěje Luksche.
     
    67
    Po výkopu českobudějovického brankáře kombinoval hostující celek na vlastní polovině, jeden z domácích hráčů hrál do autu, takže Ondřej Ginzel nařídil, že Dynamo bude vhazovat.
     
    67
    Jeden z domácích hráčů fauloval na vlastní polovině, hostující celek nemá vůbec špatnou pozici na překonání Jana Šrámka v domácí brance.
     
    68
    Ale standardní situaci z celkem dobré pozice vyřešil jeden z hostujících hráčů zakončením mimo tři tyče. Na programu dne je tím pádem odkop od branky Jana Šrámka v podání brankáře pražského celku.
     
    68
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Dias, přichází Melíšek.
     
    69
    Následovala kombinace domácích juniorů na polovině pražského mužstva.
     
    69
    Ta ovšem nevedla prakticky k ničemu. Domácí celek nabídl svojí chybou hostům autové vhazování z levé strany.
     
    70
    Po zásahu jednoho z hostujících hráčů vhazoval domácí celek z poloviny Dynama. Matěj Luksch může zatím jen dirigovat své spoluhráče v obranné činnosti.
     
    71
    Opět měl favorit zápasu autové vhazování. Matěj Luksch musel být soustředěný, Bohemka jej zatím ale neprověřila při své kombinaci na polovině hostujícího celku.
     
    71
    Nakonec jeden z domácích hráčů střílel mimo tři tyče, Matěj Luksch bude vykopávat od své branky. Času na zvrat v tomto střetnutí už nemá Dynamo mnoho.
     
    71
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Kocourek, přichází Růžička.
     
    72
    Domácí mužstvo opět vhazovalo z hostující poloviny. Posléze se snaží domácí celek diktovat tempo hry.
     
    73
    Jenže veškerou snahu domácích fotbalistů o druhý míč v síti Matěje Luksche přerušil jeden z hráčů Bohemky útočným faulem na polovině soupeře.
     
    73
    První sekundy domácího útoku nevypadaly špatně, ale hostující tým se stihl včas vrátit do defenzivy a pomoci Matěji Lukschovi.
     
    74
    Jeden z domácích hráčů fauloval na polovině svého protivníka. Hostující celek může rozehrát nakrátko svojí standardní situaci.
     
    74
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Collin, přichází Zachař.
     
    75
    Hostující rychlý brejk neskončil zakončením na branku Jana Šrámka. Domácí brankář nadále trápí hostující juniory a zatím neinkasoval v tomto střetnutí Juniorské ligy.
     
    76
    Ondřej Ginzel signalizoval, že hostující celek bude vhazovat z levé strany zhruba z poloviny hřiště, ale krátce na to také postřehl, že Dynamo ztratilo míč.
     
    76
    Domácí celek tlačil hostující mužstvo, to se ovšem zatím dokázalo ubránit. Hra ale pokračuje autovým vhazováním Bohemians z poloviny Dynama.
     
    77
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Věchtík, přichází Buneš.
     
    78
    Těžiště hry se po autovém vhazování jeden z domácích hráčů dostalo na chvíli na polovinu hostů. Ti ovšem vybojovali aut.
     
    78
    Série autových vhazování pokračovala dále, ale poté jeden z domácích hráčů zapsal faul na polovině hostů.
     
    79
    Jenže kontr hostů zakončil jeden z hráčů Dynama faulem z kategorie útočných, takže Bohemka může v poklidu rozehrát.
     
    79
    Zápas už se chýlí ke svému konci, Dynamo nemá čas na nějaký obrat v tomto zápase.
     
    80
    Navíc se domácí celek probojoval k rohovému kopu z pravé strany. Ale jeden z domácích hráčů nerozhodl o osudu zápasu, protože přišla střela mimo branku Matěje Luksche. Českobudějovický brankář bude vykopávat od své svatyně.
     
    81
    Diváci v Uhříněvsi viděli krátkou kombinaci domácích fotbalistů na polovině hřiště a poté také ztrátu favorita zápasu. Hostující tým může útočit na brankáře Jana Šrámka.
     
    82
    V době, kdy do konce zápasu zbývá necelých osm minut, takže hostující celek vhazoval, poté si tuto situaci ještě jednou zopakuje.
     
    83
    Domácí mužstvo se posléze dostalo k míči, aniž by soupeř zakončil na branku Jana Šrámka. Ten už nemá daleko k čistému kontu v tomto zápase.
     
    83
    Jeden z domácích hráčů se rozhodl, že vystřelí na branku Matěje Luksche, ten ovšem nezasahoval, jelikož míč letěl mimo českobudějovickou branku. Pokračovat budeme samozřejmě odkopem od svatyně Jihočechů.
     
    84
    Stále se nemůže hostující celek prosadit a tento stav platí také po střele jednoho z hráčů Dynama směrem na Jana Šrámka.
     
    85
    Domácí celek mohl přidat svou druhou trefu v tomto střetnutí, ale zatím jeho rychlý kontr nevedl k zakončení na branku Matěje Luksche!
     
    85
    Nakonec od jednoho z hostujících hráčů šel míč na roh z pravé strany. Valná část hráčů se tím pádem stěhuje před Matěje Lusche.
     
    86
    Další roh favorita zápasu z pravé strany, ale Matěj Luksch opět bez práce. Navíc po ztrátě míče jeden z domácích fotbalistů fauloval svého protihráče. Hosté už spěchají.
     
    87
    Hostující celek držel míč na svých kopačkách. Svojí kombinací se ale nedostal ke střele na branku Jana Šrámka.
     
    87
    Navíc krátce poté jeden z hostujících hráčů fauloval na polovině domácích juniorů, a tak je Bohemka opět blíže ke třem bodů z tohoto zápasu nejvyšší juniorské fotbalové soutěže.
     
    88
    Hostujícímu celku se nabídl šance v podobě autového vhazování. Poté se domácí mužstvo bránilo, ale Šrámek je zatím ve své brance bez práce.
     
    89
    Míč letěl při střele jednoho z hostujících hráčů mimo tři tyče. Jan Šrámek může před odkopem od své branky pošetřit cenné vteřiny, které přibližují Bohemku ke třem bodům.
     
    89
    Kontr domácího celku skončil střelou jednoho z hráčů Bohemky. Luksch ovšem neinkasoval a hosté ještě mají malou naději na alespoň bod z tohoto zápasu.
     
    90
    Kombinací na polovině hřiště se favorit zápasu nakonec dostal k autovému vhazování. Tohle se hostům zrovna dvakrát nehodí.
     
    90+1
    Již v nastaveném čase měli domácí hráči autové vhazování. Uvidíme kolik času nechá ještě Ondřej Ginzel hráčům Dynama na srovnání.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Vymalováno! Ondřej Ginzel nenechal už vůbec nic hostujícím fotbalistům. Dynamo opět v sestavě i s některými hráči ročníku narození 2000 prohrává s Bohemkou 0:1. O třech bodech pro favorita zápasu v rámci utkání Juniorské ligy rozhodl překonáním Matěje Luksche již ve třetí minutě Vojtěch Brak. Více gólů diváci v Uhříněvsi neviděli. (12:51:12)

    Vít Muzikář

    Branky: 3. Brak

    Karty:   42. Kocourek (BOH) – 28. J. Matoušek (CEB)


    Bohemians Praha 1905: Šrámek – Brak, Kocourek (71. Růžička), Václavík, Vaníček (56. Horizrál), Vrána, Nátr, Káš (C), Vacík, Dias (68. Melíšek), Věchtík (77. Buneš)
    Náhradníci: Kouba – Růžička, Melíšek, Horizrál, Buneš

    SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch – Collin (74. Zachař), Fišer (63. Švejda), Řehoř, Kubata, J. Matoušek, Škoda, Štifter, Grigera (46. K. Kadlec), Krejčí (C), Cepák
    Náhradníci: Coufal – K. Kadlec, Švejda, Zachař

    Rozhodčí: Ginzel – Ratajová, Poživil

    Diváci: 83
    thejrc.org